BOOKING ENGINE

Laat de directe boekingen van je hotel groeien met de RoomRaccoon Booking Engine

Verander je website bezoekers in betalende gasten met onze ingebouwde hotel booking engine – geen bijkomende boekingskosten.

Direct booking booking engine

Directe boekingen zonder commissie

We bieden hoteliers een boekingssysteem aan dat klaar is om gekoppeld te worden aan jouw website – zonder extra commissies.

Verwerk 24/7 online betalingen

Verwerk veilig alle online betalingen met RoomRaccoon’s betalingsplatform. Gasten kunnen betalen met alle bekende debit of creditcards.

Nauwkeurige beschikbaarheid en tarieven

Jouw kalender kan gekoppeld worden aan alle verkoopkanalen met de RoomRaccoon Channel Manager.. Verbind met 200+ nationale en internationale boekingskanalen.

Zorg voor de snelste en makkelijkste directe boeking ervaring

De verwachting is dat in 2023 directe boekingen de OTA boekingen hebben ingehaald. Zorg voor een superieure gebruikerservaring met RoomRaccoon’s hotel booking engine dat gasten een inzicht geeft in de beschikbaarheid van jouw kamers.

In slechts een paar klikken kunnen gasten hun aankomst- en vertrekdatum selecteren en kamertypes bekijken met prijzen, omschrijvingen, voorzieningen en extra boekingsopties.

Vooruitbetalingen en autorisaties worden voltooid in twee snelle stappen, gevolgd door een gepersonaliseerde bevestigingsmail.

Booking-experience-booking-engine

Beveel andere data aan om meer kamers te verhuren

Uitverkocht op een specifieke datum? De booking engine beveelt automatisch de dichtstbijzijnde beschikbare datum aan om de conversie te verhogen.

Meerdere tarieven met een zij-aan-zij vergelijking

Geef gasten meerdere opties door tarieven, kamers en pakketaanbiedingen zoals ontbijt, early-bird tarieven, Valentijnsdag pakketten en meer aan te bieden.

Een aanpasbaar mobiel ontwerp

Verhoog je mobiele conversie met een aantrekkelijke hotel booking engine dat automatisch veranderd naar het design van smartphones, tablets en andere slimme apparaten.

Gepersonaliseerde bevestigingsmails

Verstuur automatische bevestigingsmails van boekingen die gepersonaliseerd zijn naar jouw branding en berichtgeving om vertrouwen en een goede eerste indruk te creëren.

Een verbonden gastenreis

Geef jouw directe boekers een gepersonaliseerde reis voor aankomst met moderne tools zoals online check-in en digitale kamersleutels die een uitzonderlijke indruk achterlaten, vanaf het moment van boeken tot de aankomst.

Gast loyaliteit belonen

Behandel terugkerende gasten als VIP’s door tarieven te laten zien die bij hun profiel passen.

Up-to-43_-booking-engine

Laat je directe boekingen groeien tot gemiddeld 43%

Website
conversie

Wil je jouw website prestaties en advertenties tracken? Voeg dan tracking codes toe voor Google Tag Manager, Google Analytics en Facebook Pixel in de booking engine.

Op maat gemaakte pakketten

Laat gasten hun verblijf personaliseren met extra opties zoals een fles wijn of een massage op de kamer. Je kan upsell toevoegen tijdens het online inchecken via
RaccoonUpsell.

Houd je tarieven gelijk

Onze channel manager ververst de tarieven automatisch in de PMS op al je gelinkte kanalen om de kans op ongelijkheid in de tarieven te elimineren.

1 miljoen +
directe boekingen gemaakt in 2021

Booking-engine-appearance

Booking engine uiterlijk, boekingsvoorwaarden en kortingscodes

Personaliseer je hotel booking engine om te matchen met je website. Selecteer kleuren, upload foto’s van de kamers en voeg jouw logo toe voor een onvergetelijke gebruikerservaring.

Je kan zelf boekingsvoorwaarden selecteren, zoals 50% vooraf betalen en de verplichte gasteninformatie aan te passen.

Afgesproken tarieven voor derde partijen

Werk je met externe booking agents?

Stuur ze dan gepersonaliseerde kortingscodes met de afgesproken tarieven en laat ze kamers direct boeken op je hotel booking engine.

Gepersonaliseerde kortingscodes om meer sales binnen te halen

Maak gepersonaliseerde kortingscodes die gasten kunnen gebruiken bij het uitchecken. Voeg de code toe aan je homepagina of stuur ze een mail vooraf aan het verblijf waarmee je gasten verwelkomt met een speciale korting.

White label booking engine

We bieden white labeling aan om RoomRaccoon reclame te verwijderen van de hotel booking engine en alle documenten.

Op deze manier kan je jouw merk identiteit sterker maken.

Houd rekening met internationale reizigers door gebruik te maken van de meertalige functie en de valuta omzetter.

WEBSITE BUILDER

Verbind je website of bouw er één

Heb je al een eigen website? Verbind de RoomRaccoon booking engine met je website om een optimale gebruikerservaring te creëren en om je directe omzet te vergroten.

Heb je nog een website nodig? Onze booking engine kan ook functioneren als je directe boekingskanaal, of je kan je eigen website creëren met onze gebruiksvriendelijke website builder. Kies uit moderne, aanpasbare templates en ga aan de slag!

Optimise-your-rates-booking-engine
YIELD MANAGER

Optimaliseer je tarieven met de Yield Manager

Pas een makkelijke en dynamische prijsstrategie toe met de RoomRaccoon Yield manager. Je tarieven worden automatisch verhoogd of verlaagd op alle verkoopkanalen, inclusief de hotel booking engine.

Stel een yield regel in, ga rustig zitten en zie je ADR stijgen!

Video afspelen

“Al met al zorgt het ervoor dat wij volledig zorgeloos, overzichtelijk en laagdrempelig alles kunnen regelen in ons hotel. Operationeel hebben we maar één systeem nodig om het hele hotel te draaien. Wie wilt dat nou niet?”

Dominique Egging, General Manager

Hotel Beijers, Utrecht