Room Price Genie

RoomPriceGenie

De integratie van RoomPriceGenie met RoomRaccoon zorgt ervoor dat hotels een dynamische prijsgeving software hebben die automatisch prijzen instelt en de omzet van hotels en appartementen met 15-20% verhoogt.

Over RoomPriceGenie

RoomPriceGenie is een makkelijk te gebruiken geautomatiseerd revenue management system die is ontworpen om onafhankelijke hotels te voorzien van de beste prijzen met zo min mogelijk werk. Het is zo simpel dat een niet-technisch persoon het systeem makkelijk kan gebruiken en prijsadviezen krijgt van topkwaliteit.

Hoe werkt de integratie tussen RoomPriceGenie en RoomRaccoon?

RoomPriceGenie creëert samen met RoomRaccoon de perfecte basis om een dynamische prijsstrategie op te stellen en je eigen inkomsten te laten groeien.

De RoomPriceGenie integratie met RoomRaccoon is een makkelijke en handige oplossing om je kamerprijzen te optimaliseren en je inkomsten te maximaliseren. Het beheren van de prijzen ligt totaal binnen jouw controle. Je kan je prijszone instellen door minimum en maximum bedragen te bepalen. Ook kan je prijsaanbevelingen accepteren of afwijzen en kan je tijd besparen met volledig automatische prijs updates. Met de RoomRaccoon Channel Manager worden jouw kamerprijzen in realtime bijgewerkt.

Prijsaanbevelingen worden zorgvuldig samengesteld door de slimme inkomsten tool die interne en externe factoren monitort. Zo wordt bijvoorbeeld de bezettingsgraad in de gaten gehouden en houd de tool rekening met de marktomstandigheden, zoals concurrenten en evenementen in de buurt. De prijzen worden ongeveer 12 keer per dag bijgewerkt. Ook kan je de prijzen tot wel 18 maanden vooruit bekijken voor elke kamer categorie.

Je hebt toegang tot revenue rapportage in RoomRaccoon, en jouw revenue manager kan prijsregels creeëren in de PMS. Volgens RoomPriceGenie kunnen klanten normaal gesproken een stijging van 22% zien in de inkomsten, en besparen wel 10 uur per week aan het automatiseren van de prijzen.

RoomPriceGenie Webinar

In deze webinar spreken RoomRaccoon en RoomPriceGenie over hotel revenue management. Hier kan je ontdekken hoe technologie de revenue management versterkt en leer je over drie inkomsten strategieën die je zelf kan toepassen om meteen resultaten te zien.

Category

Revenue Management