Ontdek je hotel management systeem:

RoomRaccoon Academy

Het sterker maken van hoteliers is onze passie en ons doel. Ontdek meer over ons grote aanbod aan informatieve mogelijkheden voor klanttraining. Verbeter je vaardigheden met RoomRaccoon met onze webinars, masterclasses en online systeemtraining.

Bijscholen met RoomRaccoon Academy

Onze Academy Module is een educatieve hub die is ontworpen om je te helpen het systeem van RoomRaccoon zo goed mogelijk te gebruiken.

Het bied je de mogelijkheden om functies en hulpmiddelen te ontgrendelen en in te stellen om je accommodatie op drie belangrijke gebieden te optimaliseren: gastervaring, vastgoedautomatisering en verbindingen.

Wat het echt goed maakt? Je kunt de Academy zelfstandig doorlopen met onze informatieve Helpcentrum artikelen of een gesprek boeken met een van onze Customer Success Managers als je hulp nodig hebt.

Vind alle antwoorden in ons helpcentrum

Hoteliers de juiste tools geven om te groeien is onze passie en ons doel. Ons helpcentrum wordt consequent bijgewerkt en geoptimaliseerd door systeemexperts. Alle artikelen zijn gemaakt met jou, onze klant, in gedachten.

Ons helpcentrum is echt een goudmijn als het gaat om kennis, tips en trucs over het optimale gebruik van RoomRaccoon. Blader door de verschillende categorieën voor meer informatie of zoek simpelweg naar de antwoorden op je vragen.

Je vindt het Helpcentrum via het tabblad ‘Bronnen’ op onze website. Het is ook toegankelijk vanuit je PMS door op het icoon van een vraagteken te klikken, je vindt deze rechtsonder in de interface.

RoomRaccoon Training Tokens

Maak kennis met de Raccoon training tokens! Deze exclusieve valuta is het equivalent van credits die kunnen worden gebruikt om een training te krijgen van een RoomRaccoon Customer Training Specialist.

Jouw RoomRaccoon abonnement bepaalt het aantal tokens dat je krijgt. Heb je niet voldoende tokens? Dan kun je deze altijd bij kopen of bepaalde acties uitvoeren om ze alsnog te verdienen!

En, hoe meer je leert, hoe meer je verdient! Waar kun je de training tokens voor inwisselen? Wij bieden diverse trainingsmogelijkheden voor onze gebruikers. Je kunt kiezen uit webinars, online systeemtrainingen of persoonlijke masterclasses.

Online systeemtraining

Houd je systeemvaardigheden op peil met onze online training. Schrijf je snel en eenvoudig in voor handige online lessen om je dagelijkse bedrijfsvoering te verbeteren met onze functionaliteiten.

Registreer je voor een persoonlijke masterclass

Veelgestelde vragen over training

1Hoe kan ik me registreren voor trainingen en masterclasses?
Aanmelden kan via de online links die RoomRaccoon deelt. De links voor aankomende klanttrainingen en masterclasses zijn te vinden onder Academy in het help centrum.
2Hoe vaak vinden de online trainingen plaats?
Een customer training specialist voert en faciliteert elke maand twee trainingscycli om gebruikers te leren hoe ze het systeem van RoomRaccoon en de bijbehorende functies optimaal kunnen gebruiken.
3Waar worden de masterclasses gegeven?
RoomRaccoon organiseert momenteel live, persoonlijke masterclasses in Nederland, Portugal, Spanje, Duitsland en Zuid-Afrika.