RoomRaccoon Tarieven

Kies een alles-in-één pakket met upgrades naar jouw keuze.
Bespaar 20%

Entry

124 /per maand
  • List Item #3

Starter

160 /per maand
  • List Item #3

Premium

235 /per maand
  • List Item #3
Meest gekozen

Enterprise

330 /per maand
  • List Item #3

PMS

Entry
Starter
Premium
Enterprise
Gebruikers

Het aantal accounts van gebruikers.

2
8
20
Onbeperkt
Personaliseerbare Gebruikersrechten

Teamrollen and toestemming toewijzen die de controle in RoomRaccoon bepalen.

-
Online Check-In

Nodig gasten uit om hun online registratie te voltooien met onze snelle en gemakkelijke online check-in software en bespaar kostbare tijd met minder administratie bij de receptie.

Online Check-Out

Biedt jouw gasten de mogelijkheid om online uit te checken door middel van onze snelle en eenvoudige online check out software. Op het moment dat de gast nog een openstaand bedrag heeft staan, kan het eenvoudig online voldaan worden. De factuur wordt vervolgens automatisch door gestuurd naar de gast.

Dynamische prijsstelling

Creëer en implementeer dynamische prijsregels op basis van de beschikbaarheid van kamers en de aanlooptijd tot het inchecken, om de tarieven van de gekozen tariefplannen en kamercategorieën te optimaliseren.

Vastgestelde Regels
Vastgestelde Regels
Vastgestelde Regels/20 Aanpasbare Yield Regels
Vastgestelde Regels/75 Aanpasbare Yield Regels
Boekers samenvoegen

Door meerdere boekerprofielen samen te voegen of selectief specifieke velden en secties van profielen te combineren, kun je eenvoudig alle gegevens op één plek beheren en bijhouden.

Boekingsvoorstel

De aanvraag van gasten wordt meteen omgezet in een vastgelegde reservering. Gasten bevestigen hun boeking via e-mail en voltooien hun boeking door veilig vooruit te betalen. De reserveringsstatus wordt na betaling bijgewerkt naar "Bevestigd", waardoor het proces wordt vereenvoudigd.

Automatische Facturatie

Bespaar tijd met onze geautomatiseerde facturen die je kan splitsen, versturen en bijhouden vanuit de reservering. Ons PMS zorgt ervoor dat jouw facturen altijd accuraat en up-to-date zijn.

Gastcommunicatie

Met onze gebruiksvriendelijke e-mail templates kan je de communicatie met gasten personaliseren en automatiseren, van de boekingsbevestiging tot follow-ups na het verblijf.

Groepsreserveringen

Beheer jouw gasten en reserveringen door een algemeen bedrijfsprofiel te creëren en blokkeer de beschikbaarheid voor groepen of zakelijke accounts die op zoek zijn naar een datum in de toekomst.

Room Allotment

Haal meer groepsboekingen binnen en beheer ze gemakkelijker. Wijs beschikbaarheid toe aan een groepsprofiel en deel de boekingslink met de primaire boeker of gast, zodat ze de kamers via een aangepast booking engine kunnen selecteren.

-
-
Kamer Categorieën

Het aantal kamer categorieën dat je kan creëren.

3
10
20
Onbeperkt
Debiteurenbeheer

Houd openstaande betalingen bij in een debiteuren rapport. Dit geeft je een overzicht van de openstaande bedragen per reservering.

Accounting Koppeling

RoomRaccoon integreert met meerdere boekhoudsoftwares.

-
F&B Lijst

RBeheer je behoeftes op het gebied van food and beverage met de F&B List. Bekijk aankomende maaltijden, inclusief ontbijt, lunch en diner en deel het dagelijkse maaltijdoverzicht snel met je team.

Boekingsmodule

Entry
Starter
Premium
Enterprise
Personaliseerbaar

Personaliseer de boeking pagina met je eigen kleuren en logo voor een perfecte boeking ervaring. Je kunt ook je boekingsvoorwaarden specificeren.

