OPLOSSINGEN

Hotel booking software: Vereenvoudigt en verrijkt het boekproces


Met de hotel booking software van RoomRaccoon heb je toegang tot de beste hulpmiddelen om je bedrijfsvoering te beheren en je boekingen te stimuleren. Wij helpen je om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Probeer 30 dagen gratis - zonder creditcard. Annuleer op ieder moment.

Vraag een demo aan

Vul het onderstaande formulier in om een demo te boeken en je gratis proefversie te ontvangen.

PR-Year-founded
2017

Jaar van oprichting

Global Employees
100

Werknemers

global
57

Landen van onze gebruikers

PR-YoY-Growth
80%

Jaarlijkse groei

PR-Users
10000+

Gebruikers

De bedrijfsvoering stroomlijnen en directe boekingen stimuleren

Maak het reserveringsproces snel en efficiënt met hotel reserveringssoftware.

Property Management
Beheer alle werkzaamheden, zoals gastenbeheer en rapportage, via een gebruiksvriendelijke reserveringskalender.
Channel Management
Door te koppelen met de beste boekingskanalen zoals Booking.com, Expedia en Airbnb, kun je eenvoudig je tarieven beheren en ze op elk kanaal bijgewerkt houden.
Hotel Booking Engine
Boek in vijf eenvoudige stappen op onze website en geniet van extra's zoals laat uitchecken en een doos bonbons om je verblijf nog specialer te maken!
Online betalingen
Maak betalen gemakkelijk, snel en veilig voor gasten tijdens hun verblijf.

Bekroonde software voor het boeken van hotels in Nederland

Pas onze intelligente hotel booking software aan naar jouw zakelijke wensen

Onze hotel booking software heeft uitzonderlijke beoordelingen ontvangen.

Hoteliers delen hun ervaringen met onze hotel booking software.

Hoeve de Mertel

"Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."


Hannelore van Rijswijk
Rooms on Water

"De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "


Moniek van der Werff
Ster Logies Leeuwarden

"Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."


Josien Bouma
B&B en SPA Landgoed Matanze

"Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."


Lucia Kiesbrink

Veelgestelde vragen over hotel booking software

1Wat is hotel booking software en hoe werkt het?
Hotel booking software is een programma of applicatie waarin gebruikers hun reisdata, bestemming en kamertype invoeren. Deze applicatie vereenvoudigt het reserveren en beheren van kamers en accommodaties. Net als hotel reserveringssoftware doorzoekt RoomRaccoon's hotel booking software haar eigen database en maakt verbinding met verschillende hoteldatabases om bijpassende opties te vinden.
2Waar moet ik op letten bij hotel booking software?
Bij het kiezen van hotel booking software is het belangrijk om rekening te houden met een aantal kenmerken en functionaliteiten om ervoor te zorgen dat het voldoet aan je behoeften en een naadloze ervaring biedt voor jou en je bezoekers. Hier zijn de belangrijkste kenmerken waar je op moet letten: Gebruiksvriendelijke interface, realtime beschikbaarheid, hotel management software , diverse, veilige betalingsopties, flexibel beheer van kamers en tarieven, rapportage en analyses, beoordelingen en scores.
3Wat kost hotel booking software?
RoomRaccoon biedt flexibele prijzen, vanaf €119 per maand op basis van de grootte van de accommodatie. Je kunt kiezen uit de paketten Entry, Starter, Premium of Enterprise, afhankelijk van het aantal kamers, de betalingsmethode en de abonnementsperiode. Hier vind je een gedetailleerde prijsstructuur.
4Is hotel booking software geschikt voor kleinschalige bedrijven?
Hotel booking software kan gunstig zijn voor kleinschalige bedrijven in de hospitality industrie. RoomRaccoon biedt software voor kleinschalige hotels (minder dan 20 kamers) en hotel booking software voor bedrijven met 20-50 kamers. Het stroomlijnt reserveringsbeheer, online reserveren, kamerbeschikbaarheid en gastprofielen. Ons alles-in-één property management systeem integreert met online travel agencies (OTA's) en voorkomt overboekingen.
5Hoe kan hotel booking software de gastervaring verbeteren?
Met hotel software kun je persoonlijke aanpassingen maken op basis van de voorkeuren van je gasten, zoals aangepaste kortingen en upgrades. Daarnaast kan hotel front desk software het online in- en uitchecken efficiënt verwerken, van het uitgeven van kamersleutels tot het afhandelen van betalingstransacties. Hotel booking software verbetert de gastervaring met effectieve communicatiemiddelen - zoals e-mailsjablonen die je kunt personaliseren en berichtgeving naar gasten om ze op de hoogte te houden van hun reserveringen en verblijf.
6 Welke veiligheidsmaatregelen zijn geïmplementeerd in hotel booking software?
Hotel booking software implementeert verschillende veiligheidsmaatregelen om privacygevoelige informatie en financiële gegevens te beschermen en de algehele veiligheid van het systeem te garanderen. Deze maatregelen omvatten data-encryptie, multifactor authenticatie, controle op gebruikerstoegang, privacy-naleving en regelmatige veiligheidscontroles.