Airbnb management software:

Realtime koppeling met je accommodatie

Koppel het Airbnb profiel van je accommodatie met de snelste channel manager op de markt. Beheer moeiteloos je kamers, tarieven en boekingen in één geïntegreerde en gebruiksvriendelijke interface.

Zo verhoog je je efficiëntie
met Airbnb management software


Geïntegreerde Airbnb Software - Eenvoudig in gebruik

RoomRaccoon Channel Manager:
De beste channel manager voor Airbnb

Met onze realtime Airbnb koppeling beheer je alle boekingen van je accommodatie via de verschillende boekingskanalen in één eenvoudige interface.

Met meer dan 100 miljoen websitebezoekers helpt een koppeling met Airbnb om nieuwe gasten te bereiken en meer boekingen binnen te halen.

Onze Airbnb property management software synchroniseert elke 5 seconden zodat je altijd alle benodigde informatie bij de hand hebt.

Booking Engine:
Genereer direct boekingen met geoptimaliseerde UX

De naadloze integratie van de booking engine van RoomRaccoon met de channel manager verbetert je zichtbaarheid op alle boekingskanalen, met behoud van de voordelen van commissievrije boekingen. Door gebruik te maken van onze booking engine voor je accommodatie, versterk je je distributiestrategie en verminder je de afhankelijkheid van externe kanalen.

Belangrijkste functies booking engine:
 • Valuta- en taalconverter
 • Schakelen tussen meerdere accommodaties
 • Boekingsbevestiging
 • Price Checker
 • Kortingscodes
 • Kamer add-ons
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Vooruitbetalingen

PMS: Back- en
front-end beheer

Bespaar tijd op taken zoals gastcommunicatie, betalingen, reserveringen, uitchecken en nog veel meer.

Het RoomRaccoon property management systeem (PMS) fungeert als centraal punt en integreert meerdere modules die elk aspect van de bedrijfsvoering van een hotel verbeteren!

Creëer een contactloze gastervaring

 • Online inchecken

 • Upselling

 • Marktplaats

 • Gepersonaliseerde e-mails

 • Zelf online uitchecken

 • Housekeeping app

 • Digitale betaalverzoeken

 • Mobiele sleutel integratie

 • Arrangementen & add-ons

  Zaken om te overwegen

  Onze gebruiksvriendelijke Airbnb management software is afgestemd op jouw behoeften en integreert naadloos met je huidige tools, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de hoogste beveiligingseisen. Ervaar grenzeloze groei, met betrouwbare support en regelmatige updates. Voorzie je team van intuïtieve technologie die schaalbaar is, zich aanpast en optimaal presteert.


  Training en support

  Toegewijde service en voortdurende support om je snel en goed op weg te helpen.

  Systeem op maat

  Pas het systeem met geïntegreerde modules en upgrades helemaal aan naar jouw wensen.

   Veelgestelde vragen over Airbnb Management Software:

   1Naar welke functies moet ik zoeken in Airbnb management software voor mijn accommodatie in de Nederland?
   Airbnb management software moet verschillende functies hebben die je dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker maken. Elimineer handmatige processen die momenteel veel tijd in beslag nemen en maak gebruik van software voor het beheer van je accommodatie. Belangrijkste functies voor Airbnb software: Channel manager Geïntegreerde reserveringskalender Gepersonaliseerde documenten Persoonlijke gastcommunicatie Online in- en uitchecken Online betalingsverwerking Veilige betaalopties Revenue manager voor optimale tarieven
   2Hoe kan Airbnb management software helpen bij het stroomlijnen van de bedrijfsvoering van mijn accommodatie in Nederland?
   Airbnb management software is een innovatieve online oplossing gemaakt om accommodatiebeheerders te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering door middel van digitale oplossingen. Deze software is speciaal ontworpen voor beheerders van vakantiehuizen, appartementen, villa's en soortgelijke accommodaties en stelt accommodatiebeheerders in staat om hun dagelijkse taken efficiënt uit te voeren, waardoor de algehele beheermogelijkheden verbeteren. Automatiseer alledaagse taken en stroomlijn de bedrijfsvoering van je Airbnb met RoomRaccoon!
   3Is het belangrijk dat Airbnb management software meerdere advertentieplatforms in Nederland ondersteunt?
   Ja, het is essentieel dat je Airbnb management software meerdere advertenties kan ondersteunen of kan koppelen aan meerdere kanalen. Koppelen met meerdere kanalen maximaliseert niet alleen je distributie, maar zorgt er ook voor dat je je kamerprijzen en details op verschillende boekingskanalen kunt beheren. RoomRaccoon heeft honderden integraties waarmee je kunt koppelen via één eenvoudig platform.
   4Kan Airbnb management software helpen met de prijsoptimalisatie van mijn accommodatie in Nederland?
   Ja, Airbnb management software kan je helpen bij het optimaliseren van de prijzen en tarieven van je accommodatie in Nederland. Door het implementeren van revenue management tools in je Airbnb software kun je dynamische tarieven instellen. Dynamische tarieven in RoomRaccoon zijn gebaseerd op yield regels die je kunt instellen en aanpassen. Met RaccoonRev kun je zelfs de tarieven van je concurrenten in de gaten houden om er zeker van te zijn dat je ze voor blijft.
   5Hoe veilig is RoomRaccoon bij het verwerken van financiële transacties voor mijn Airbnb accommodatie in Nederland?
   RoomRaccoon biedt veilige en snelle online betalingsverwerking voor je Airbnb. Beheer met een gerust hart de financiën van je Airbnb met behulp van het gebruiksvriendelijke dashboard van RoomRaccoon, dat een volledig financieel overzicht biedt. Je hebt eenvoudig toegang tot tabbladen voor alle betalingen, uitbetalingen, virtuele creditcards (VCC's) en rapportage. Met RaccoonPay kun je je Airbnb ervaring verbeteren met een systeem voor betalingsverwerking dat zich richt op het gasttraject. Van moeiteloze online transacties tot betalingen ter plekke, met ons systeem kun je meer gasten bereiken.
   6Wat kost Airbnb management software?
   De Airbnb software van RoomRaccoon biedt flexibele abonnementen vanaf €124 per maand met diverse beschikbare upgrades. De abonnementskosten zijn afhankelijk van het aantal eenheden en het gekozen pakket: Entry, Starter, Premium of Enterprise. Transparante tarieven zijn beschikbaar op onze website, waar je eenvoudig de abonnementskosten kunt bekijken.