Naar wat voor soort oplossing
ben jij op zoek?

De veelzijdigheid van ons cloud-based management systeem maakt het voor verschillende soorten accommodaties mogelijk om een op maat gemaakte oplossing te vinden. RoomRaccoon verbetert de efficiëntie, verhoogt de omzet en creëert sterkere relaties met gasten door middel van een alles-in-één platform.

Ik beheer:

Een onafhankelijk hotel

Wij zijn vastberaden om onafhankelijke hoteliers de middelen te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.Ons alles-in-één hotelmanagement systeem is ontworpen om de bedrijfsvoering te stroomlijnen en het verblijf van gasten te verbeteren, zodat hoteliers zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: het leveren van uitzonderlijke ervaringen en het genereren van inkomsten.

Lees meer →

Meerdere accommodaties

Het beheer van meerdere accommodaties kan overweldigend zijn en veel tijd in beslag nemen. Gelukkig kan ons cloud-based systeem het een stuk gemakkelijker maken. Vanaf één platform kun je gemakkelijk al je accommodaties overzien, waardoor je inkomsten stijgen en je tijd vrij kunt maken die je normaal zou besteden aan het afzonderlijk managen van alle accommodaties.

Hotels die RoomRaccoon gebruiken om te groeien:

Ontdek software oplossingen voor hotels

Bekijk oplossingen per type accommodatie