OPLOSSINGEN

Hotel management software: De alles-in-één oplossing voor je bedrijf

De hotel management software van RoomRaccoon is voorzien van alle modules om de omzet te maximaliseren en de bedrijfsvoering van het hotel te stroomlijnen vanuit één gebruiksvriendelijk platform.

Probeer 30 dagen gratis. Zonder creditcard. Ieder moment opzegbaar.

Vraag een demo aan

Vul het onderstaande formulier in om een demo te boeken en je gratis proefversie te ontvangen.

PR-Year-founded
2017

Jaar van oprichting

Global Employees
100

Werknemers

global
57

Landen van onze gebruikers

PR-YoY-Growth
80%

Jaarlijkse groei

PR-Users
10000+

Gebruikers

Krijg controle over je werkzaamheden met hotel management software!

De hotel boekingssoftware van RoomRaccoon is de #1 oplossing voor onafhankelijke hoteliers in Nederland. Het biedt een allesomvattend platform met geïntegreerde modules.

Property Management
Beheer je boekingen in een overzichtelijke reserveringskalender en stroomlijn housekeeping, gastenbeheer, rapportage en nog veel meer.
Channel Management
Koppel met lokale en wereldwijde boekingskanalen, waaronder Booking.com, Expedia en Airbnb. Beheer tariefplannen en automatiseer tarief updates voor alle kanalen.
Hotel Booking Engine
Laat gasten in slechts vijf eenvoudige stappen boeken op je website. Voeg add-ons toe zoals laat uitchecken of een doos bonbons om upselling te stimuleren en de gasttevredenheid te verhogen.
Online betalingen
Met betaalverzoeken maak je het voor je gasten gemakkelijk, snel en veilig om op elk moment van hun verblijf te betalen.

Bekroonde hotel management software

Pas onze geavanceerde hotel management software aan op je bedrijfsvoering

Het is belangrijk dat we inzicht krijgen in jouw unieke bedrijfsomgeving, zodat we onze software direct op jouw situatie kunnen afstemmen. Ontdek onze volledig geïntegreerde functies!

Hotel management software: Beoordelingen van hoteliers

Twijfel je nog steeds aan de kracht van automatisering? Dit is wat hoteliers zeggen over onze hotel management software.

Hoeve de Mertel

"Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."


Hannelore van Rijswijk
Rooms on Water

"De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "


Moniek van der Werff
Ster Logies Leeuwarden

"Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."


Josien Bouma
B&B en SPA Landgoed Matanze

"Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."


Lucia Kiesbrink

Veelgestelde vragen over hotel management software

1Wat is hotel management software?
Hotel management software zoals RoomRaccoon is een allesomvattend platform dat alle facetten van de bedrijfsvoering van een hotel stroomlijnt. Van reserveringen en boekingen tot het beheer van de inventaris en de personeelsplanning, hotel management software kan hotels helpen efficiënter te werken en hun omzet te maximaliseren met behulp van slimme prijs- en upsell-tools. Ben je de eigenaar of manager van een kleinschalig hotel? Zo ja, dan raden we je aan om te ontdekken hoe de software voor kleinschalige hotels van RoomRaccoon je kan helpen om je bedrijf te verbeteren.
2Wat is de beste hotel management software?
Efficiënte hotel management software biedt daadwerkelijke technologische oplossingen voor de dagelijkse operationele uitdagingen waar hoteliers mee geconfronteerd worden, en helpt hen tijd te besparen, de productiviteit te verhogen, het resultaat te verbeteren en de ervaringen van gasten te verbeteren. Eén manier om te bepalen wat de beste hotel management software voor jouw bedrijf is, is het lezen van online reviews. Hoteliers op Hotel Tech Report, de grootste reviewsite voor hotel management software aanbieders, hebben RoomRaccoon verkozen tot beste hotel management software in 2020 en 2021. Je kunt ook case studies uit de praktijk lezen die aantonen hoe hotels hun prestaties weten te verbeteren met hotel reserveringssoftware.
3Wat kost hotel management software?
De kosten variëren op basis van je bedrijfsbehoeften en de grootte van je accommodatie (aantal kamers). RoomRaccoon hotel boekingssoftware is verkrijgbaar in vier pakketten met upgrades naar keuze: Entry, Starter, Premium en Enterprise. Het Entry-pakket bevat alle essentiële functies en begint al bij €124 per maand. De tarieven van RoomRaccoon zijn direct beschikbaar op onze website. Je kunt het aantal kamers invullen en de exacte kosten van elke abonnementsoptie bekijken met slechts een paar klikken.
4Waar rekening mee houden bij het zoeken naar nieuwe hotel management software?
Hotel management software die eenvoudig kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van je hotel is essentieel, omdat geen twee hotels hetzelfde zijn. Het systeem van RoomRaccoon is ontworpen met drie essentiële modules om te voldoen aan de specifieke behoeften van onafhankelijke hotels: een booking engine, een channel manager en een property management systeem (PMS). Maar daar blijft het niet bij. We bieden een reeks upgrades om ons platform op maat te maken voor jouw bedrijf. Het is ook belangrijk om na te denken over de eerste opzet en de beschikbaarheid van support. Bij RoomRaccoon helpen we je met het opzetten van je accommodatie en importeren we al je gegevens zodat er niets verloren gaat tijdens de overstap. Je krijgt van ons speciale implementatie sessies om je door elke module heen te leiden en je voor te bereiden op je eerste boekingen! Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt, we bieden support per telefoon of ticket van 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags en in het weekend.
5Hoe werkt hotel management software?
Het is een softwareprogramma dat hotels helpt om reserveringen, in- en uitchecken, gastinformatie, housekeeping en betalingen efficiënt af te handelen. Het integreert ook met andere systemen, zoals Expedia, Toast POS en Flexipass. Het beheert online boekingen en verbetert de gastervaring met digitale diensten zoals RaccoonUpsell. De beste software voor hotel management maximaliseert de inkomsten met slimme tools om revenue managers te helpen bij het optimaliseren van de kamertarieven. In essentie stroomlijnt het de bedrijfsvoering van het hotel, verbetert het de service aan gasten en verhoogt het de inkomsten.