HOTEL BOEKINGSSOFTWARE

Ontdek de beste hotel boekingssoftware van Nederland. Geen complexe integraties meer

De nummer één hotel boekingssoftware van Nederland bevat alle kernfunctionaliteiten die je nodig hebt om je activiteiten te beheren en de directe boekingen te laten groeien.

Probeer nu 30 dagen gratis. Geen creditcard nodig. Op ieder moment te annuleren. 

De meest vertrouwde alles-in-één hotel boekingssoftware van NL

Geavanceerde Property Management

Beheer je al je activiteiten vanaf één enkel scherm. We automatiseren alle terugkerende processen, van housekeeping tot het beheer van gasteninformatie, om je zo kostbare tijd te besparen.

Geautomatiseerd Channel Management

Maak rechtstreeks verbinding met meer dan 100 online boekingskanalen en bereik miljoenen potentiële gasten. Handmatige updates zijn niet langer nodig. Je boeking en beschikbaarheid worden automatisch op alle kanalen geüpdatet.

Booking engine zonder commissies

Begin al binnen enkele minuten met het accepteren van boekingen die via je eigen website worden gemaakt. De responsieve hotel booking engine van RoomRaccoon maakt het voor gasten gemakkelijk om rechtstreeks en vanaf ieder apparaat te boeken. Daar hoef je geen commissies voor te betalen!

Geïntegreerd Betaalplatform

Maak het voor je gasten snel, gemakkelijk en veilig om op ieder moment te betalen, of dat nu online of aan de front desk is. Houd alle transacties bij op één plek, waarbij je per dag, maand of jaar een overzicht of uitsplitsing kunt aanvragen.

Hotel boekingssoftware die de voorkeur van hoteliers heeft

Wordt gebruikt door hotels met tussen de 10 en 100 kamers. Onze hotel management systeem biedt flexibele pakketten die bij de behoeften van zowel grote als kleine bedrijven passen.

Kies voor alles-in-één hotel management software

Waarom zou je betalen voor afzonderlijke software oplossingen als er ook een complete alles-in-één oplossing is waarmee je meer boekingen kunt genereren?

  Betere gastervaring, meer 5-sterren beoordelingen

  Vermijd complexe en dure tech stacks

  Gebruiksvriendelijke interface, gemakkelijk te leren

Plan een afspraak met de lokale market manager in

Veelgestelde vragen over hotel boekingssoftware

Hotel boekingssoftware is een krachtige tool waarmee hotels hun reserveringen en boekingen op een efficiënte manier kunnen beheren. Het vereenvoudigt het proces van het accepteren en beheren van online boekingen, automatiseert updates van de beschikbaarheid en biedt een naadloze ervaring voor zowel hoteliers als hun gasten. RoomRaccoon, een sterk aanbevolen hotel boekingssoftware, biedt een intuïtieve interface, geavanceerde functies en uitstekende klantenondersteuning. Met RoomRaccoon kunnen hoteliers eenvoudig boekingen afhandelen, de bezetting maximaliseren en een uitzonderlijke ervaring bieden aan hun gasten.

Hotel boekingssoftware biedt verschillende belangrijke voordelen voor hotels: het vereenvoudigt het proces om te reserveren, automatiseert boekingen en vermindert handmatige fouten. Met de toonaangevende hotel boekingssoftware van RoomRaccoon, profiteer je van extra voordelen, zoals een gebruiksvriendelijke interface, naadloze online boekingen en efficiënt beheer van beschikbaarheid en tarieven. RoomRaccoon biedt ook geïntegreerd channel management, waardoor je je bereik kunt vergroten en het aantal directe boekingen zal zien stijgen.

Hotel boekigssoftware bevat essentiële functies om het reserveringsproces te vereenvoudigen en te automatiseren. Met RoomRaccoon, toonaangevende hotel boekingssoftware, kun je een uitgebreid pakket verwachten. Het omvat een gebruiksvriendelijk online boekingssysteem, real-time beschikbaarheidsbeheer, geautomatiseerde bevestigingsmails en veilige betalingsverwerking. RoomRaccoon biedt ook mogelijkheden voor channel management, zodat je moeiteloos boekingen van verschillende kanalen kunt beheren.

Ja, hotel boekingssoftware is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. Met name RoomRaccoon biedt een naadloze en intuïtieve interface die het beheren van boekingen tot een fluitje van een cent maakt. Met zijn gebruikersgerichte ontwerp en eenvoudige functies zorgt RoomRaccoon ervoor dat hoteliers moeiteloos door de software kunnen navigeren. Ervaar de eenvoud en efficiëntie van de hotel boekingssoftware van RoomRaccoon en stroomlijn je reserveringen met gemak.

Hotel boekingssoftware vereenvoudigt het proces van het beheren van de reserveringen van je accommodatie. RoomRaccoon, een toonaangevende hotel boekingssoftware, werkt door een gecentraliseerd platform te bieden waar hoteliers beschikbaarheid, tarieven en boekingen kunnen beheren. RoomRaccoon automatiseert het boekingsproces, waardoor gasten online kunnen reserveren en real-time updates krijgen over beschikbaarheid. De gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functies zorgen voor naadloos reserveringsbeheer.

Ontgrendel het volledige potentieel van je accommodatie met de innovatieve hotel boekingssoftware van RoomRaccoon en stroomlijn je activiteiten zonder enige extra moeite.