Geavanceerd zoeken en boeken

Stel gasten in staat om de beschikbaarheid te zoeken met de optie om te filteren op verblijfsdata en bezetting, inclusief volwassenen en kinderen gegroepeerd op leeftijd. Gasten en reisorganisaties kunnen ook gemakkelijk meerdere kamers boeken.

Bookingsmodule Upselling

Voeg een onbeperkt aantal add-ons toe zodat gasten hun verblijf kunnen personaliseren met extra faciliteiten een massage op de kamer of een welkomstpakket.

Commissievrij

De RoomRaccoon Booking Engine is 100% commissievrij! Je kan zoveel mogelijk kamers verkopen en alle directe inkomsten behouden.

Kortingscodes

Maak persoonlijke kortingscodes die gasten kunnen gebruiken als ze direct bij je boeken. Vermeld de code op je website of verstuur een e-mail na het verblijf die gasten verwelkomt met een persoonlijke kortingscode.

Raccoon Price Checker

Laat potentiële gasten snel je tarieven op populaire boekingskanalen vergelijken en laat direct zien dat direct bij jou boeken de meest aantrekkelijke optie is. Deze functie moedigt bezoekers aan om via jouw booking engine direct bij jou te boeken.

-
-
GA4 Tracking

Integreer een Google Analytics code op de Booking Engine pagina om jouw bezoekers in kaart te brengen.

-
GA4 Ecommerce Event Tracking

Integreer Google Tag Manager (GTM) en Google Analytics (GA4) in de Booking Engine om specifieke gebruikersacties te volgen via geavanceerde, op e-commerce gebaseerde activiteiten.

-
-
Facebook Pixel Tracking

Integreer een Facebook Pixel code op de Booking Engine pagina om de bezoekers en conversies van jouw promotiecampagnes bij te houden.

-

Channel Manager

Entry
Starter
Premium
Enterprise
Boekingskanalen

Verkoop je kamers op boekingskanalen van derde partijen - zonder extra commissies! De limieten gelden alleen voor online reisbureaus (OTA’s) en API connecties.

3
5
Onbeperkt
Onbeperkt
Real-Time Synchronisatie

Ons krachtige channel management software synchroniseert jouw boekingen op alle kanalen binnen 5 seconden. Geen overboekingen!

Distribute Multiple Channel Rates

Toon efficiënt meerdere pakketten en prijzen zoals tarieven inclusief ontbijt op je boekingskanalen vanaf één centrale plek.

Google Hotel Premium Ads Partner

Verbind de booking engine met Google Hotel Ads om de online zichtbaarheid te verhogen en directe boekingen verhogen door het gunstige Pay-Per-Stay (PPS) model.

Rapportage

Entry
Starter
Premium
Enterprise
Inzicht in dagelijkse prestaties

Krijg direct inzicht in de dagelijkse werkzaamheden van je accommodatie, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Dagelijks managementrapport

Dit rapport beoordeelt de dagelijkse prestaties van de accommodatie met een volledige uitsplitsing van inkomsten, bezetting en transacties. Het rapport is beschikbaar na het sluiten van de dagelijkse omzet.

-
-
Dagelijkse omzet sluiten

Het sluiten van de dagelijkse omzet verbetert de dagelijkse financiële rapportage en omzetanalyse. Onder het nieuwe tabblad 'Dagelijkse omzet' kun je de omzet op een specifieke dag afsluiten, waardoor je verzekerd bent van nauwkeurige financiële gegevens die niet gewijzigd kunnen worden.

-
-
Inzicht in omzet prestaties

Krijg een uitgebreid overzicht van de inkomstenstromen van je accommodatie met gedetailleerde dagelijkse omzetrapportage, zodat je belangrijke inzichten gemakkelijk kunt analyseren.

Geavanceerd inzicht in omzet prestaties

Bekijk uitgebreide omzetgegevens en houd de omzet ten opzichte van je doelstelling bij met geavanceerde rapporten, waaronder jaar-op-jaar rapporten en werkelijke versus budgetrapporten.

