INTEGRATIES

Bied gasten meer met één klik op de knop

Hotel applicaties kunnen bij veel taken helpen, van website chatbots die vragen van gasten beantwoorden tot mobiele check-in apps die je inventaris automatisch upsellen aan gasten.

Speel in op de mogelijkheden binnen je bedrijfsvoering

Ken je de uitdrukking, ‘Daar is een app voor’?

Hotels maken steeds meer gebruik van handige hotel applicaties en PMS plug-ins die effectief inspelen op jouw klantenservice behoeften.

Gasttevredenheid verhogen​

Hotel apps en PMS plug-ins zorgen voor een betere gastervaring, van reputatiemanagement tot technologie op de kamer.

Volgens een onderzoek van Travel Daily News Statista, heeft 30% van de reizigers tijdens hun vorige verblijf genoten van de extra functionaliteit die hotel apps bieden.

Onze favoriete partners

RoomRaccoon integreert gemakkelijk met een reeks interessante hotel applicaties van derden.

Communiceer met gasten onderweg

66% van de reizigers zegt dat ze hun smartphone beschouwen als een onmisbaar reisartikel.

Het verstrekken van informatie via een hotel app is een goede manier om ervoor te zorgen dat je gasten de informatie krijgen die ze nodig hebben op hun mobiel, waarop ze het liefst bereikt willen worden!

Contactloze diensten gebruiken

Met plug-and-play apps kan je contactloze hotel processen toepassen zonder te moeten investeren in nieuwe infrastructuur. Zo kun je prioriteit geven aan de efficiëntie van het personeel en de veiligheid van de gast bevorderen tijdens onzekere periodes.

Contactless Stay: The Complete Guide to Meeting Guest Expectations

The contactless guest experience is the new normal for the future hospitality industry that has changed from “high-tech” and “high-touch” to “high-tech” and “low-touch.” This guide looks at how you can adjust your SOPs with contactless tools to deliver a more efficient guest experience.

FAQs: Hotel Applicaties

Een chatbox is een software applicatie die online vragen sneller en efficiënter kan afhandelen, waardoor hotelpersoneel zich kan richten op het creëren van persoonlijke relaties met gasten. Het integreert ook met je booking engine. Bovendien kunnen chatbots unieke cross-selling en upselling mogelijkheden identificeren. Een chatbox kan directe boekingen met 30% verhogen.

Apps maken je leven makkelijker tijdens het runnen van je accommodatie. Ze stellen je in staat om de technologie die je gebruikt aan te passen aan je behoeften, echte problemen eenvoudig op te lossen, je reputatie te verbeteren, tijd en kosten te besparen en gegevens effectiever te beheren.

Van elektrische deurbellen tot draaiende bedden, er is keuze uit een aantal indrukwekkende in-room technologieën, maar het spreekt voor zich dat ze niet mogelijk zijn voor elk type accommodatie. och kunnen zelfs kleinschalige, onafhankelijke hotels gebruik maken van hotelkamer technologie waar de tech-savvy gast vandaag de dag naar op zoek is:

  • Alexa voor hospitality – Alexa heeft haar intrede al gedaan in duizenden huishoudens, nu is het populaire spraakgestuurde systeem ook beschikbaar voor hotelkamers. Gasten kunnen met een simpel commando de tv of lichten aanzetten en de kamertemperatuur regelen. Het slimme apparaat kan ook excursies en afspraken voor gasten boeken en informatie weergeven over de faciliteiten en diensten die in de accommodatie beschikbaar zijn.. .
  • Digitale kamersleutels – Efficiëntie is belangrijk voor de reizigers van vandaag en ze willen niet vertraagd worden door een lang check-in proces bij de receptie. Digitale kamersleutels is een populaire in-room technologie waarmee gasten direct naar hun kamer kunnen gaan bij aankomst. Dit wordt gedaan door middel van deurcodes of barcodes met een vervaldatum die gasten ontvangen tijdens het online inchecken.
  • SMS-diensten – Geautomatiseerde tekstberichten die updates geven tijdens het gehele traject dat de gast in het hotel doormaakt, worden steeds populairder in de hotelbranche. Met name millennials geven de voorkeur aan dit gemak. Hotels kunnen gasten sms’jes sturen over evenementen of aanbiedingen tijdens hun verblijf en gasten kunnen zelfs inchecken via deze service.