RACCOONHOUSEKEEPING

Efficiënt beheer van de werkzaamheden in je hotel met housekeeping software

Het organiseren en bijhouden van alle housekeeping en onderhoudstaken kan een gedoe zijn. Met housekeeping software kun je taken toewijzen, de kamerstatus bijhouden en de communicatie met je team stroomlijnen.

Zorg dat je team optimaal presteert

RoomRaccoon's hotel housekeeping software maakt het eenvoudig om een profiel aan te maken voor elke medewerker, inclusief hun functie, contactgegevens, werkrooster en meer!

Wijs taken toe en houd de prestaties bij, waardoor samenwerken nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Begin de dag goed met een overzichtelijk schema

Houd eenvoudig bij welke kamers schoongemaakt moeten worden met realtime updates van de kamerstatus, wijs taken toe en voeg specifieke instructies voor je team toe in het notitiegedeelte.

Blijf op de hoogte van de voortgang van taken en eventuele opmerkingen van je housekeepers. Zo blijf je altijd georganiseerd en stressvrij!

Verbeter de teamcommunicatie met de hotel housekeeping web app

Blijf in contact met de hotel housekeeping web app die is ontworpen voor eenvoudige toegang op mobiele apparaten. Zo kan je team eenvoudig:

 • Taken bekijken met eventuele specifieke notities zoals het voorbereiden van kamer add-ons.
 • Een timer starten om hun voortgang bij te houden.
 • Taken voltooien om de status van de kamer bij te werken.
 • Onderhoudsproblemen melden en foto's bijvoegen.
 • Gevonden voorwerpen melden.
 • De receptie bellen.

Housekeeping Smart Tasks

De hotel housekeeping software van RoomRaccoon, uitgerust met Smart Tasks, stroomlijnt het plannen van taken die dagelijks, wekelijks of maandelijks moeten worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om de ramen die elke twee weken moeten worden gewassen of het maandelijkse onderhoud van de airconditioning, je kunt moeiteloos al je taken bijhouden.

Bekijk de add-ons in de RaccoonHousekeeping module

Zorg dat je team er snel voor kan zorgen dat iedere kamer voldoet aan de unieke behoeften van je gasten door de zichtbaarheid van add-ons.

Wees altijd goed voorbereid en lever uitzonderlijke service aan gasten!

Rapportage en prognoses

Raadpleeg het housekeeping prognoserapport om in te spelen op aankomende onderhoudstaken en gebruik de housekeeping planner om vooruit te plannen.

Het rapport toont details van huidige en toekomstige reserveringen, wanneer gasten inchecken, langer blijven en uitchecken.

Veelgestelde vragen over hotel housekeeping software

1Wat is housekeeping software?

Housekeeping software, ook bekend als property management software (PMS) of hotel management software, is ontworpen om het beheer van verschillende taken met betrekking tot housekeeping en onderhoud van accommodaties, zoals hotels, hostels, appartementen te stroomlijnen en te optimaliseren

Hotelmanagers en housekeeping medewerkers gebruiken het cloud-based management systeem van RoomRaccoon met geïntegreerde housekeeping software om de algehele gastervaring te verbeteren en hun accommodaties efficiënt te beheren.

2Op welke factoren moet ik letten wanneer ik op zoek ben naar hotel housekeeping software?

Wanneer je besluit om housekeeping software aan te schaffen, is het van cruciaal belang om rekening te houden met een aantal functies en mogelijkheden. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de behoeften van je hotel, zoals de grootte van je team, de complexiteit van je werkzaamheden en je specifieke rapportagevereisten.

Door deze factoren zorgvuldig af te wegen, kun je een weloverwogen beslissing nemen die je helpt je processen te optimaliseren en je efficiëntie en productiviteit te maximaliseren.

  • Housekeeping schema's: De software helpt housekeeping managers met het organiseren van schoonmaak- en onderhoudstaken voor elke kamer of eenheid en het stellen van prioriteiten. Met de housekeeping module van RoomRaccoon kun je Smart Tasks van tevoren inplannen.
  • Housekeeping web app: Kies voor housekeeping software met mobiel responsieve interfaces voor effectieve communicatie. Housekeepers hebben eenvoudig toegang tot de housekeeping module van RoomRaccoon door in te loggen op hun telefoon en een web app snelkoppeling aan te maken.
  • Kamertoewijzing: Het helpt bij het toewijzen van taken of kamers aan je team en maakt het makkelijker om kamerstatussen bij te werken en taken te beheren.
  • Teambeheer: De mogelijkheid om profielen van medewerkers aan te maken om de beschikbaarheid en prestaties bij te houden. Dit is vooral handig voor hotels die hun housekeeping en onderhoud uitbesteden.
  • Integratie met andere systemen: Het is belangrijk dat je housekeeping team rekening houdt met gegevens zoals kamer add-ons. Idealiter zou je property management systeem deze informatie moeten kunnen doorsturen.
3Wat kost hotel housekeeping software?

Een abonnement op het hotel management systeem (HMS) van RoomRaccoon begint bij €124 per maand voor het basispakket. Ons HMS bevat een geïntegreerde housekeeping module als upgrade. Dit betekent dat je de huishouding kunt beheren en kunt profiteren van een robuust hotel PMS, channel manager en geïntegreerde booking engine.

Ga naar onze prijscalculator, voer het aantal kamers in, kies een pakket en bekijk de prijzen voor een offerte.