HOTEL ID SCANNER

Versnel het inchecken van gasten met een hotel ID scanner

Importeer gastgegevens automatisch in je PMS door paspoorten te scannen. Minimaliseer handmatige invoer van gegevens, fouten en verkort de check-in tijd met de digitale ID scanner.

Biedt een snelle en efficiënte registratie aan je gasten met behulp van de hotel ID scanner.

Hoe werkt het?

De ID kaart scanner voor hotels scant de Machine Readable Zone (MRZ) van identificatiedocumenten en registreert automatisch de benodigde gegevens van de gast.

Stap 1: Open de gastenreservering

Klaar om gasten in te checken?

Het enige wat je nog hoeft te doen is klikken op de reservering in kwestie.

Stap 2: Scroll naar de gastgegevens

Klik op het drop-down menu. Selecteer RaccoonID en vervolgens zal je worden doorgestuurd naar de camera die de benodigde gegevens van het paspoort zal scannen. Plaats het paspoort in het witte kader en klik op vastleggen; de hotel ID scanner zal het document verwerken.

Stap 3: De gastgegevens worden automatisch ingevuld

Gastgegevens zoals voornaam, achternaam, geboorteland, geboortedatum en ID-nummer zullen automatisch door de hotel ID scanner ingevuld worden. Voor de veiligheid van jouw gasten zullen de gegevens niet bewaard worden in het systeem.

ONLINE CHECK-IN

Geef gasten de mogelijkheid om zichzelf in te checken

Maak dit contactmoment met de gast nog sneller en toegankelijk. Combineer online check-in en RaccoonID ID kaart scanner voor hotels en laat de gasten genieten van het gemak technologie.

Gasten kunnen hun paspoort scannen met behulp van de camera van hun telefoon of tablet en zo snel zelf hun online check-in bevestigen.