Software voor appartementenbeheer

Biedt een ruimte die voelt als een tweede thuis.

Upgrade je appartementenbeheer met software die alle boekingen centraliseert in één overzichtelijke kalender om zo de kosten van een receptionist te besparen en efficiënter te werken!

Haal het maximale uit je appartementen met de software van RoomRaccoon


Geïntegreerde software voor appartementenbeheer,
alles in één platform.

Channel Manager:
Rechtstreeks koppelen aan de beste boekingskanalen

We werken samen met toonaangevende OTA's en boekingskanalen van derden om je verkoop over meerdere platforms te verspreiden.

Beheer eenvoudig je tarieven en beschikbaarheid met RoomRaccoon's razendsnelle channel manager, allemaal op één scherm.

Booking Engine:
Zorg binnen een mum van tijd dat er via je website geboekt kan worden.

Door de RoomRaccoon booking engine te koppelen aan de websitevan je accommodatie tover je bezoekers eenvoudig om in betalende gasten.

Spoor gasten aan om direct te boeken met een aanbod van geïntegreerde functies:
 • Valuta- en taalconverter
 • Schakelen tussen meerdere accommodaties
 • Boekingsbevestiging
 • Price Checker
 • Kortingscodes
 • Kamer add-ons
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Vooruitbetalingen

PMS: Back- en
front-end beheer

Het RoomRaccoon property management systeem (PMS) dient als een gecentraliseerde hub en integreert meerdere modules met betrekking tot de bedrijfsvoering van appartementen, zoals gastenbeheer, revenue management, het beheer van de accommodatie, housekeeping, betalingen, rapportage en nog veel meer!

Creëer een contactloze gastervaring

 • Online check-in

 • Geautomatiseerde upsells

 • Digitale ID-scanner

 • Gepersonaliseerde e-mails

 • Zelf online uitchecken

 • Housekeeping app

 • Digitale betaalverzoeken

 • Mobiele sleutel integraties

 • Arrangementen & add-ons

  Zaken om te overwegen

  Ons gebruiksvriendelijke systeem voor appartementenbeheer wordt afgestemd op jouw behoeften en integreert naadloos met je huidige tools, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheidsvoorzieningen. Ondervind onbegrensde groei, met betrouwbare support en regelmatige updates.

  Geef je team meer mogelijkheden met intuïtieve technologie die zich aan jouw appartement aanpast.


  Training en support

  Toegewijde service en voortdurende support om je snel en goed op weg te helpen.

  Functies en gebruiksgemak

  Het systeem is met geïntegreerde modules en upgrades helemaal aan te passen naar jouw behoeften en wensen.

  Waarom hoteliers gek zijn op RoomRaccoon

  Hoeve de Mertel

  "Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."

  Hannelore van Rijswijk
  Rooms on Water

  "De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "

  Moniek van der Werff
  Ster Logies Leeuwarden

  "Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, de automatische mails, het beheren van de "

  Josien Bouma
  B&B en SPA Landgoed Matanze

  "Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."

  Lucia Kiesbrink

  Meer informatie voor appartementen

  Channel management software voor hotels & hosts

  Volgens gegevens van RoomRaccoon gebruikt het gemiddelde hotel 3-5 boekingskanalen om zijn inventaris te verspreiden. Daarom is het belangrijk om een efficiënte channel manager te hebben. Hier vind je 10 vragen die je aan software aanbieders moet stellen, zodat je de perfecte investering kan maken voor jouw bedrijf!

  Veelgestelde vragen over software voor appartementenbeheer

  1Welke software kan ik het beste gebruiken voor appartementenbeheer?
  De beste software voor het beheren van appartementen is cloud-based, met de mogelijkheid tot automatisering en eenvoudige toegang tot de cloud. Omdat de meeste appartementbeheerders niet aan een receptie gebonden zijn, hebben ze een digitale oplossing nodig voor het regelen van online in- en uitchecken, housekeeping, sleuteloverdracht, gastcommunicatie en meer. Daarnaast is het belangrijk om software te gebruiken die één overzicht biedt van al je boekingen, inclusief die van andere locaties zoals je website en boekingen van derden. Dit helpt om overzicht te houden en overboekingen te voorkomen.
  2Welke voordelen biedt het gebruik van software voor appartementenbeheer?
  Het gebruik van software voor appartementenbeheer heeft veel voordelen, zoals het besparen van tijd en kosten, het genereren van meer inkomsten uit bestaande inkomstenstromen en het verbeteren van de gastervaring. Als appartementen handmatig worden beheerd ontstaan er te veel kansen op fouten en misgelopen diensten. Daarom is de software van RoomRaccoon ontworpen om de bedrijfsvoering van appartementen geautomatiseerd en zorgvuldig te laten verlopen.
  3Wat zijn de essentiële functies binnen de software voor appartementenbeheer?
  De populairste functies in software voor appartementenbeheer zijn digitale diensten voor gasten, hetgeen de trend naar contactloze interacties laat zien. Als je als appartementbeheerder op zoek bent naar een softwareoplossing, is het belangrijk om de volgende functies te overwegen:

  - Online in- en uitchecken.
  - Beheer van housekeeping op afstand via een geïntegreerde app.
  - Integratie van mobiele sleutels met populaire providers zoals Nuki, Flexipass en RemoteLock.
  - Digitale betaalverzoeken.
  - Geautomatiseerd servicemenu dat gasten allerlei extra diensten aanbiedt, van laat uitchecken tot extra schoonmaakdiensten.
  -Digitale ID-scanner om online registratie te versoepelen.
  - Geautomatiseerde gastcommunicatie.
  4 Welke voordelen biedt software voor appartementenbeheer voor eigenaars en beheerders?
  Software voor appartementenbeheer automatiseert verschillende taken zoals het beheer van boekingen, gastcommunicatie, housekeeping en betalingen. Dit vermindert de administratieve werkdruk voor beheerders, waardoor ze zich kunnen richten op de strategische aspecten van het appartementenbeheer. Niet alle reserveringssoftware voor appartementen is hetzelfde. Het intuïtieve systeem van RoomRaccoon biedt inkomstengenererende functies om je te helpen je appartementenverhuur voor kortere verblijven verder te laten groeien dan boekingen en gastenbeheer.
  5Wat kost software voor appartementenbeheer?
  RoomRaccoon's software voor appartementenbeheer biedt flexibele abonnementen vanaf €124 per maand met diverse beschikbare upgrades. De abonnementskosten zijn afhankelijk van het aantal appartementen/eenheden en het gekozen pakket: Entry, Starter, Premium of Enterprise. Transparante tarieven zijn beschikbaar op onze website, waar je eenvoudig de abonnementskosten kunt bekijken.