OPLOSSINGEN

Hotel reserveringssoftware: Meer directe boekingen

RoomRaccoon's hotel reserveringssoftware is ontworpen om je te helpen meer directe boekingen te genereren en de bedrijfsvoering van je hotel te stroomlijnen vanuit één gebruiksvriendelijk platform.

Probeer 30 dagen gratis. Zonder creditcard. Ieder moment opzegbaar.

Vraag een demo aan

Vul het onderstaande formulier in om een demo te boeken en je gratis proefversie te ontvangen.

PR-Year-founded
2017

Jaar van oprichting

Global Employees
100

Werknemers

global
57

Landen van onze gebruikers

PR-YoY-Growth
80%

Jaarlijkse groei

PR-Users
10000+

Gebruikers

Hotel reserveringssoftware waaraan hoteliers de voorkeur geven

Op zoek naar alles-in-één hotel boekingssoftware? RoomRaccoon is de favoriete keuze van vele onafhankelijke hoteliers in Nederland.

Property Management
Beheer alle werkzaamheden vanaf één scherm. Van gastenbeheer en rapportage tot online diensten, wij automatiseren de taken zodat je kostbare tijd bespaart.
Channel Management​
Koppel met lokale en wereldwijde boekingskanalen, waaronder Booking.com, Expedia en Airbnb. Synchroniseer je boekingen binnen 5 seconden op alle verkoopkanalen.
Hotel Booking Engine​
Boekingen binnen enkele minuten verwerken op je website. Met onze booking engine kunnen gasten direct boeken via ieder gewenst apparaat. Zonder toegevoegde commissies!
Geïntegreerde betalingsmodule
Maak het voor je gasten gemakkelijk, snel en veilig om op elk moment in het proces te betalen, online of bij de receptie.

Bekroonde hotel reserveringssoftware

Pas onze geavanceerde hotel reserveringssoftware aan op je bedrijfsvoering

Het is van groot belang dat we inzicht krijgen in jouw unieke werkomgeving, zodat we onze hotel management software perfect op je behoeften kunnen afstemmen. Ontdek onze volledig geïntegreerde functies!

Hotel reserveringssysteem: Beoordelingen van hoteliers

Twijfels over de kracht van automatisering? Dit is wat hoteliers zeggen over onze hotel reserveringssoftware.

Hoeve de Mertel

"Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."


Hannelore van Rijswijk
Rooms on Water

"De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "


Moniek van der Werff
Ster Logies Leeuwarden

"Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."


Josien Bouma
B&B en SPA Landgoed Matanze

"Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."


Lucia Kiesbrink

Veelgestelde vragen over hotel reserveringssoftware

1Wat is hotel reserveringssoftware?
Hotel reserveringssoftware is software ontworpen om hoteliers te helpen het boekingsproces te beheren, inclusief het ontvangen van reserveringen, het toewijzen van kamers en het verwerken van betalingen. Het is doorgaans cloud-based en kan worden geïntegreerd met andere applicaties, zoals digitale kamersleutels of point-of-sale systemen.
2Wat kost hotel reserveringssoftware?
Afhankelijk van je behoeften biedt RoomRaccoon flexibele abonnementen vanaf €124 per maand met diverse beschikbare upgrades. Onze hotel reserveringssoftware is beschikbaar op basis van verschillende pakketten. De kosten zijn afhankelijk van het aantal kamers in je accommodatie, de abonnementsperiode (maandelijks of jaarlijks) en het gekozen pakket: Entry, Starter, Premium of Enterprise. Transparante tarieven zijn beschikbaar op onze website, waar je eenvoudig de abonnementskosten kunt bekijken.
3Waaraan voldoet de beste hotel reserveringssoftware?
De beste hotel reserveringssoftware, zoals het bekroonde platform van RoomRaccoon, is er een die meerdere reserveringen beheert, de gastgeschiedenis weergeeft, diverse betalingsopties biedt, gedetailleerde rapportage levert, integreert met bestaande systemen en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw hotel. Verder heeft het platform goede online boekingsmogelijkheden, is het gebruiksvriendelijk en biedt het verschillende promotie mogelijkheden met bijvoorbeeld Raccoon Upsell en add-ons voor de booking engine.
4Waar is hotel reserveringssoftware goed voor?
De hotel reserveringssoftware van RoomRaccoon helpt je om je directe boekingen te stimuleren met de ingebouwde booking engine waarmee website bezoekers in slechts vijf simpele stappen kunnen boeken. Extra functies zoals de korting widget, Raccoon Price Checker en add-ons voor de booking engine maken je online aanwezigheid nog succesvoller.
5Hoe werkt hotel reserveringssoftware?
Het voornaamste doel van hotel reserveringssoftware is het automatiseren van het reserveringsproces, waarbij het personeel achter de receptie de boekingen niet meer handmatig hoeft te beheren. Daarnaast zorgt het ervoor dat boekingen worden bijgehouden en de beschikbaarheid accuraat wordt weergegeven. Alles-in-één hotel reserveringssoftware, zoals RoomRaccoon, biedt aanvullende modules zoals channel management en revenue management om je distributiestrategie uit te breiden en een doordachte prijsstrategie te ontwikkelen die het bedrijfsresultaat verbetert.