Ontmoet RoomRaccoon op IHS

12-13 maart 2024
RAI Amsterdam
Stand D100

De Independent Hotel Show is terug in de RAI Amsterdam congrescentrum van 12 tot 13 maart 2024. We nodigen je uit om langs te komen op het evenement dat volledig is gewijd aan de belangen van onafhankelijke hoteliers. Kom langs bij stand D100 voor een persoonlijke demo van ons bekroonde hotel management platform.

Het team van RoomRaccoon zal beschikbaar zijn om al je vragen te beantwoorden over het maximaliseren van je boekingen en inkomsten samen met onze partner AskSuite.

We hebben ook een exclusieve aanbieding voor bezoekers van IHS Amsterdam! Als je binnen twee weken na het evenement een abonnement afsluit bij RoomRaccoon, ontvang je een exclusieve korting van €500.

Dit is waar je op kunt rekenen:

  • Een alles-in-één hotelmanagement ervaring: Stem ons systeem af op jouw operationele behoeften met een uitgebreid aanbod aan aanpasbare modules en upgrades.
  • Lokale klantenservice: Ons team van Nederlandse support- en succesmanagers staat klaar om je te helpen je succes naar een hoger niveau te tillen.
  • Diversifieer je inkomsten: Ontdek nieuwe manieren om inkomsten te genereren met functies zoals een digitaal servicemenu voor gasten en slimme yield regels.

Registreer je hieronder voor een gratis toegangsbewijs voor IHS Amsterdam.

Voorwaarden: Eén ticket per persoon. Om aan de vereiste te voldoen, moet ieder ticket een unieke naam en postadres hebben.