-
-

Betalingen

Entry
Starter
Premium
Enterprise
Online Betalingen

Ontvang online betalingen in elke fase van het traject: tijdens de boeking, bij aankomst en vertrek.

Betaalverzoeken

Verstuur betaalverzoeken rechtstreeks vanuit de reservering.

VCC Auto Charging

VCC’s van OTA’s automatisch belasten wanneer de creditcard wordt geactiveerd - er zijn geen handmatige handelingen vereist.

Support

Entry
Starter
Premium
Enterprise
Help Center Guides

Toegang tot artikelen die veelgestelde vragen beantwoorden, inclusief instructie video’s.

Online Ticket Support
Gegarandeerde Ticket Reactietijd
8 werkdag uren
8 werkdag uren
8 werkdag uren
4 werkdag uren
Telefoon Support (ma-vr 9.00 - 17.00)
-
-
Eng Telefoon Support (ma-vr 17.00 - 22.00)
-
-
Eng Telefoon Support (za-zo 9.00 - 17.00)
-
-

Raccoon training tokens

Entry
Starter
Premium
Enterprise
Raccoon training tokens - Aantal tokens dat wordt toegekend:

Training tokens worden toegekend aan RoomRaccoon gebruikers en kunnen worden gebruikt als credits voor systeemtraining en ontwikkeling. Tokens zijn tot 12 maanden na de oorspronkelijke aankoop geldig.

0
0
6
9
Credits voor masterclass op locatie (per sessie van 5 uur)
2
2
2
2
Credits voor online systeemtraining (per sessie)
1
1
1
1
Aanvullende training tokens

Je kunt training tokens kopen als je persoonlijke training nodig hebt, voor een eenmalige prijs van €45 per token. Het is ook mogelijk om tokens in bulk te kopen tegen een gereduceerde prijs.

€45
€45
€45
€45
5 tokens (10% korting)
€200
€200
€200
€200
10 tokens (20% korting)
€360
€360
€360
€360

Implementatie

Entry
Starter
Premium
Enterprise
Implementatie Programma
Setup Service: Kamers, Tarieven, Categorieën
Setup Service: Reserveringen Importeren

Beschikbare Upgrades

Entry
Starter
1 Upgrade naar jouw keuze
Premium
3 Upgrades naar jouw keuze
Enterprise
Ongelimiteerde upgrades
RaccoonHousekeeping

Beheer jouw team en back-office taken op een efficiënte manier met een real-time housekeeping dashboard.

-
RaccoonUpsell

Een service menu voor gasten die automatisch room upgrades en extra services voor aankomst kan upsellen.

-
RaccoonRev

Houdt concurrenten in de gaten met een CompSet dashboard en neem een concurrerende prijs strategie aan om altijd de koploper te zijn op de markt.

-
RaccoonID

Maak gastenregistratie een makkie met een digitale ID en paspoort scanner die automatisch de gasteninformatie invult in de reservering.

-
Website Builder

Kies uit meer dan 50 unieke templates en ontwerp een website voor jouw accommodatie met onze makkelijk te gebruiken website builder.

-
White Label Boekingsmodule

Gebruik een persoonlijke domeinnaam voor jouw boekingsmodule en personaliseer jouw documenten zoals online check-in en bevestigingsmails. Op deze manier kan je een sterkere merkidentiteit opbouwen.

-
RaccoonPay Pinautomaat

Betaal alle openstaande betalingen met het volledig geïntegreerde RaccoonPay pinautomaat.

-
Third-Party Koppeling

Ben je op zoek naar een specifieke tool of functie? an POS integraties tot deurslot technologieën, we integreren met meer dan 300 bedrijven.

-
= Optionele upgrade
Je kan jouw upgrade omruilen voor een beter passende tool of functie.

Eenmalige activeringskosten zijn van toepassing.
Zet de eerste stap op weg naar de transformatie van je accommodatiebedrijf.

Probeer eerst, beslis later.

Gratis proefperiode van 30 dagen. Geen creditcard nodig.