Expedia

De integratie tussen Expedia en RoomRaccoon geeft hotels een tweerichtingsverkeer tussen kanalen om tarieven, beschikbaarheid en voorraad te distribueren om de beschikbaarheid omhoog te brengen. Dit maximaliseert de omzet en verhoogt de vind- en zichtbaarheid.

Expedia-promotions-RoomRaccoon

Over Expedia

Expedia is een internationaal vertrouwd boekingskanaal die jouw bedrijf met miljoenen mensen over de hele wereld verbindt. Met toegang tot meer dan 200 reiswebsites en een globale voetprint in meer dan 70 landen, is hun technologie ontworpen om jouw boekingen te verhogen, zichtbaarheid te optimaliseren en reviews te verbeteren.

Hoe werkt de integratie tussen Expedia en RoomRaccoon?

De integratie van Expedia voor RoomRaccoon is een makkelijke en geautomatiseerde oplossing om jouw bezetting te maximaliseren, omzet te vergroten, de boekingservaring te vergemakkelijken en het bereik van jouw bedrijf te vergroten.

Expedia kan jouw prijsgeving en bezetting beheren door alleen maar jouw tarieven, beschikbaarheid en beperkingen door te geven. Alle boekingen en veranderingen die gemaakt worden in de reserveringen op Expedia worden automatisch geupdate in de Channel Manager van RoomRaccoon. Channel Manager.

Je loopt nooit meer omzet mis op drukke dagen.

De nieuwe auto-charge functie van RoomRaccoon, die ontworpen is om het proces van het opladen van VVC’s in het PMS makkelijker te maken, verzekerd je ervan dat betalingen nooit meer over het hoofd worden gezien.

Alle creditcards worden automatisch ‘s ochtends opgeladen en het overzicht staat klaar wanneer jij de werkdag begint. Alle kaarten met een VCC balans van 0 worden uitgesloten van het automatisch opladen. De auto-charge functie is op dit moment exclusief voor RaccoonPay gebruikers.

Expedia Aanbiedingen

We zijn trots dat we kunnen aankondigen dat RoomRaccoon en Expedia het nieuwe aanbiedingen API hebben geïntroduceerd. Het nieuwe API zorgt ervoor dat hoteliers hun huidige aanbiedingen kunnen beheren zoals kortingen en aanbiedingen van lange duur en het maken van nieuwe aanbiedingen in Expedia vanuit RoomRaccoon.

Verbindt met Expedia

Zoek Expedia op in de Marktplaats, en klik op het ‘plus’ icoontje. Daarna wordt er een melding van de integratie gestuurd naar de connectiviteits manager van RoomRaccoon.

Category

Boekingskanalen