PROPERTY MANAGEMENT SYSTEEM

De werkzaamheden vereenvoudigen en het verblijf van de gast verbeteren met een PMS systeem

Maak tijd vrij door taken te automatiseren: communicatie met gasten, betalingen, reserveringen, checkouts en meer. Optimaliseer de gastervaring door automatisering met RoomRaccoon’s PMS.

Reserverings snapshot.

In het PMS systeem vind je een dashboard met een overzichtelijke kalender met al je reserveringen. De “drag en drop” functie zorgt ervoor dat je reserveringen makkelijk kan verplaatsen of upgraden. Je kan een reservering met één klik openen om details over de registratie en facturering te bekijken.
Om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te maken, zijn de reserveringen op kleur gesorteerd.

NIEUW

Manage groups easily with Room Allotment

De functie Room Allotment maakt het voor onafhankelijke hoteliers eenvoudig om groepsboekingen op een efficiënte manier te beheren, waardoor de samenwerking met reisbureaus, bedrijfsorganisaties en eventplanners geoptimaliseerd wordt.

As a hotelier, you can easily create a group booking by allocating availability to a group profile in just a few simple steps. Accommodate different types of group business with flexible room selection options:

Automatische front desk management

Gast reserveringen

Gasten registratie

Een andere handige functie van het property management systeem is RaccoonID. Deze functie leest de barcodes van identificatie documenten en vult vervolgens automatisch de gastinformatie aan in de juiste velden van de reservering. Hierdoor kan je meer gasten in minder tijd inchecken!

Online in- en uitchecken

Stroomlijn de registratie en het vertrek van je gasten met onze software voor het in- en uitchecken voor hotels. Verzamel gastinformatie zoals paspoort- en vluchtnummers, dieetwensen en meer tijdens het online inchecken, en nodig gasten uit om openstaande rekeningen te sluiten snel en eenvoudig online uit te checken.

Genereer meer revenue voordat je gasten arriveren met RaccoonUpsell, ons geautomatiseerde gastenservicemenu. Upsell kamerupgrades en extra services voor een hogere RevPAR.

Betalingen en facturen

Bekijk de activiteiten op gastaccounts in real-time, inclusief de VCC’s van OTA’s.

De facturen worden tijdens het uitchecken automatisch gegenereerd. Vanuit één scherm kan je facturen personaliseren, splitten en betaalverzoeken sturen. Voor het gemak worden VCC’s automatisch geladen en gasten kunnen bij de front desk betalen met het volledig geïntegreerde RaccoonPay Pinapparaat

Communicatie

Gebruik geautomatiseerde mails, gepersonaliseerde post-stay follow-ups en inkomsten genererende e-mails om een band met je gasten op te bouwen.

Moedig een nieuwe boeking aan door na het verblijf mails met kortingscodes te sturen Gasten die al eerder zijn geweest kunnen deze gebruiken als ze in het vervolg direct bij jou boeken.

Reporting and insights

Houd in je property management systeem je real-time rapporten van maand tot maand en jaar tot jaar bij.

  • RevPAR
  • Marktsegmentatie rapport
  • Best-presterende boekingskanalen
  • Dagelijks transactierapport
  • Dagelijks manager rapport
  • Financiële rapporten per grootboek

HOUSEKEEPING MANAGEMENT

Optimaliseer het onderhoud van de kamers met RaccoonHousekeeping

Het PMS systeem van RoomRaccoon is ook voorzien van geïntegreerde housekeeping software. Je kan vanuit een real-time feed taken toevoegen en de statussen van kamers bekijken.

Housekeepers kunnen de mobiele web app gebruiken om de statussen van kamers te updaten en comments achter te laten – allemaal via hun eigen telefoon.

REVENUE MANAGEMENT

Blijf met je property management systeem een stap voor op jouw concurrentie

RaccoonRev is een geïntegreerde revenue management tool waarmee je inzicht krijgt in de data van de markt, maar ook die van de rest van de markt.

Met deze tool wordt je beter geïnformeerd, waardoor je betere beslissingen kunt maken en een meer strategisch prijsbeleid kunt voeren. Weet wanneer je concurrenten hun prijzen verhogen of verlagen en wanneer ze volgeboekt zijn.