Bed and Breakfast Software

Jouw accommodatie biedt een aangename en gezellige sfeer om ultiem te kunnen ontspannen.

Het is tijd om het boekingsproces van je bed and breakfast te optimaliseren met onze software en zo je kosten te verlagen. Profiteer van een overzichtelijke kalender voor meer gemak en meer inkomsten.

Haal het maximale uit je bed and breakfast met de software van RoomRaccoon


Moeiteloos beheer van je B&B met onze geïntegreerde software.

Channel Manager:
Rechtstreeks koppelen aan de beste boekingskanalen

We werken samen met toonaangevende OTA's en boekingskanalen van derden om je verkoop over meerdere platforms te verspreiden.

Beheer eenvoudig de tarieven en beschikbaarheid van je B&B met RoomRaccoon's razendsnelle channel manager, allemaal op één scherm.

Booking Engine:
Maak online boekingen mogelijk voor je website.

Door de booking engine van RoomRaccoon te integreren in de website van je B&B kun je de gastervaring verbeteren met functies als meerdere talen, kortingen en vooruitbetalingen, wat resulteert in hogere inkomsten uit directe boekingen.

Spoor gasten aan om direct te boeken met een aanbod van geïntegreerde functies:
 • Valuta- en taalconverter
 • Schakelen tussen meerdere accommodaties
 • Boekingsbevestiging
 • Price Checker
 • Kortingscodes
 • Kamer add-ons
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Vooruitbetalingen

PMS: Back- en
front-end beheer

Verbeter de ervaring van je gasten en zet taken om in tijdsbesparing - voor gastcommunicatie, betalingen, reserveringen, in- en uitchecken en meer.

Het RoomRaccoon property management systeem (PMS) dient als een gecentraliseerde hub en integreert meerdere modules met betrekking tot de bedrijfsvoering van jouw B&B!

Creëer een contactloze gastervaring

 • Online check-in

 • Upselling

 • Marktplaats

 • Gepersonaliseerde e-mails

 • Zelf online uitchecken

 • Housekeeping app

 • Digitale betaalverzoeken

 • Mobiele sleutel integraties

 • Arrangementen & add-ons

  Zaken om te overwegen

  Ons gebruiksvriendelijke systeem voor het beheer van een B&B wordt afgestemd op jouw behoeften en integreert naadloos met je huidige tools, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheidsvoorzieningen. Ondervind onbegrensde groei, met betrouwbare support en regelmatige updates.

  Geef je team meer mogelijkheden met intuïtieve technologie die zich aan jouw B&B aanpast.

  Waarom onze gebruikers gek zijn op RoomRaccoon

  Hoeve de Mertel

  "Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."

  Hannelore van Rijswijk
  Rooms on Water

  "De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "

  Moniek van der Werff
  Ster Logies Leeuwarden

  "Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."

  Josien Bouma
  B&B en SPA Landgoed Matanze

  "Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."

  Lucia Kiesbrink

  Meer informatie voor Bed and Breakfasts

  Channel management software voor hotels & hosts

  Volgens gegevens van RoomRaccoon gebruikt het gemiddelde hotel 3-5 boekingskanalen om zijn inventaris te verspreiden. Daarom is het belangrijk om een efficiënte channel manager te hebben. Hier vind je 10 vragen die je aan software aanbieders moet stellen, zodat je de perfecte investering kan maken voor jouw bedrijf!

  Veelgestelde vragen over Bed and Breakfast Software

  1Wat is bed and breakfast software en hoe kan het mijn bedrijfsvoering optimaliseren?
  Bed and breakfast software heeft betrekking op management en reserveringssoftware en is ontworpen om de werkzaamheden van een B&B te stroomlijnen en te optimaliseren. Deze software biedt een reeks functies en tools die zijn afgestemd op de unieke behoeften van B&B-eigenaren. Het optimaliseert het beheer van hun boekingen en gastinformatie door online reserveren mogelijk te maken, de beschikbaarheid van kamers bij te werken. Het beschikt ook over een beschikbaarheidskalender voor prijsstrategieën op basis van bezetting.
  2Hoe verbetert bed and breakfast software de tevredenheid en ervaring van gasten?
  Bed and breakfast software verbetert de gastervaring met online reserveren, realtime beschikbaarheid en persoonlijke voorkeuren. Het automatiseert de communicatie, vereenvoudigt het in- en uitchecken en zorgt voor een veilige betalingsverwerking. B&B hosts kunnen exclusieve deals aanbieden en hun reputatie verbeteren door te reageren op beoordelingen. De software registreert ook waardevolle gastgegevens voor gepersonaliseerde service met behoud van de privacy van de gastgegevens.
  3Wat zijn de essentiële functies voor bed and breakfast software?
  Als je op zoek bent naar B&B software, ga dan voor een gebruiksvriendelijke booking engine die goed integreert met je website. Integratie met OTA's (online travel agencies) is belangrijk om een groter bereik te krijgen en overboekingen te voorkomen. Je B&B software moet gemakkelijk facturen, betalingen en diverse valuta's kunnen verwerken door middel van een geïntegreerde betaalmethode. Daarnaast moet het je helpen om de housekeeping, het onderhoud en de inventaris bij te houden zodat je je gasten snel van dienst kan zijn.
  4Hoe vereenvoudigt bed and breakfast software de administratieve taken en dagelijkse werkzaamheden?
  Bed and breakfast software vereenvoudigt dagelijkse taken met een gecentraliseerd reserveringssysteem en een uitgebreide database. Het optimaliseert prijs- en marketingstrategieën met rapporten over bezetting, omzet en gasten. Met veilige betaalmogelijkheden worden facturen en betalingsverwerking geautomatiseerd. De bed and breakfast software van RoomRaccoon geeft je housekeeping personeel toegang tot schoonmaakroosters en werkt kamerstatussen in realtime bij, zodat er snel kan worden schoongemaakt na het uitchecken van gasten.
  5Wat kost bed and breakfast software?
  RoomRaccoon biedt abonnementen vanaf €119 per maand met aanpasbare upgrades. De tarieven voor bed and breakfast software variëren op basis van voorzieningen, grootte, gebruikers en tariefmodel. Het aantal kamers in je B&B beïnvloedt de kosten, net als integraties met andere systemen zoals betalingen of boekhouding. Tarieven voor abonnementen zijn standaard, met uitgebreidere opties die meer functies bieden.