OPLOSSINGEN

Het onafhankelijke hotel management systeem dat het speelveld egaliseert

RoomRaccoon is een uitgebreid cloud-based systeem voor kleinschalige tot middelgrote onafhankelijke hotels wereldwijd. We zorgen voor de hotel management software die je nodig hebt om gelijk te lopen met de grote hoteliers.

Probeer 30 dagen gratis.. Geen creditcard nodig. Annuleer op ieder moment.

Vertrouwd door onafhankelijke hotels wereldwijd

Laat jouw bedrijf groeien met een onafhankelijk hotel management systeem

RoomRaccoon is hét alles-in-één hotel management systeem voor onafhankelijke hoteleigenaren en managers die hun operationele efficiëntie willen vergroten, inkomsten willen verhogen en willen zorgen voor betere gast ervaringen.

Zeg maar gedag tegen dure en ingewikkelde integraties met het alles-in-één platform van RoomRaccoon dat is voorzien van een Property Management Systeem (PMS), Channel Manager, betalingsoplossing en een ingebouwde Booking Engine. Everything you need to compete in the competitive hospitality industry.

ONTVANG DE GRATIS GIDS

De complete gebruikersgids over hotel management software voor onafhankelijke accommodaties

Klaar om de juiste aankoop te maken? Onze gebruikersgids voorziet je van de meest uitgebreide checklist die compleet bewerkbaar is zodat je zelf de tools en functies van andere softwarebedrijven met elkaar kan vergelijken.

Property Management System

Beheer je reserveringen vanuit een agenda-dashboard en bekijk een reservering in slechts één klik. Je kan wekelijks tot wel 4 uur besparen met front-desk automatisering en je kan jouw back-office taken zoals housekeeping en betalingen bekijken op een real-time overzicht.

Het PMS van RoomRaccoon beschikt over ingebouwde tools zoals online check-in en automatische upselling om jouw accommodatie de ultieme voorsprong te geven.

Channel Manager

Verbind direct met een onbeperkt aantal online boekingskanalen om je zichtbaarheid te boosten en meer kamers te verkopen. Ons onafhankelijke hotel management systeem met channel management softwaregeeft automatisch je beschikbaarheid weer en synchroniseert boekingen binnen 5 seconden!

Ontdek ons uitgebreide netwerk van OTA’s en wereldwijde distributiesystemen zonder extra commissies te moeten inleveren.

Booking Engine

Tover jouw websitebezoekers om in betalende gasten met onze ingebouwde booking engine en laat je omzet meteen groeien. Gasten kunnen op elk moment, vanaf elk apparaat boeken en hun verblijf personaliseren met extra’s die ze kunnen bijboeken.

Je kan het ontwerp en de bevestigingsmails personaliseren om te matchen met de stijl van jouw bedrijf en om een naadloze gebruikerservaring te creëren, vanaf het moment van boeken tot de aankomst.

WIST JE DAT

RoomRaccoon is opgericht door een onafhankelijke hoteleigenaar

Our-values

De hotelindustrie vormt de kern van het RoomRaccoon verhaal.

Onze oprichtster, Nadja Buckenberger, werd geconfronteerd met meerdere uitdagingen toen ze in 2014 de deuren van Bliss Boutique Hotel in Breda opende.

Ze kon niet één betaalbare oplossing vinden om alle aspecten van haar hotel te managen. Op dat moment besloot ze om alle krachten te bundelen samen met haar partner, tech-ondernemer Tymen van Dyl, en een systeem te ontwikkelen die dat wel kon.

In 2016, Tymen began building software that would solve Nadja’s three central pain points by combining a Property Management System (PMS) with a channel manager and booking engine – a technological feat!

De software verrichte wonderen voor Bliss Hotel en trok de interesse van andere hotels uit de regio. Al snel was er veel vraag naar deze alles-in-één oplossing!

We zijn officieel gelanceerd in januari 2017 en slechts zes maanden later waren er meer dan 100 hotels bij ons aangesloten.

Today, RoomRaccoon is the world’s most complete HMS for independent accommodations with 10 – 100 rooms.

Meer controle over jouw bedrijf zonder integraties van derde partijen.

Een onafhankelijk hotel management systeem met alle benodigdheden op één plek.

Loop je kansen op upselling mis?

Genereer meer omzet door kamer upgrades te upsellen en extra services toe te voegen voor gasten tijdens het boeken en online inchecken.

Klaar om weloverwogen beslissingen te nemen?

Krijg een uitgebreid inzicht in de prestaties van jouw bedrijf met real-time rapporten die je data zoals de gemiddelde verblijfsduur of het marktaandeel laten zien.

Wil je de communicatie in jouw team verbeteren?

Geef jouw team toegang tot de Housekeeper’s Web App, waarmee ze kamerstatussen kunnen updaten en opmerkingen kunnen plaatsen.

Heb je moeite met het prijzen van jouw kamers?

Verkoop je kamers voor de beste prijs met yield regels, en behoud het concurrentievoordeel met een CompSET dashboard.

FAQs: Onafhankelijke Hotels

RoomRaccoon is ontworpen om onafhankelijke hoteleigenaren te voorzien van de tools die ze nodig hebben om mee te komen met de grotere hoteliers. Om specifieker te zijn, onze technologie pakt de uitdagingen van onafhankelijke accommodaties aan, zoals slechte online zichtbaarheid, tijdrovende front-desk taken, ineffectieve distributie en ontevreden klanten. De alles-in-één hotel management software van RoomRaccoon is volledig geïntegreerd met een collectie aan bewezen tools, componenten en systemen die naadloos samenwerken.

  • Cloud-gebaseerd
  • Login voor meerdere gebruikers
  • Vereenvoudigd front-desk management
  • Boekingssite management en distributie
  • Directe verwerking van boekingen
  • Geavanceerde rapporten
  • Communicatie met gasten
  • Revenue Management
  • Geautomatiseerde betalingsverwerking

Je profiteert van ons 3-in-1 hotel management systeem bij elk RoomRaccoon pakket die je kiest. Pakketten met een hogere prijs includeren upgrades om jouw platform te personaliseren met meer interessante tools en functies. Leer hier meer over onze prijzen.