REVENUE MANAGEMENT SYSTEM

Verkoop je kamers op het juiste moment voor de beste prijs met een revenue management system

Pas je tarieven dynamisch aan door het instellen van geautomatiseerde yield regels. Stel regels in op basis van periode, tarieven, tarieven van concurrenten en beschikbaarheid om je RevPAR te maximaliseren.
YIELD MANAGER

Naadloze automatisering van jouw tarieven bespaart kostbare tijd en verkoopt iedere kamer voor de beste prijs.

Als je je kamers het hele jaar door voor dezelfde prijs verkoopt en je tarieven alleen aanpast op speciale dagen, zal je duizenden euro’s aan omzet mislopen.

De hotel yield manager software van RoomRaccoon zorgt er met behulp van vooraf bepaalde yield regels voor dat je de meeste boekingen met de hoogste prijzen krijgt.

  • Behaal het perfecte prijspunt voor vraag en aanbod in de markt.

Open nieuwe kansen om je omzet te verhogen met de set-and-forget yield regels

Verhoog de omzet van jouw hotel door een hotel revenue management strategie te hanteren.

Stel gemakkelijk yield regels in om je opbrengst te verhogen, en de slimme prijstechnologie van onze hotel revenue management software zal jouw prijzen vanzelf aanpassen.

Gaat de vraag omhoog en heb je daarom een ander weekendtarief nodig? De hotel revenue management tools hebben het al voor je geregeld voordat je zelf doorhebt dat het nodig is.

De prijs van jouw hotelkamers is flexibel, dus laat ons je helpen om ze op de juiste tijd en voor de juiste prijs te verkopen.

Hotels die twee of meer opbrengst regels hanteren verhogen hun RevPAR met

14%
RACCOONREV

Hotel yield management gebruiken om jouw prestaties te vergelijken

met die van je concurrenten kan je waardevolle inzichten opleveren:

RaccoonRev is een CompSet Dashboard die dagelijks een update laat zien van de top concurrenten die je hebt geselecteerd. Je kan op elk moment de marktinzichten bekijken, zoals de tarieven van jouw concurrenten en de volgeboekte data voor de komende 30 dagen.

Track jouw competitive set

Maak een gepersonaliseerde competitive set (CompSet) door de bedrijven die je ziet als je concurrentie te selecteren.

RaccoonRev hotel revenue management helpt je om jouw boekingen precies bij te houden en zo je concurrentie te overstijgen.

CompSet-gebaseerde yield regels

Met CompSet-gebaseerde yield regels worden jouw tarieven automatisch bijgewerkt als er een verschuiving in de markt plaatsvindt.

Voorbeeld 1:

Je kan een slimme yield regel opstellen die jouw tarieven met 20% verhoogt als één of meer van je concurrenten is volgeboekt en het 0-2 dagen voor de aankomstdag is.

Voorbeeld 2:

Je kan een slimme yield regel opstellen die je tarieven met 5% verhoogt als de concurrentie hun prijzen verhoogt.