OPLOSSINGEN

Het enige appartement management system dat echte resultaten oplevert

Beheer je accommodatie met de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke appartement management software. RoomRaccoon’s alles-in-één systeem wordt compleet geleverd met een PMS, Channel Manager en Booking Engine.

Eén systeem. Talloze functies.

RoomRaccoon is het meest complete appartement management systeem voor accommodatie managers die streven naar een hogere bezettingsgraad, hogere inkomsten en een betere gastervaring.

Je profiteert van ons bekroonde Property Management Systeem, Channel Manager en Booking Engine. Alles wat je nodig hebt om jouw accommodatie succesvol te maken.

Property Management System (PMS)

Met het PMS kan je alle interne zaken beheren, zoals reserveringen, voorkeuren van gasten en de beschikbaarheid van appartementen. Daarnaast kun je met RoomRaccoon’s software voor appartementen direct automatisch facturen en bevestigingsmails versturen.

Channel Manager

Een Channel Manager zorgt voor de verbinding tussen OTA’s en het PMS. Met het PMS kan je eenvoudig de beschikbaarheid van appartementen en prijzen beheren, terwijl de Channel Manager ervoor zorgt dat de wijzigingen direct worden doorgevoerd naar de externe boekingskanalen.

Booking Engine

De Booking Engine is een effectieve software tool voor appartementen. Het zorgt ervoor dat bezoekers van je website direct een appartement kunnen boeken in een van je accommodaties. Dit gebeurt zonder derde partijen en OTA’s, zodat je geen commissie kosten hoeft te betalen voor de boeking.

Een appartement management systeem dat overal voor efficiëntie zorgt

Zorg dat je accommodatie op de automatische piloot werkt en richt je aandacht op de gastervaring.