Ontdek je hotel management systeem:

RoomRaccoon Academy

Het sterker maken van hoteliers is onze passie en ons doel. Ontdek meer over ons grote aanbod aan informatieve mogelijkheden voor klanttraining. Verbeter je vaardigheden met RoomRaccoon met onze webinars, masterclasses en online systeemtraining.

Bijscholen met RoomRaccoon Academy

Onze Academy Module is een educatieve hub die is ontworpen om je te helpen het systeem van RoomRaccoon zo goed mogelijk te gebruiken.

Het bied je de mogelijkheden om functies en hulpmiddelen te ontgrendelen en in te stellen om je accommodatie op drie belangrijke gebieden te optimaliseren: gastervaring, vastgoedautomatisering en verbindingen.

En het beste gedeelte? Je kunt de Academy zelfstandig doorlopen met onze informatieve Helpcentrum artikelen of een gesprek boeken met een van onze Customer Success Managers als je hulp nodig hebt.

Vind alle antwoorden in ons helpcentrum

Het sterker maken van hoteliers is onze passie en ons doel. Ons helpcentrum wordt consequent bijgewerkt en geoptimaliseerd door systeemexperts. Alle artikelen zijn gemaakt met jou, onze klant, in gedachten.

Ons helpcentrum is echt een goudmijn als het gaat om kennis, tips en trucs over het optimale gebruik van RoomRaccoon. Blader door de verschillende categorieën voor meer informatie of zoek simpelweg naar de antwoorden op je vragen.

Je vindt het Helpcentrum via het tabblad ‘Bronnen’ op onze website. Het is ook toegankelijk vanuit je PMS door op het icoon van een vraagteken te klikken, je vindt deze rechtsonder in de interface.

RoomRaccoon Training Tokens

Maak kennis met de Raccoon training tokens! Deze exclusieve valuta is het equivalent van credits die kunnen worden gebruikt om een training te krijgen van een RoomRaccoon Customer Training Specialist. 

Jouw RoomRaccoon abonnement bepaalt het aantal tokens dat je krijgt. Heb je niet voldoende tokens? Dan kun je deze altijd bij kopen of bepaalde acties uitvoeren om ze alsnog te verdienen!

En, hoe meer je leert, hoe meer je verdient! Waar kun je de training tokens voor inwisselen?