Uitzonderlijke gastervaringen, aangestuurd door onafhankelijke hotel software

Onafhankelijke hotels maken zich los van de norm en weigeren zich te laten beperken door de huidige gang van zaken.

RoomRaccoon geeft onafhankelijke hoteliers meer mogelijkheden met behulp van automatisering en biedt een alles-in-één hotel management ervaring zonder het gedoe van complexe integraties.

Haal het maximale uit je onafhankelijke hotel met de software van RoomRaccoon


Onafhankelijke hotel software, alles-in-één platform

Channel Manager:
Rechtstreeks koppelen aan de beste boekingskanalen

We werken samen met toonaangevende OTA's en boekingskanalen van derden om je verkoop over meerdere platforms te verspreiden.

Beheer al je tarieven via RoomRaccoon's channel manager, die in slechts 5 seconden synchroniseert over meerdere kanalen.

Booking Engine:
Zorg binnen een mum van tijd dat er via je website geboekt kan worden.

Door de RoomRaccoon booking engine te koppelen aan de website van je accommodatie tover je bezoekers eenvoudig om in betalende gasten.

Spoor gasten aan om direct te boeken met een aanbod van geïntegreerde functies:
 • Valuta- en taalconverter
 • Schakelen tussen meerdere accommodaties
 • Boekingsbevestiging
 • Price Checker
 • Kortingscodes
 • Kamer add-ons
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Vooruitbetalingen

PMS: Back- en
front-end beheer

Zet taken om in tijdsbesparing - voor gastcommunicatie, betalingen, reserveringen, check-outs en meer.

Het RoomRaccoon property management systeem (PMS) dient als een gecentraliseerde hub en integreert meerdere modules met betrekking tot elk aspect van de bedrijfsvoering van een hotel!

Creëer een contactloze gastervaring

 • Online check-in

 • Upselling

 • Marktplaats

 • Gepersonaliseerde e-mails

 • Zelf online uitchecken

 • Housekeeping app

 • Digitale betaalverzoeken

 • Mobiele sleutel integraties

 • Arrangementen & add-ons

  Zaken om te overwegen

  Onze gebruiksvriendelijke software voor onafhankelijk hotel management wordt afgestemd op jouw behoeften en integreert naadloos met je huidige tools, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheidsvoorzieningen. Ondervind onbegrensde groei, met betrouwbare support en regelmatige updates.

  Geef je team meer mogelijkheden met intuïtieve technologie die zich aan jouw hotel aanpast.

  Waarom hoteliers gek zijn op RoomRaccoon

  Hoeve de Mertel

  "Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."

  Hannelore van Rijswijk
  Rooms on Water

  "De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "

  Moniek van der Werff
  Ster Logies Leeuwarden

  "Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."

  Josien Bouma
  B&B en SPA Landgoed Matanze

  "Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."

  Lucia Kiesbrink

  Succesverhalen: Onafhankelijke accommodaties presteren uitstekend dankzij onze sofware

  Meer informatie voor onafhankelijke hotels

  De complete handleiding over hotel management software voor onafhankelijke hotels

  Klaar voor de perfecte investering? Onze handleiding bevat een uitgebreide checklist die je volledig kunt bewerken, zodat je de tools en functies van softwareleveranciers persoonlijk met elkaar kunt vergelijken.

  Veelgestelde vragen over onafhankelijke hotel management software

  1Wat is onafhankelijke hotel software en hoe kan mijn hotel hiervan profiteren?
  Onafhankelijke hotel software is een cloud-based systeem dat onafhankelijke hoteliers de middelen biedt om het tegen de concurrentie op te nemen. De hotel management software van RoomRaccoon pakt met name de belangrijkste knelpunten van onafhankelijke hotels aan, zoals slechte online zichtbaarheid, tijdrovende administratie, ineffectieve distributie en ontevredenheid van gasten - dit door hoteliers alles te bieden wat ze nodig hebben in één platform om hun bedrijfsvoering op te schroeven:

  - Property management systeem (PMS)
  - Channel manager
  - Booking engine
  - geïntegreerde modules
  2Hoe verbetert onafhankelijke hotel software de gastervaring?
  Onafhankelijke hotel software helpt bij het creëren van een positieve ervaring voor gasten tijdens het gehele traject: vooronderzoek, boeken, aankomst, het verblijf en na het verblijf. Dankzij eenvoudig boeken op je website, soepel online in- en uitchecken en naadloze betalingsverwerking kunnen gasten genieten van een probleemloze ervaring die is afgestemd op hun individuele behoeften. Bovendien biedt het platform gepersonaliseerde upgrades waarmee gasten hun verblijf kunnen personaliseren, zodat elk aspect van hun verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk is. Met deze innovatieve software kunnen hoteliers er gerust op zijn dat hun gasten in goede handen zijn met automatisering die de betrokkenheid verbetert.
  3Welke essentiële functies moet ik zoeken in onafhankelijke hotel software?
  Voor zelfstandige hoteliers is het aan te raden om een alles-in-één hotel boekingssoftware te gebruiken om problemen met systeemintegraties en communicatie te voorkomen. Hieronder staan enkele onmisbare functies voor de dagelijkse werkzaamheden:

  Reserveringsmanagement
  Het beheer van gasten
  Channel management
  Online boekingen
  Dynamische tarieven
  Upselling
  Rapportage
  Gastcommunicatie
  Housekeeping
  Gastprofielen
  Marktplaats
  4Hoe zorgt onafhankelijke hotel software voor het stroomlijnen van de dagelijkse werkzaamheden?
  Met het property management systeem (PMS) van RoomRaccoon kunnen hoteliers gemiddeld tot 4 uur per dag besparen dankzij geautomatiseerde processen. De software automatiseert het inchecken, online boekingen, housekeeping, facturatie en rapportage. Door een effectief PMS te implementeren kan je hotel profiteren van verbeterde operationele efficiëntie en kan het personeel zich concentreren op het leveren van uitstekende gastervaringen.
  5 Wat kost onafhankelijke hotel software?
  Het systeem voor onafhankelijke hotels van RoomRaccoon biedt flexibele abonnementen vanaf €124 per maand met diverse beschikbare upgrades. De abonnementskosten zijn afhankelijk van het aantal kamers en het gekozen pakket: Entry, Starter, Premium of Enterprise. De oplossing is ideaal voor diverse accommodatietypes, waaronder hostels, appartementen, B&B's en multi-properties. Transparante tarieven zijn beschikbaar op onze website, waar je eenvoudig de abonnementskosten kunt bekijken.