RACCOONID

Versnel jouw incheck proces met de Hotel ID Scanner

Registreer meer gasten in minder tijd met RaccoonID, door gebruik te maken van MRZ lees en scan technologieën worden de gegevens snel verwerkt.

Door simpelweg het paspoort te scannen worden alle gegevens automatisch ingevuld, waardoor je dit niet meer zelf in hoeft te vullen!

100% Accuraat

Direct scannen zorgt voor precisie werk en minder kans op fouten.

100% Secure

Gegevens zullen nooit naar een derde partij gestuurd worden en zullen in het PMS staan.

100% Geautomatiseerd

Doordat de gegevens automatisch verwerkt worden, bespaar je belangrijke tijd.

Lever een snelle en efficiënte registratie voor je gasten met behulp van een ID scanner voor hotels

Hoe werkt het?

RaccoonID scant paspoorten door het lezen van de Machine Readable Zone (MRZ). De MRZ bestaat uit twee of drie lijnen in het laatste gedeelte van een ID-document en omsluit de beheerders zijn of haar gegevens.

Stap 1: Open de gastenreservering

Klaar om gasten in te checken? 

Klik op de reservering in kwestie in het kalender overzicht.

Stap 2: Scroll naar beneden tot de gastgegevens

Klik op de vervolgkeuzelijst. Selecteer RaccoonID,deze zal je doorsturen naar de camera waar je de gegevens van het paspoort kan verkrijgen. Zet het paspoort in het witte kader en klik op vastleggen; het ID-document zal gescand worden.

Stap 3: Vul de gastgegevens automatisch in

Gastgegevens zoals voornaam, achternaam, geboorteland, geboortedatum en ID-nummer zullen automatisch ingevuld worden. Voor de gasten hun veiligheid worden paspoort gegevens niet bewaard in het systeem.

ONLINE CHECK-IN

Geef klanten de mogelijkheid tot zelf bedienende technologie

Maak dit contactmoment met de gast nog sneller en toegankelijk. Combineer online check-in en RaccoonID en laat de gasten genieten van het gemak van zelf bedienende technologie.

Gasten kunnen hun paspoort scannen met behulp van de camera van hun telefoon of tablet, hiermee kunnen ze hun online registratie snel bevestigen.