HOTEL HOUSEKEEPING SOFTWARE

Tover verspreide werkzaamheden om in een overzichtelijke samenwerking met hotel housekeeping software

Organiseer en houd alle huishoudelijke en onderhoudsactiviteiten bij met housekeeping software zodat je taken kunt toewijzen, de status van kamers kunt bijhouden en de communicatie met je team kunt stroomlijnen.
HOUSEKEEPER PROFIEL

Laat jouw housekeeping team optimaal presteren

Creëer een uniek profiel voor elk teamlid en deel taken, verantwoordelijkheden en contact details. Wijs snel taken toe aan jouw housekeepers en conciërges en houd individuele prestaties in de gaten.

TIJD BESPAREN

Plan de housekeeping op een real-time feed

Bespaar tijd door een grote groep housekeeping personeel een dag, week of maanden van tevoren in te plannen. Stel een tijdslimiet in voor taken en voeg notities toe voor specifieke instructies. Met onze actuele feed kan je de status van de taken en eventuele opmerkingen in de gaten houden.

Vereenvoudig de communicatie met de hotel housekeeping app

Blijf altijd op de hoogte van je team met de Housekeepers Mobile View. Vanuit de hotel housekeeping app, kan het personeel:

  • Dagelijkse taken bekijken plus eventuele specifieke notities voor extra taken, inclusief extra’s op de kamers.
  • Een timer starten om de voortgang bij te houden.
  • Taken als voltooid markeren.
  • De kamerstatus bijwerken
  • Onderhoudsproblemen melden en foto’s doorsturen.
  • Verloren en gevonden voorwerpen rapporteren.
  • De front office bellen.
PLAN VOORUIT

Slimme taken voor housekeeping

Plan je wekelijkse, maandelijkse of seizoensgebonden schoonmaak en onderhoudsplan. Tweewekelijkse glazenwasser? Maandelijks onderhoud van de airco? Maak van tevoren slimme taken die herhaald worden en houd het onderhoud van jouw accommodatie altijd up-to-date.

GASTERVARING

Kamer extra’s en diensten

In de housekeeping management software kan je kamer extra’s koppelen aan de housekeeping module. Housekeeping kan dan zien welke kamers speciale items nodig hebben voor de voorbereiding, zoals het plaatsen van een babybedje in de kamer of het bevoorraden van een premium minibar.

VOORSPELLINGSVERSLAG

Rapportage en vooruitzichten

Analyseer je housekeeping prognose rapport om te anticiperen op komende housekeeping vereisten. Het overzicht toont arriverende gasten, overnachtingen en check-outs voor huidige en toekomstige reserveringen.