Vereenvoudig, verbeter, verwelkom:

Hostel management systeem

Jouw hostel - een plek vol avontuur.

Het is tijd om te kiezen voor moderne hostel management dat zich richt op je gasten en waarmee je jouw team optimaal kunt inzetten. RoomRaccoon is een cloud-based property management systeem met speciale pakketten voor hostels.

De mogelijkheden voor je hostel
met de software van RoomRaccoon


Geïntegreerde software voor hostel management, alles-in-één platform.

Channel Manager:
Rechtstreeks koppelen aan de beste boekingskanalen

We werken samen met toonaangevende OTA's en boekingskanalen van derden om je verkoop over meerdere platforms te verspreiden.

Beheer eenvoudig je tarieven en beschikbaarheid met RoomRaccoon's razendsnelle channel manager, allemaal op één scherm.

Booking Engine:
Zorg binnen een mum van tijd dat er via je website geboekt kan worden.

Door de RoomRaccoon booking engine te koppelen aan je hostel website tover je bezoekers eenvoudig om in betalende gasten.

Spoor gasten aan om direct te boeken met een aanbod van geïntegreerde functies:
 • Valuta- en taalconverter
 • Schakelen tussen meerdere accommodaties
 • Boekingsbevestiging
 • Price Checker
 • Kortingscodes
 • Kamer add-ons
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Vooruitbetalingen

PMS: Back- en
front-end beheer

Het RoomRaccoon property management systeem (PMS) dient als een gecentraliseerde hub en integreert meerdere modules met betrekking tot de bedrijfsvoering van hostels, zoals gastenbeheer, revenue management, het beheer van de accommodatie, housekeeping, betalingen, rapportage en nog veel meer!

Het hart van het hostel

 • Online check-in

 • Upselling

 • Marktplaats

 • Gepersonaliseerde e-mails

 • Zelf online uitchecken

 • Housekeeping app

 • Digitale betaalverzoeken

 • Mobiele sleutel integraties

 • Arrangementen & add-ons

  Zaken om te overwegen

  Ons gebruiksvriendelijke hostel management systeem wordt afgestemd op jouw behoeften en integreert naadloos met je huidige tools, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheidsvoorzieningen. Ondervind onbegrensde groei, met betrouwbare support en regelmatige updates.

  Geef je team meer mogelijkheden met intuïtieve technologie die zich aan jouw hostel aanpast.


  Training en support

  Toegewijde service en voortdurende support om je snel en goed op weg te helpen.

  Functies en gebruiksgemak

  Het systeem is met geïntegreerde modules en upgrades helemaal aan te passen naar jouw behoeften en wensen.

  Waarom hoteliers gek zijn op RoomRaccoon

  Hoeve de Mertel

  "Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."

  Hannelore van Rijswijk
  Rooms on Water

  "De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "

  Moniek van der Werff
  Ster Logies Leeuwarden

  "Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, de automatische mails, het beheren van de "

  Josien Bouma
  B&B en SPA Landgoed Matanze

  "It's truly a one-in-all hotel software system. A lot of things are automated in the system and therefore it saves me a lot of time."

  Lucia Kiesbrink

  Hulpbronnen voor hostels

  Channel management software voor hotels & hosts

  Volgens gegevens van RoomRaccoon gebruikt het gemiddelde hotel 3-5 boekingskanalen om zijn inventaris te verspreiden. Daarom is het belangrijk om een efficiënte channel manager te hebben. Hier vind je 10 vragen die je aan software aanbieders moet stellen, zodat je de perfecte investering kan maken voor jouw bedrijf!

  Veelgestelde vragen over hostel management software

  1Wat is een hostel management systeem?
  Een hostel management systeem is ontworpen om de activiteiten van een hostel te stroomlijnen en te automatiseren. RoomRaccoon is een alles-in-één management platform dat verschillende functies vervult, waaronder het beheer van boekingen, in- en uitchecken van gasten, kamertoewijzingen, facturering, housekeeping, inventarisbeheer en rapportage. Het systeem verhoogt de efficiëntie, verbetert de gastervaring en helpt het personeel om de dagelijkse taken doeltreffend te verrichten.
  2Hoe beheer je een kamer in een hostel?
  Een hostel beheren omvat de administratie en coördinatie van een hostel, dat meestal bestaat uit een grote kamer met aparte bedden, een gedeelde badkamer en een gemeenschappelijke keuken. Sommige hostels bieden privékamers, maar budgetvriendelijke hostels bieden meestal stapelbedden. Effectief hostel management vereist efficiënte coördinatie en toewijzing van kamers of bedden om de middelen te optimaliseren en de kosten te minimaliseren.
  3Wat kost een hostel management systeem?
  De kosten kunnen variëren op basis van je operationele behoeften en de grootte van je hostel (aantal kamers). RoomRaccoon hostel management software is beschikbaar in vier pakketten met upgrades naar keuze: Entry, Starter, Premium en Enterprise. Wij bieden hostel beheerders speciale tarieven vanwege de unieke indeling van de accommodatie. Neem gerust contact met ons op en wij sturen je een gepersonaliseerd voorstel.
  4Welke functies worden vaak gebruikt bij een hostel management systeem?
  Een hostel management systeem helpt bij het stroomlijnen en automatiseren van verschillende administratieve taken tijdens het beheren van een hostel of vergelijkbare accommodatie. Een systeem als RoomRaccoon helpt ook om meer inkomsten te genereren door de zichtbaarheid te vergroten en het aantal directe boekingen te verhogen. Veel voorkomende functies van een hostel management systeem zijn onder andere:

  - Beheer van reserveringen
  - In- en uitchecken van gasten
  - Kamertoewijzing en beheer
  - Facturering
  - Profielen en geschiedenis van gasten
  - Rapportage en analyse
  - Housekeeping en onderhoud
  - Channel management
  - Revenue- en tariefmanagement