OPLOSSINGEN

#1 Hotel front desk software om je bedrijfsvoering te optimaliseren

Moeiteloos je accommodatie beheren met de uitgebreide front desk software van RoomRaccoon. Het centraliseert het in- en uitchecken, de verwerking van betalingen, het beheer van gasten en nog veel meer, waardoor je efficiënter te werk kunt gaan.

Probeer 30 dagen gratis. Geen creditcard nodig. Ieder moment opzegbaar.

Vraag een demo aan

Vul het onderstaande formulier in om een demo te boeken en je gratis proefversie te ontvangen.

PR-Year-founded
2017

Jaar van oprichting

Global Employees
100

Werknemers

global
57

Landen van onze gebruikers

PR-YoY-Growth
80%

Jaarlijkse groei

PR-Users
10000+

Gebruikers

Ontdek de voordelen van hotel front desk software met RoomRaccoon

Stroomlijn de werkzaamheden van je hotel met onze software, die veel functies biedt en je bedrijfsvoering vereenvoudigt.

In- en uitchecken:
Reken af met lange wachtrijen en oponthoud bij de receptie. Onze hotel reserveringssoftware biedt het gemak van self-service technologie, waardoor gasten snel kunnen in- en uitchecken, wachttijden worden verkort en je een positieve indruk achterlaat op je gasten.
Communicatietools:
Houd gasten eenvoudig op de hoogte door gebruik te maken van aanpasbare e-mailsjablonen voor boekingsbevestigingen en e-mails vóór aankomst of na vertrek. Deze e-mails kunnen handmatig of automatisch worden geactiveerd.
Reserveringsbeheer:
Vereenvoudig het gehele reserveringsproces met onze intuïtieve software. Verwerk boekingen, annuleringen en wijzigingen moeiteloos, zodat je gasten een soepele en probleemloze ervaring hebben.
Kamerinventaris en housekeeping
Beheer je kamerinventaris en wijs huishoudelijke taken toe met onze uitgebreide software. Houd de kamerstatus, schoonmaakroosters en noodzakelijk onderhoud bij voor geoptimaliseerde housekeeping.
Probleemloos integreren met andere softwareoplossingen
Onze software voor kleinschalige hotels kan worden geïntegreerd met PMS, booking engines , online travel agencies en CRM-systemen. Dit zorgt voor een naadloze werking tussen alle systemen, waardoor handmatig werk of dubbele invoer overbodig wordt.

De gastervaring upgraden met front desk software

Oplossingen op maat voor een naadloze bedrijfsvoering en onvergetelijke gastervaringen.

Wat hoteliers in Nederland zeggen over de front desk software van RoomRaccoon

Twijfel je nog steeds aan de kracht van automatisering? Dit is wat hoteliers zeggen over ons property management systeem.

Hoeve de Mertel

"Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."


Hannelore van Rijswijk
Rooms on Water

"De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "


Moniek van der Werff
Ster Logies Leeuwarden

"Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."


Josien Bouma
B&B en SPA Landgoed Matanze

"Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."


Lucia Kiesbrink

Veelgestelde vragen over hotel front desk software

1Wat is hotel front desk software en hoe werkt het?
Hotel boekingssoftware fungeert als een geïntegreerd online platform dat al je systemen op één plek samenbrengt. Het hoofddoel is om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en te automatiseren. Door gebruik te maken van dit systeem kun je handmatige processen elimineren, waardoor je verschillende werkzaamheden sneller en efficiënter kunt afhandelen.
2Wat zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van hotel front desk software?
Hotel management software stroomlijnt de bedrijfsvoering en verbetert de gasttevredenheid. Het bevat gebruiksvriendelijk reserveringsbeheer, het bijhouden van kamerbezetting, communicatie tussen personeel en gasten en rapportage en analyse tools voor datagestuurde beslissingen. Een onmisbaar hulpmiddel voor hotels die een eersteklas gastervaring willen bieden.
3 Waarom is alles-in-één front desk software beter dan losse systemen?
Je kunt het beste kiezen voor alles-in-één hotel management software. Het is beter dan individuele oplossingen omdat het verschillende systemen consolideert in één platform, waardoor de werkzaamheden efficiënter verlopen. In tegenstelling tot individuele oplossingen biedt een alles-in-één software naadloze integratie, zodat je niet hoeft te schakelen tussen verschillende programma's. Dit vereenvoudigt de werkzaamheden, vermindert het handmatige werk en verhoogt de productiviteit.
4 Kan front desk software integreren met andere hotel management systemen?
Ja, front desk software kan integreren met andere hotel management systemen. Het is belangrijk om voor software te kiezen dat naadloos integreert met andere systemen om een efficiënt en effectief beheer van je hotel te garanderen.
5 Is front desk software gebruiksvriendelijk en hoe kan het personeel worden getraind om hiermee overweg te kunnen?
Ja, front desk software is gebruiksvriendelijk en de intuïtieve en eenvoudig te navigeren software van RoomRaccoon onderscheidt zich door het vereenvoudigen van de bedrijfsvoering. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan personeel zich snel aanpassen aan de software en efficiënt verschillende taken uitvoeren, zoals het in- en uitchecken van gasten, het beheren van reserveringen en het toewijzen van kamers. We bieden praktische training, duidelijke instructies en verdere begeleiding om een soepele en efficiënte leerervaring voor het personeel te garanderen.
6Wat kost de front desk software van RoomRaccoon?
Onze hotel boekingssoftware is scherp geprijsd vanaf €124 per maand. RoomRaccoon's hotel front desk software is beschikbaar in verschillende abonnementen, aangepast aan de unieke behoeften van iedere accommodatie. Je kunt kiezen uit de pakketten Entry, Starter, Premium en Enterprise, afhankelijk van het aantal kamers in je hotel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om RoomRaccoon eerst gratis uit te proberen en het product te verkennen zonder dat je vastzit aan een contract. Indien je besluit te annuleren, kan dat op elk moment. Plan na de gratis periode een demo om te ontdekken hoe RoomRaccoon's hotel management software de omzet kan verhogen en de efficiëntie en gastervaring in je hotel kan verbeteren.
7Biedt front desk software mogelijkheden voor rapportage en analyse om prestaties bij te houden?
Front desk software biedt meestal rapportage- en analysemogelijkheden om de prestaties bij te houden en de belangrijkste statistieken te meten. Dit kunnen gegevens zijn over de bezettingsgraad, omzet en gasttevredenheid, die gebruikt kunnen worden om verbeterpunten te identificeren en datagestuurde beslissingen te nemen. Met RoomRaccoon kunnen gebruikers belangrijke statistieken bijhouden, gedetailleerde rapporten genereren en waardevolle inzichten krijgen in hun bedrijfsvoering, allemaal via een gebruiksvriendelijke interface die is ontworpen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
8Welke opties voor klantenservice zijn er voor de software?
RoomRaccoon biedt verschillende opties aan voor klantenservice en hulp bij de software. Deze omvatten een kennisbank met artikelen en instructies, support via e-mail voor vragen of problemen en een telefonische supportlijn voor dringende zaken.