WELKOM BIJ ROOMRACCOON

We empower hoteliers everywhere

Wij geloven dat een modern hotel management systeem (HMS) mogelijkheden biedt om bedrijven te laten groeien zonder ingewikkelde integraties. RoomRaccoon verhoogt efficiëntie, vergroot de verkoop en bouwt sterke relaties met gasten op in een inclusief platform.

ONS VERHAAL

We maken uitzonderlijke ervaringen voor gasten mogelijk sinds 2017

Our-values

De hotelindustrie vormt de kern van het RoomRaccoon verhaal.

Onze oprichtster, Nadja Buckenberger, werd geconfronteerd met meerdere uitdagingen toen ze in 2014 de deuren van Bliss Boutique Hotel in Breda opende.

Ze kon niet één betaalbare oplossing vinden om alle aspecten van haar hotel te managen. Op dat moment besloot ze om alle krachten te bundelen samen met haar partner, tech-ondernemer Tymen van Dyl, en een systeem te ontwikkelen die dat wel kon.

In 2016 begon Tymen met de ontwikkeling van software die Nadja’s pijnpunten zou oplossen door een Property Management Systeem (PMS) te combineren met een channel manager en een booking engine – een technologische prestatie!

De software verrichte wonderen voor Bliss Hotel en trok de interesse van andere hotels uit de regio. Al snel was er veel vraag naar deze alles-in-één oplossing!

We zijn officieel gelanceerd in januari 2017 en slechts zes maanden later waren er meer dan 100 hotels bij ons aangesloten.

Vandaag de dag is RoomRaccoon ‘s werelds meest complete HMS voor onafhankelijke accommodaties met 10-100 kamers.

0
LANDEN
0 +
PARTNERS & INTEGRATIES
0 +
TEAMLEDEN
0 K +
GEBRUIKERS WERELDWIJD

We worden gedreven door onze waarden

Onze bedrijfswaarden vormen de basis van ons bedrijf, onze service en ons product. We streven ernaar onszelf elke dag te verbeteren en de beste oplossing van de wereld te leveren.

Our-values

We bouwen vertrouwen op door verantwoord handelen en professionaliteit.

We dagen onszelf elke dag uit om groots te denken en verwachtingen te overtreffen.

We werken nauw samen om nieuwe ideeën snel om te zetten naar realiteit.

We vertrouwen op elkaar en komen altijd onze beloftes na.

We moedigen elkaar aan om de beste versie van onszelf te zijn.

Our-values

We zijn heel trots dat het product dat we hebben gemaakt wordt erkend voor zijn waarde in het verbinden van onafhankelijke hotels met de tools die zij nodig hebben. Onze snelle groei heeft ons succesvol uitgebreid naar tien markten, en we zullen ons blijven focussen op innovatie en het verbeteren van ons platform om het meest gewilde HMS op de markt te zijn.”

TYMEN VAN DYL

OPRICHTER & CEO

Join our team

Werk je graag met getalenteerde mensen en wil je hoteliers empoweren met innovatieve oplossingen?

Dan willen we graag met je praten.