INTEGRATIES

Stap over op digitale kamersleutels die de check-in tijd verkorten,

de receptie minder belasten en bijdragen aan veiligheid en duurzaamheid.

Best-hotel-accounting
Best-hotel-accounting

Een receptie zonder sleutels is mogelijk

Speel in op de verwachtingen van de gast als het gaat om meer gemak bij het inchecken. In combinatie met online inchecken kunnen gasten met digitale kamersleutels de receptie helemaal overslaan en direct naar hun kamer gaan.

Self-service technologie is de toekomst

70% van de gasten wil hun smartphone gebruiken om het incheck- en registratieproces te versnellen. Self-service technologie zoals mobiele

kamersleutels geeft gasten volledige controle over hun hotelervaring.

Best-hotel-accounting

Onze favoriete partners

RoomRaccoon integrates with leading hotel room key providers. Salto and Flexipass are a few of our door lock technology partners.

Bespaar kosten met minimaal onderhoud

Overschakelen op digitale kamersleutels elimineert kosten zoals vervangingen, programmeren, standaard onderhoud en slecht werkende plastic key cards.

Best-hotel-accounting
Best-hotel-accounting

Trek meer eco-toeristen aan

Volgens Booking.com geeft 68% van de toeristen er de voorkeur aan om een milieuvriendelijke accommodatie te boeken. Plasticvrije oplossingen voor sleutels kunnen deel uitmaken van de duurzame marketingstrategie van je accommodatie.

FAQs: Hotelkamer Sleutels

Mobiele sleutels

Mobiele sleutels zijn digitale sleutels waarmee gasten hoteldeuren kunnen openen via een smartphone. 76% van de reizigers zegt dat een smartphone hun belangrijkste reisgenoot is en daarom is het zinvol om te investeren in de toekomst van sleutelloze toegang

Elektronische deursloten

Elektronische deursloten kunnen worden geopend met een pincode, een chipkaart, een vingerafdruk of een app. Digitale systemen zijn erg handig en bieden verschillende functies en mogelijkheden. Sommige deursloten vereisen een stabiele Wi-Fi- of Bluetooth-verbinding om te werken.

Afhankelijk van het gekozen model kunnen digitale deursloten worden geïnstalleerd op een reeks deuren, waaronder houten deuren, meerpunts-PVC, aluminium, glas en buitendeuren. Digitale deursloten kunnen gemakkelijk en snel opnieuw worden geprogrammeerd en onmiddellijk opnieuw worden ingesteld als er problemen zijn of als er een verandering in personeel plaatsvindt.

Er zijn diverse redenen waarom hoteliers steeds vaker kiezen voor digitale sleuteloplossingen:

  • Meer gemak voor de gast met online in- en uitchecken
  • Verbeterde veiligheid voor gasten door authenticatie van digitale sleuteltechnologie
  • Betere online beoordelingen van gasten
  • De mogelijkheid om add-ons toe te voegen en inkomsten te genereren met de mobiele app
  • Verbeterde veiligheid voor gasten en personeel door het elimineren van de keycard overdracht en het minimaliseren van persoonlijke interacties
  • Gasten kunnen direct naar hun hotelkamer en kunnen makkelijker fysiek afstand houden
  • Hotels profiteren van milieuvoordelen door minder plastic te gebruiken en minder afval te produceren