OPLOSSINGEN

De enige hotelgroep management software die echte resultaten levert

Jij leidt een merk. Je hebt een hotelgroep management systeem dat gemakkelijk, snel en efficiënt te beheren is voor al jouw accommodaties.

Eén systeem. Talloze accommodaties

RoomRaccoon is het meest complete ketenhotelbeheersysteem voor eigenaren en managers die serieus werk willen maken van het verhogen van de bezettingsgraad, het verhogen van de inkomsten en het bieden van een betere gastervaring.

U profiteert van ons bekroonde cloud-native HMS platform dat compleet is met kernsystemen zoals een booking engine, revenue management systeem, channel manager en betalingsoplossing.

Krachtige functies

RoomRaccoon is het meest complete cloud hotel management systeem. Schakel snel tussen je verschillende accommodatie accounts, zonder uit te loggen. Met een centraal dashboard krijg je een volledig overzicht van je gehele portfolio.

Met deze ideale property management oplossing voor teams profiteer je van onze bekroonde alles-in-één oplossing die een Property Management Systeem, Channel Manager, en Booking Engine combineert. De ultieme combinatie van softwaretoepassingen om al jouw accommodaties succesvol te maken.

Reservation-snapshot-PMS

Customer story

“Wat we waarderen aan RoomRaccoon is het feit dat het cloud-gebaseerd is. Hierdoor hebben we geen grote servers nodig in ons bedrijf. Het geeft ons ook de mogelijkheid tot upselling tussen de verschillende accommodaties. Dus mocht een van onze hotels volgeboekt zijn, dan is het makkelijk om gasten te adviseren over een ander hotel dat beschikbaar is. Als je op zoek bent naar een systeem dat revolutionair werkt voor jouw manier van bedrijfsvoering en je team meer mogelijkheden biedt, dan is dit het systeem voor jou.”

Adriaan Liebetrau, Head of Hospitality at Mint Hotels

FAQs: Hotelgroep Management Software

Hotel groepen worden afgeremd door traditionele technologie. Ingewikkelde online distributie en beperkingen reduceren de productiviteit en elimineren je concurrentievoordeel. Het is tijd voor vernieuwing. RoomRaccoon’s alles-in-één HMS is volledig geïntegreerd met een verzameling van bewezen hulpmiddelen, onderdelen en systemen die perfect met elkaar samenwerken.

  • Cloud-gebaseerd
  • Eenvoudiger front desk management
  • Vereenvoudigd front-desk management
  • Boekingssite management en distributie
  • Geavanceerde rapporten
  • Communicatie met gasten
  • Revenue Management
  • Geautomatiseerde betalingsverwerking

Je kunt kiezen uit onze Entry, Starter, Premium of Enterprise pakketten. Vraag een gesprek aan met een van onze account managers om je te helpen een pakket te kiezen dat het beste past bij jouw property management behoeften.