Overal uitstekende hospitality:
Multi-property management software

Meerdere accommodaties, tijd om ze allemaal tegelijk te beheren.

Upgrade naar multi-property hotel software die al je accommodaties met snelheid, gemak en controle kan beheren.

Haal het maximale uit je multi-property hotels met RoomRaccoon!


Geïntegreerde multi-property hotel software, alles in één platform.

Channel Manager:
Rechtstreeks koppelen aan de beste boekingskanalen

We werken samen met toonaangevende OTA's en boekingskanalen van derden om je verkoop over meerdere platforms te verspreiden.

Beheer eenvoudig je tarieven en beschikbaarheid met RoomRaccoon's razendsnelle channel manager, allemaal op één scherm.

Multi-Property booking engine:
Zorg binnen een mum van tijd dat er via je website geboekt kan worden.

Adverteer al je accommodaties gemakkelijk op één pagina van de booking engine. In het handige keuzemenu staan alle locaties en namen van je accommodaties, zodat je de bezettingsgraad van je hele portfolio kunt maximaliseren.

Spoor gasten aan om direct te boeken met een aanbod van geïntegreerde functies:
 • Valuta- en taalconverter
 • Schakelen tussen meerdere accommodaties
 • Boekingsbevestiging
 • Price Checker
 • Kortingscodes
 • Kamer add-ons
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Vooruitbetalingen

PMS: Back- en
front-end beheer

Alles wat je nodig hebt om de prestatie van je accommodaties te verbeteren en de werkzaamheden van je team te stroomlijnen in één intuïtieve interface.

RoomRaccoon's PMS automatiseert administratieve taken, vermindert handmatige fouten en tijdverspilling en verhoogt de inkomsten.

Verwelkom toekomstige gasten met gastgerichte tools voor een geïntegreerde, soepele gebruikerservaring.

Creëer een contactloze gastervaring

 • Online check-in

 • Upselling

 • Marktplaats

 • Gepersonaliseerde e-mails

 • Zelf online uitchecken

 • Housekeeping app

 • Digitale betaalverzoeken

 • Mobiele sleutel integraties

 • Arrangementen & add-ons

  Zaken om te overwegen

  Het property management systeem RoomRaccoon is op maat gemaakt voor hoteliers met meerdere accommodaties en integreert naadloos met je huidige tools, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheidsvoorzieningen. Ondervind onbegrensde groei, met betrouwbare support en regelmatige updates.

  Geef je team meer mogelijkheden met intuïtieve technologie die zich aan jouw appartement aanpast.

  Multi-property hospitality: Hoe een van onze klanten het ervaart

  Wat we fijn vinden aan RoomRaccoon is het feit dat het cloud-based is, waardoor we geen grote servers op het terrein nodig hebben. Het biedt ons ook de gelegenheid tot upselling tussen de verschillende accommodaties. Dus als een van onze hotels is volgeboekt, is het eenvoudig om gasten te adviseren over een ander hotel dat beschikbaar is."

  ADRIAAN LIEBETRAU, HEAD OF HOSPITALITY BIJ MINT HOTELS

  Waarom hoteliers gek zijn op RoomRaccoon

  Hoeve de Mertel

  "Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."

  Hannelore van Rijswijk
  Rooms on Water

  "De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "

  Moniek van der Werff
  Ster Logies Leeuwarden

  "Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."

  Josien Bouma
  B&B en SPA Landgoed Matanze

  "Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."

  Lucia Kiesbrink

  Hulpbronnen voor multi-property hotels

  Channel management software voor hotels & hosts

  Volgens gegevens van RoomRaccoon gebruikt het gemiddelde hotel 3-5 boekingskanalen om zijn inventaris te verspreiden. Daarom is het belangrijk om een efficiënte channel manager te hebben. Hier vind je 10 vragen die je aan software aanbieders moet stellen, zodat je de perfecte investering kan maken voor jouw bedrijf!

  Veelgestelde vragen over multi-property hotel software

  1Wat is een multi-property management systeem?
  Een multi-property management systeem is een cloud-based software die de front- en backend-werkzaamheden van hotels met meerdere accommodaties beheert voor meer efficiëntie en zichtbaarheid in het gehele portfolio. RoomRaccoon's hotel management software biedt eenvoudig gecentraliseerd multi-property management met de mogelijkheid om tussen verschillende accounts te schakelen in een enkele interface.
  2Wat zijn de essentiële functies binnen een multi-property management systeem?
  Het efficiënt beheren van meerdere accommodaties vereist gecentraliseerde aansturing en de mogelijkheid om snel op te schalen. Met meerdere gebruikerslogins en rechten is het beheer van je team moeiteloos, terwijl vertrouwelijke gegevens veilig blijven. Door gebruik te maken van software met een multi-property booking engine is het voor gasten die direct boeken mogelijk om te schakelen tussen de verschillende accommodaties, wat leidt tot een maximale bezetting. Daarnaast is het voor beheerders van meerdere accommodaties essentieel om in te spelen op de behoeften van groepen. RoomRaccoon's Room Allotment maakt het mogelijk om eenvoudig kamers toe te wijzen aan groepen en een unieke link naar deze booking engine te delen met boekers en gasten.
  3Wat kost een multi-property management systeem?
  RoomRaccoon's hotel reserveringssoftwarebiedt flexibele abonnementen vanaf €124 per maand met diverse beschikbare upgrades. De abonnementskosten zijn afhankelijk van het aantal kamers per accommodatie en het gekozen pakket: Entry, Starter, Premium, or Enterprise. Transparante tarieven zijn beschikbaar op onze website, waar je eenvoudig de abonnementskosten kunt bekijken. Of boek een demo voor een op maat gemaakte offerte.