INTEGRATIES

Betreed de zakelijke reismarkt met een wereldwijd distributiesysteem voor hotels

De wereld van zakenreizen kan erg winstgevend zijn en een globaal distributiesysteem (GDS) voor hotels is de perfecte manier om die markt te betreden.

Stel je hotel open voor 600.000 reisagenten die de GDS gebruiken om online hotelreserveringen te vinden en te voltooien.


INFORMEER NU


Best-hotel-accounting

Ontvang meer zakelijke reizigers

Een GDS biedt hotels het perfecte platform om zakelijke reizigers te bereiken. Nu zo veel bedrijven hun werknemers verplichten te reizen voor beurzen, conferenties en netwerkevenementen om een persoonlijk tintje te geven aan het digitale tijdperk, is het het perfecte moment om deze markt te betreden.

Vergroot het aantal boekingen en maximaliseer je inkomsten

Een GDS helpt hotels om het hele jaar door maximale boekingen te realiseren. Het plaatst de informatie, beschikbaarheid en tarieven van je hotel op prominente plaatsen waar het gemakkelijk te vinden is voor reisagenten.

Grote reisbureaus en beheermaatschappijen die gespecialiseerd zijn in zakenreizen, zoals Carlson Wagonlit Travel (CWT), BCD Travel en American Express, gebruiken een GDS om snel en efficiënt de beste kamers voor hun klanten te vinden.


Best-hotel-accounting

Verspreid jouw hotelkamers via ’s werelds meest vooraanstaande GDS’en.

Het opzetten van GDS-verbindingen kost tijd en kan ingewikkeld zijn om te beheren. Met RoomRaccoon staat een GDS-integratiespecialist voor je klaar om ervoor te zorgen dat je connecties worden beheerd en gemonitord voor optimale prestaties.

Wij brengen geen extra kosten of transactiekosten in rekening voor de verbinding met GDS-platforms. Met zoveel potentiële zakelijke klanten binnen handbereik is er geen enkele reden om niet vandaag nog te beginnen.
Verruim je hoteldistributiestrategie

Een GDS kan je helpen de meest winstgevende en actieve marktsegmenten te vinden en benaderen. Met behulp van filters kun je je aandacht richten op geografische locaties en specifieke soorten reizigers.


Verspreid je zakelijke tarieven en pakketten

Met het alles-in-één platform van RoomRaccoon kun je unieke tariefplannen en pakketten creëren die zakelijke reizigers aanspreken. Verspreid moeiteloos jouw ARI (beschikbaarheid, tarieven en inventaris) via onze GDS-connecties en beheer alles vanaf één platform.

Veelgestelde vragen: globaal distributiesysteem

1. Wat zijn de belangrijkste globale distributiesystemen voor hotels?

Diverse grote business-to-business GDS’en hosten en verwerken de meeste gegevens van hotels, luchtvaartmaatschappijen, groothandelaren en andere distributeurs. Voorbeelden hiervan zijn Amadeus, Sabre en Pegasus.

Amadeus GDS

Amadeus heeft de grootste internationale afzetmarkt. Deze GDS-gigant kan je helpen een enorm internationaal publiek te bereiken van ruim 400.000 invloedrijke reiskopers in meer dan 200 markten wereldwijd. Amadeus Instant Preference en Amadeus Instant Cross-Sell bieden unieke manieren om je doelgroep te bereiken en te benaderen.

Sabre GDS

Het klantencontactpunt van Sabre helpt luchtvaartmaatschappijen, bureaus, bedrijven, hoteliers en andere reispartners reizen te verkopen via vereenvoudigde, gebruiksvriendelijke werkprocedures. Meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen, 175.000 hotels, 200 touroperators, 50 spoorwegmaatschappijen, 40 autoverhuurbedrijven en 17 cruisemaatschappijen vertrouwen op Sabre om hen te helpen inkomsten te genereren en superieure service te leveren.

Pegasus GDS

Pegasus is een van de belangrijkste wereldwijde distributiesystemen voor hotels. De GDS helpt hotelsom winstgevende zakelijke klanten en samenwerkingsverbanden binnen te halen met toonaangevende hotelvertegenwoordiging en wereldwijde verkoopprogramma’s. Pegasus voorziet onafhankelijke hotels en hotelgroepen van elke omvang van exclusieve toegang tot meer dan 700 bedrijven en ruim 30 consortia en reismanagementbedrijven.

2. Moet je een GDS gebruiken als verkoopkanaal voor je hotel?

Reisagenten houden rekening met een aantal specificaties wanneer zij hotelkamers boeken voor hun klanten. Als je aan deze eisen voldoet, kan dat enorm helpen bij het succesvol afzetten van kamers via een GDS:

Opmerking: Dit zijn geen vereisten om je aan te melden voor een GDS, maar het is wel gunstig.