RaccoonPay: Snelle en veilige oplossing voor het verwerken van betalingen

Naadloze betalingen van boeking tot vertrek. RaccoonPay is een volledig geïntegreerde betaaloplossing die is afgestemd op jouw unieke gasttraject.

Vraag een demo aan

Vul het onderstaande formulier in om een demo te boeken en je gratis proefversie te ontvangen.

Krijg op meer manieren betaald

Diversifieer je betalingskanalen

Wij bieden meer opties voor meer succes.

Verbeter je bedrijfsvoering met een betalingssysteem voor een soepel verwerkingsproces.

Of het nu gaat om naadloze website transacties of betalingen bij de receptie, ons systeem biedt flexibele betalingskanalen waarmee je meer gasten kunt bereiken.

RaccoonPay betalingskanalen

Betalingen met één klik vanuit de reservering van de gast

Bekijk alle belangrijke informatie in de reservering van de gast en ga meteen aan de slag!

Met één klik kun je betalingen van opgeslagen kaarten verwerken, betaalverzoeken versturen of moeiteloos betalingen bij de receptie uitvoeren met behulp van het geïntegreerde RaccoonPay pinapparaat.

Eenvoudig overstappen met de zelfstandige onboarding van RaccoonPay

Overstappen naar een nieuwe betalingsoplossing is een fluitje van een cent met het dashboard van RaccoonPay. Volg een paar simpele stappen:

• Vul je bedrijfsgegevens in
• Upload documenten
• Dien deze in ter beoordeling
• Begin binnen 24 uur met het accepteren van betalingen!

Geen opstartkosten, geen maandelijkse kosten - alleen een kleine toeslag per transactie.

Centraliseer je betalingsgegevens

Je kunt je bedrijf zorgeloos runnen in de wetenschap dat je volledig financieel overzicht hebt dankzij een gebruiksvriendelijk dashboard met tabbladen voor alle betalingen, uitbetalingen, virtuele creditcards (VCC's) en rapportage - allemaal op één plek.

Nooit meer zoeken naar verspreide betalingsgegevens.

Extra functionaliteiten

Veilig betalen met geavanceerde technologie voor betalingsverwerking in hotels

De betalingssoftware voor hotels van RaccoonPay slaat privacygevoelige gegevens veilig op.

We gebruiken leidende veiligheidsstandaarden en automatisering om het risico op fraude, identiteitsfraude en illegale activiteiten te beperken.

Aanvullende functies

Verbeter je ervaring bij de receptie met moeiteloze, probleemloze betalingen

Het RaccoonPay pinapparaat is stijlvol, modern, zeer duurzaam en de perfecte aanvulling voor elke receptie.

Integreer betalingen met RoomRaccoon voor een snelle, foutloze ervaring. Snellere betalingen, tevreden gasten - zo eenvoudig is het!

  • WiFi-verbinding
  • Ingebouwde printer
  • Contactloos betalen
  • Mobiele betalingen
  • Groot touchscreen voor gebruiksgemak

Veelgestelde vragen over het RaccoonPay betalingssysteem voor hotels

1Wat is een betalingssysteem voor hotels en hoe werkt het?
Een betalingssysteem voor hotels, zoals RaccoonPay, is onze volledig geïntegreerde oplossing die een veilige en efficiënte afhandeling van transacties mogelijk maakt voor onze hotels en andere accommodaties die worden aangedreven door RoomRaccoon, zoals hostels, B&B's en appartementen.

RaccoonPay gebruikt de kracht van automatisering om online betalingsprocessen te stroomlijnen, de gastervaring te verbeteren en de veiligheid van privacygevoelige financiële gegevens te waarborgen.

