OPLOSSINGEN

Garandeer het succes van je hotel met de Nederlandse software voor kleinschalige hotels

De software voor kleinschalig hotel management van RoomRaccoon wordt wereldwijd gewaardeerd door hoteliers en experts uit de sector en is dé oplossing voor hotels die hun bedrijfsvoering willen stroomlijnen via één gecentraliseerd platform.

Probeer 30 dagen gratis - ieder moment opzegbaar.

Vraag een demo aan

Vul het onderstaande formulier in om een demo te boeken en je gratis proefversie te ontvangen.

PR-Year-founded
2017

Jaar van oprichting

Global Employees
100

Werknemers

global
57

Landen van onze gebruikers

PR-YoY-Growth
80%

Jaarlijkse groei

PR-Users
10000+

Gebruikers

Hoteliers' keuze voor software voor kleinschalig hotel management in Nederland

Heb je een kleinschalig hotel dat zich richt op een specifieke doelgroep? Onze hotel boekingssoftware is ontworpen voor hotels met 20 tot 50 kamers.

Property Management
Beheer alle werkzaamheden vanaf één scherm. Van housekeeping tot gastenbeheer, wij automatiseren de taken zodat je kostbare tijd bespaart.
Channel Management
Koppel met lokale en wereldwijde boekingskanalen, waaronder Booking.com, Expedia en Airbnb. Synchroniseer je tarieven binnen 5 seconden op alle verkoopkanalen.
Hotel Booking Engine
Boekingen binnen enkele minuten verwerken op je website. Met onze booking engine kunnen gasten direct boeken via ieder gewenst apparaat. Zonder toegevoegde commissies!
Geïntegreerd betalingsplatform
Maak het voor je gasten gemakkelijk, snel en veilig om op elk moment in het proces te betalen, online of bij de receptie.

De software voor kleinschalig hotel management die in Nederland de toon zet

Meerdere inkomstenstromen met de #1 software voor kleinschalige hotels

Ons geavanceerde revenue management systeem biedt innovatieve manieren voor je kleinschalige hotel om extra winst te genereren, zoals uitnodigende add-ons die je je gasten kunt aanbieden voor aankomst of wanneer ze inchecken. Het verhogen van je inkomsten is een van de vele voordelen van onze software voor kleinschalige hotels.

Wat hoteliers in Nederland zeggen over de software voor kleinschalige hotels van RoomRaccoon

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Hoteleigenaren en beheerders zoals jij zijn zeer te spreken over ons geautomatiseerde property management systeem.

Hoeve de Mertel

"Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."


Hannelore van Rijswijk
Rooms on Water

"De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "


Moniek van der Werff
Ster Logies Leeuwarden

"Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."


Josien Bouma
B&B en SPA Landgoed Matanze

"Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."


Lucia Kiesbrink

Veelgestelde vragen over software voor kleinschalige hotels

1Waaraan voldoet de beste software voor kleinschalige hotels?
De beste software voor kleinschalige hotels heeft een alles-in-één automatiseringsplatform waarbij elk aspect van het hotel vanaf één plek wordt beheerd. Het HMS van RoomRaccoon is zo'n voorbeeld. Hiermee worden boekingen beheerd, de kamerbezetting geoptimaliseerd en worden gastervaringen verbeterd omdat jij, de hotelier, nu meer tijd hebt voor je gasten en de software al het zware werk doet.
2Wat kost software voor kleinschalige hotels?
RoomRaccoon biedt flexibele prijzen vanaf €124 per maand. Hoe groter je accommodatie, hoe hoger het bedrag. Onze veelzijdige software is verkrijgbaar via verschillende abonnementen, zodat je kunt kiezen voor het pakket dat het beste bij je past. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal kamers in je accommodatie, de abonnementsperiode (maandelijks of jaarlijks), de betaalmethode en het gekozen pakket: Entry, Starter, Premium of Enterprise. Je vindt een uitgebreide prijsstructuur op onze website.
3Hoe helpt de software bij het beheren van een kleinschalig hotel?
Hotel Management Software helpt je tijd te besparen en de omzet te verhogen. Het beheert je werkzaamheden aan de receptie en organiseert het betalingssysteem en financiële rapporten. Onze software voor kleinschalige hotels koppelt je aan verschillende OTA's en zorgt voor een soepele werking, terwijl de productiviteit en gasttevredenheid worden gemaximaliseerd. Met RoomRaccoon's HMS verhoog je je directe boekingen en omzet.
4Hoe werkt software voor kleinschalig hotel management?
Software voor kleinschalige hotel management stuurt en ontvangt reserveringsgegevens, doorgaans in samenwerking met een property management systeem en channel manager. Informatie wordt in twee richtingen uitgewisseld tussen de channel manager, aangesloten kanalen (zoals OTA's) en het property management systeem.
5Waar moet ik op letten bij software voor kleinschalige hotels?
Zoek er een met uitgebreide functies die de bedrijfsvoering van je hotel vereenvoudigt. Een softwareoplossing voor kleinschalige hotels moet de volgende functies hebben: Een hotel reserveringssoftware, Gastprofielen, Facturatie, Analysetools, en rapportage. De ideale software voor kleinschalig hotel management bespaart je tijd door automatisering, past binnen je budget en is eenvoudig genoeg om je personeel efficiënt te trainen. RoomRaccoon biedt bijvoorbeeld extra functies voor online reserveringen, channel management en housekeeping management. Het is een alles-in-één oplossing waarmee je je accommodatie kunt beheren op een gebruiksvriendelijk platform.