Welkom bij RoomRaccoon

Ons hotel management systeem is er volledig op gericht om je bedrijf te laten groeien zonder ingewikkelde integraties. RoomRaccoon verhoogt de efficiëntie, vergroot de omzet van hotels en bevordert de relatie met gasten in een alles-in-één platform.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig - het toonaangevende alles-in-één hotel management platform zijn voor onafhankelijke hoteliers dat de omzet maximaliseert, de bedrijfsvoering stroomlijnt en gasttevredenheid bevordert.

We gaan terug naar 2014 in Breda, Nederland. Een hotelier, Nadja Buckenberger, had net de deuren geopend van haar hotel, Bliss Boutique Hotel. Al snel ontdekte ze dat het runnen van een hotel zonder software voor accommodatiebeheer niet eenvoudig was. Samen met tech-ondernemer Tymen van Dyl ontwikkelden de twee samen software die alle problemen van Nadja's hotel zou oplossen - een property management systeem met een channel manager en een booking engine.

Onze invloed

2000

Onafhankelijke hotels

6m+

Directe boekingen

400

Partners

50

LANDEN

Onze favoriete partners

Integraties op maat voor een optimale dienstverlening - dat past helemaal in ons straatje. Dankzij hotel applicaties zoals chatbots voor websites, mobiele kamersleutels en check-in apps kunnen we koppelen met andere dienstverleners voor snelle oplossingen. Lees hier meer over onze partners.

Ons management team

Aan het roer van RoomRaccoon staat het Senior Leadership Team (SLT), bestaande uit: Tymen van Dyl, Nadja Buckenberger, Adam Clarke en Rene Edeling.

Rene Edeling, Head of Operations
Tymen van Dyl, Chief Executive Officer
Nadja Buckenberger, Chief Product Officer
Adam Clarke, Chief Revenue Officer
TYMEN VAN DYL

"We zijn er erg trots op dat het product dat we hebben ontwikkeld wordt erkend als een waardevol middel om onafhankelijke hotels te voorzien van de tools die ze nodig hebben. Door onze snelle groei zijn we succesvol uitgebreid naar tien markten en zullen we ons blijven richten op innovatie en het verder ontwikkelen van ons platform tot het meest gewenste HMS op de markt."

Our team is worldwide.

Breda, Netherlands
Cape Town,
South Africa
Valencia, Spain
Lisbon, Portugal
Berlin, Germany
(remote)
Edinburgh, UK
(remote)
Paris, France
(remote)
Rome, Italy
(remote)
Zagreb, Croatia
(remote)
Michigan, USA
(remote)
Toronto, Canada
(remote)

Overweeg je om bij ons te komen werken?

Je hoeft geen expert op het gebied van hospitality te zijn om een Raccoon te worden en een verschil te maken voor onze gebruikers. De diversiteit van de hotels die we van dienst zijn en de mensen die we in dienst nemen, maakt ons uniek. Als je je geïnspireerd voelt door onze missie en invloed, kijk dan eens naar onze vacatures en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging met de leiders op het gebied van hoteltechnologie.