Meer inkomsten en tevreden gasten met hotel upsell software

Onze upsell software voor hotels is ontworpen om de ervaring van je gasten vóór aankomst te verbeteren door hen relevante add-ons aan te bieden via een digitaal servicemenu voor gasten.

Met RaccoonUpsell kun je extra inkomstenstromen genereren terwijl je je gasten gepersonaliseerde en geschikte opties biedt die hun verblijf nog leuker maken.

Vraag een demo aan

Vul het onderstaande formulier in om een demo te boeken en je gratis proefversie te ontvangen.

Laat gasten je add-ons zien terwijl ze online inchecken

Het online inchecken is een uitgelezen kans om gasten enthousiast te maken en hen relevante add-ons aan te bieden.

Eenvoudige online registratie en upselling maken van online inchecken een mooie gelegenheid voor het verbeteren van je bedrijfsresultaten.

De online check-in hotelsoftware van RoomRaccoon is beschikbaar bij alle abonnementen.

  • Het personeel kan zich richten op het verwelkomen van gasten en niet op verkoop.
  • Verminder de wachttijd bij de receptie met 70% tijdens het hoogseizoen.
  • Voorzie mobiele reizigers van dit gemak.

Verhoog inkomsten met upsell vóór aankomst

Met RaccoonUpsell kunnen gasten hun verblijf naar wens samenstellen en kun jij extra inkomsten voor je hotel genereren zonder extra inspanning te hoeven leveren.

Met onze geavanceerde software kun je ook specifieke omzetgroepen en bijbehorende grootboeken voor add-ons aanmaken. Beheer je hotelrapportage eenvoudig met onze geïntegreerde PMS en upselling software.

Gasten die hun verblijf personaliseren worden loyale klanten

Upselling vóór aankomst is een interessante manier voor gasten om hun verblijf aan te passen en zo een unieke ervaring te creëren.

Een unieke ervaring en persoonlijke service zijn de perfecte formule om loyaliteit van gasten te bevorderen.

Promoot kamerupgrades

Wie kan een ruimere kamer met een beter uitzicht nu weerstaan? Laat je gasten eenvoudig voor aankomst kiezen voor een kamerupgrade met RaccoonUpsell.

  • Selecteer de upgrades die beschikbaar zijn voor upsell voor elke kamercategorie.
  • De kamers die beschikbaar zijn, worden getoond op basis van beschikbaarheid.
  • Je beschikbaarheid wordt automatisch bijgewerkt in het PMS.

En het beste gedeelte? Door gasten kamers te laten upgraden, maak je je meest betaalbare kamers vrij, waardoor de kans op een hogere bezettingsgraad in je hotel toeneemt.

Laat aanvullende diensten zien

Gasten moeten weten wat er wordt aangeboden, anders zullen ze het niet kopen! Bied je gasten de kans om aanvullende diensten te kopen via een speciaal servicemenu.

  • Adverteer je diensten met creatieve beschrijvingen.
  • Voeg foto's toe om gasten over te halen.
  • Voeg kortingen toe om het aantrekkelijker te maken.

Optimaliseer je add-on afbeeldingen en beschrijvingen

Beheer eenvoudig de diensten en activiteiten die je wilt upsellen.

Geniet van de flexibiliteit van RaccoonUpsell, breng het bedrag per persoon of nacht in rekening en geef een korting wanneer ze online inchecken.

Je kunt upsell ook inschakelen in de hotel booking engine om gasten relevante extra's aan te bieden tijdens de boekingsfase.

Maximaliseer je ROI met hotel upselling

Haal het beste uit upsell in je hotel

Maak van het verblijf van je gasten een onvergetelijke ervaring en verhoog tegelijkertijd je inkomsten met RaccoonUpsell.

Met RaccoonUpsell kun je ervoor zorgen dat je gasten een geweldig verblijf hebben en tegelijkertijd je winst optimaliseren. Download onze handleiding om alles te leren over upselling!

Veelgestelde vragen over hotel upsell software

1Wat is upsell software en hoe kan het van voordeel zijn voor mijn hotel?
Hotel upsell software is een geavanceerde digitale tool die ontworpen is om de gastervaring te verbeteren door een dynamisch en gepersonaliseerd menu van extra diensten en voorzieningen aan te bieden. Deze software is speciaal ontwikkeld om de inkomsten van hotels te maximaliseren en gasten tegelijkertijd een aangenaam verblijf op maat te bieden. Enkele van de voordelen zijn:

• Dynamische en gepersonaliseerde ervaring
• Interactief servicemenu voor gasten
• Inkomsten maximaliseren
• Actuele beschikbaarheid
2Waaraan voldoet de beste hotel upsell software?
De beste hotel upsell software moet volledig geïntegreerd zijn met je property management systeem. Het is essentieel dat je PMS add-ons kan maken en beheren Zo kun je gemakkelijk add-ons toevoegen, bewerken of verwijderen uit kamercategorieën. Als je alles-in-één software gebruikt, kun je met één klik op de knop je inventaris en prijzen beheren. Zo heb je altijd controle over je add-ons.
3Kan hotel upsell software worden aangepast aan de specifieke wensen van mijn accommodatie?
Ja, hotel upsell software kan worden aangepast aan jouw accommodatie en alle bijbehorende vereisten. Met RoomRaccoon kun je je add-ons volledig naar wens aanpassen. Je hoeft alleen maar een afbeelding te kiezen en een pakkende beschrijving toe te voegen om je inkomstenstromen te diversifiëren.
4Hoe kan hotel upsell software de tevredenheid en loyaliteit van gasten verbeteren?
Hotel upsell software helpt je om gasten tevreden te stellen met een reeks leuke en relevante add-ons, die worden aangeboden tijdens het online boeken en online inchecken. Hierdoor hoeven gasten niet meer te zoeken naar de perfecte aanvulling op hun verblijf, omdat al hun favoriete opties worden weergegeven. Met een alles-in-één PMS kun je er ook voor kiezen om voorkeuren van gasten op te slaan. Dit helpt je medewerkers tijd te besparen en bouwt een sterke band op met je gasten!
5Is hotel upsell software geschikt voor zowel grotere ketens als onafhankelijke hotels?
Upsell software is geschikt voor hotels van elke grootte! Het kan gebruikt worden voor appartementen, boetiekhotels, grote ketens en nog veel meer. Upsell software helpt bij het personaliseren van het verblijf van je gasten en levert je meer inkomsten op - wat wil je nog meer?
6Wat kost hotel upsell software?
De prijs van upsell software voor hotels hangt af van hoe geavanceerd je het wilt hebben. Als je op zoek bent naar de beste upselling software, dan ben je bij RoomRaccoon aan het juiste adres. Onze alles-in-één PMS met upsell software is verkrijgbaar vanaf slechts €124 per maand.