Onze software voor betalingsverwerking ondersteunt meerdere betalingsopties, zoals creditcards/debetkaarten, contant geld en mobiele betalingen. De betalingsgegevens worden geverifieerd en de transactie wordt beveiligd met geavanceerde betalingstechnologie zoals 3D Secure. Omdat hotelbetalingen uniek zijn, bieden we specifieke functies, zoals een VCC-dashboard, een dashboard voor terugboekingen en speciale manieren om betalingen te ontvangen op belangrijke contactpunten met de gast, zoals tijdens het online inchecken of met een boekingsvoorstel.
2Hoe kan ik beginnen met RaccoonPay betalingen?
Overstappen naar een nieuwe betalingsprovider kan een opgave zijn, maar met RaccoonPay kun je de administratieve rompslomp overslaan. Ons dashboard biedt stapsgewijze begeleiding voor self-onboarding, zodat je de vereiste informatie en documenten gemakkelijk kunt indienen. Zodra je je informatie hebt ingediend, verifiëren wij je bedrijfsgegevens onmiddellijk, zodat je binnen 24 uur kunt beginnen met het verwerken van betalingen!

Met RaccoonPay heb je volledige controle over het beheer van je accountgegevens Of het nu gaat om het bijwerken van je bankgegevens of het wijzigen van eigenaar, je kunt het allemaal eenvoudig en met een paar klikken doen.
3Wat is een virtuele creditcard (VCC)?
Een virtuele creditcard (VCC) is een tijdelijk creditcardnummer dat is uitgegeven door een bank en waarmee mensen en bedrijven online betalingen kunnen doen zonder de echte kaartgegevens prijs te geven. OTA's zoals Booking.com en Expedia gebruiken vaak VCC's om betalingen naar hotels te sturen. VCC's worden uitgegeven voor een specifieke transactie met een specifiek bedrag en hebben een activeringsdatum. Het nadeel is dat VCC's handmatig moeten worden belast door hotels en als ze worden vergeten, gaat de toegang tot het geld verloren.

Enkele voordelen van VCC's voor hotels:

• VCC's bevatten tijdelijke accountgegevens die geldig zijn voor één aankoop, waardoor ze bestand zijn tegen hacken.
• Betalingsgegevens zoals de datum, het bedrag en de klant worden gekoppeld aan het creditcardnummer.
• VCC's verwerken betalingen sneller dan gewone creditcards voor een kortere reconciliatie.
4Hoe vereenvoudigt RaccoonPay het beheer van VCC's?
Je kunt de betalingen van je boekingskanalen beheren met RaccoonPay. Het VCC-dashboard bevat een handige manier om de status van je VCC's in realtime te bekijken en bij te houden. Je kunt de volgende informatie bijhouden:

• VCC activeringsdatum
• OTA's die de VCC hebben verstrekt
• Geannuleerde VCC's
• Beschikbaar saldo en het bedrag dat moet worden afgeschreven.

Bovendien kun je ervoor zorgen dat de kaart automatisch wordt belast bij activering. Dit betekent dat het systeem de VCC's automatisch belast op de ochtend van de betaaldatum, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je het vergeet.

Alle kaarten met een VCC-saldo hoger dan nul worden belast op de dag van de daadwerkelijke betaaldatum. Dit kan variëren per accommodatie en per contract met de OTA. Alle kaarten worden 's ochtends belast en het overzicht ligt klaar als je aan je dag begint.
5Hoe werken de uitbetalingen met RaccoonPay?
Uitbetalingen worden wekelijks op woensdag voldaan en bevat een overzicht van alle uitbetalingen.
6Wat kost een betalingssysteem voor hotels?
Voor een vast bedrag per maand of per jaar krijg je toegang tot het RaccoonPay betalingssysteem voor hotels, dat volledig is geïntegreerd in het RoomRaccoon hotel management systeem. Dit betekent dat je ook kunt profiteren van de voordelen van ons hotel PMS, booking engine en channel management software, allemaal in een.

Daarnaast wordt er een kleine toeslag in rekening gebracht voor kaarttransacties. RaccoonPay biedt transparante interchange++ en gemengde tarieven.