INTEGRATIES

Word vermeld op metazoekmachines voor hotels wanneer reizigers online tarieven vergelijken

Adverteer je hotel op populaire hotel metazoekmachines die reizigers naar je website leiden om direct te boeken.

Best-hotel-accounting
Best-hotel-accounting

Beheer jouw biedingsstrategie en de commissie die je betaalt

Metazoekmachines geven je flexibiliteit en controle over de maximumprijs die je bereid bent te betalen om je advertentie op de toppositie weer te geven. Als je het goed doet, kun je een aanzienlijke ROI realiseren voor minder commissie dan je momenteel aan online reisbureaus betaalt.

Typische kostprijsmodellen voor metazoekmachines voor hotels vind je hieronder:

 • Cost Per Click (CPC)
 • Cost Per Impression (CPI)
 • Cost Per Action (CPA)
 • Pay Per Stay (PPS)
Best-hotel-accounting

Adverteer jouw accommodatie op metazoekmachines voor hotels met RoomRaccoon.

Via RoomRaccoon kun je rechtstreeks verbinden met Google Hotel Ads en Tripadvisor. Wij delen de meest actuele informatie over je inventaris, tarieven en beschikbaarheid en zorgen voor updates via real-time synchronisatie.

Stuur boekers rechtstreeks naar de hotelboekingssite van RoomRaccoon.

Metazoekmachines voor hotels voorzien zoekers van jouw tarieven en beschikbaarheid en sturen ze door naar je boekingssite als ze geïnteresseerd zijn.

Zo kun je concurreren met grote online reisbureaus voor directe boekingen, meer omzet genereren aan de hand van extra’s en speciale pakketten en meer naamsbekendheid creëren. Zorg ervoor dat je een gebruiksvriendelijke boekingsmachine hebt om boekingen te verwerken.

Een krachtige boekingsmachine kan het volgende bieden:

 • Een naadloze boekingservaring voor gasten.

 • Een geïntegreerde betalingsoplossing die veilig online betalingen kan verwerken.
 • Een Google Analytics-integratie om je belangrijke informatie te geven over je online prestaties en het verkeer van metazoeksites te volgen.

Vergroot je directe inkomsten

Reizigers geven er steeds meer de voorkeur aan rechtstreeks te boeken. Het is nu dan ook een goed moment om gebruik te maken van de directe boekingsmogelijkheid op metazoekmachines om je directe inkomsten te verhogen en volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de gastervaring.

Enkele redenen om te investeren in directe hotelboekingen:

 • Reizigers weten dat hotelwebsites meer relevante informatie hebben dan online reisbureaus.
 • Reizigers weten dat hotelwebsites een soepeler beleid aanbieden.
 • Het tariefverschil bevoordeelt directe kanalen op metazoekmachines voor hotels.
 • Steeds meer binnenlandse reizigers hebben geen behoefte aan extra diensten als vliegreizen die door veel online reisbureaus worden aangeboden.
Grow-your-Direct-Revenue

FAQS: Metazoekmachines Voor Hotels

Metazoekmachines voor hotels zijn platforms die zoekopdrachten sturen naar verschillende bronnen waarmee zij samenwerken, zoals hotel websites en online reisbureaus. Zij verzamelen de beschikbaarheid, tarieven en inventaris (ARI) van het hotel en ordenen deze in een ranglijst. Dit is ook de reden waarom zij hotel aggregators worden genoemd. Een belangrijk voordeel van het gebruik van een hotel metazoekmachine is een grotere online aanwezigheid en daardoor een beter bereik. Ongeveer 94% van de reizigers gebruikt een metazoekmachine om hoteltarieven te vergelijken. Het andere voordeel is dat je de contactinformatie van je gast rechtstreeks ontvangt, wat niet gebeurt als een boeking wordt gemaakt via een online reisbureau.

Data shows that Google Hotel Ads (GHA) is the fastest growing hotel metasearch engine with an estimated market share between 64% and 80%. GHA is a popular platform among hotels and other accommodation properties due to its multiple bidding options: CPC, CPA, and PPS.

Wij adviseren een Google Hotel Ads-strategie te implementeren en zo je inkomsten drastisch te verhogen. Je kunt een kwart van je directe revenue via GHA genereren als je de beste beschikbare tarieven van je hotel vermeldt.

Gebruikers van RoomRaccoon kunnen profiteren van eenvoudige installatie, biedingen en facturering. Wij zorgen voor de installatie en je krijgt aan het eind van elke maand een factuur.

Als je metazoekmachines wilt toevoegen aan je hoteldistributiestrategie, moet je een aantal zaken zoals de kostenmodellen en connectiviteitsopties overwegen.

Met de meeste hotel metazoekmachines kun je alleen verbinding maken via een connectiviteitspartner zoals RoomRaccoon met native channel management-software.. Dit maakt een volledige automatisering van het ophaal- en bijwerkingsproces mogelijk, zodat de metazoekmachine altijd actuele informatie toont.

Zie onderstaande infographic voor meer informatie over de verschillende metazoekmachines voor hotels:

Meta Search