HOTEL RAPPORTAGE

Inzicht in je prestaties dankzij slimme hotel rapportage

Ontvang actuele gegevens van je bedrijf met de rapportagemodule voor hotels van RoomRaccoon. Bekijk de belangrijkste prestatiecijfers, gepresenteerd in een duidelijke visuele lay-out! - Geen berekeningen nodig!

Bruikbare inzichten:
minder analyse, meer impact

1

Betrouwbare gegevens

Vergeet de spreadsheets en bespaar tijd met nauwkeurige gegevens die toegankelijk zijn vanuit één enkele bron.

2

Houd je belangrijkste
KPI’s bij

Volg je prestaties en neem beslissingen die zijn gebaseerd op data waar je inkomstenstromen kunt optimaliseren en de gastervaring kunt verbeteren.

3

Gegevens exporteren met
één klik

Download rapporten in CSV en deel ze eenvoudig met je team en andere betrokken partijen.

4

Geïntegreerde inzichten

Snel waardevolle inzichten genereren vanuit RoomRaccoon - complexe integraties zijn overbodig.

Inzichten op basis van reserveringen om op te letten:

Inzichten in de prestaties van
cross- en upselling

Krijg waardevolle inzichten in je inkomstenbronnen met RaccoonUpsell rapportage. Deze rapporten helpen bij het bijhouden van de extra inkomsten die worden verdiend met het aanbieden van kamerupgrades, aanvullende diensten en premium pakketten.

Analyseer welke upsells populair zijn bij gasten en pas je aanbod aan deze voorkeuren aan.

- Totale inkomsten uit upsell

- Populairste add-ons

- Populairste kamercategorieën voor upsell

Omzetprestatie rapportage

Gedetailleerde en dagelijkse omzetrapportage

Krijg toegang tot een hele verzameling gedetailleerde informatie over de prestatiecijfers en reserveringskanalen van je hotel, waaronder de booking engine van RoomRaccoon.. Je kunt maandelijkse ontvangsten en omzetcategorieën analyseren, zoals "eten" of "rondleidingen", om je omzetverdeling beter te begrijpen. Deze gedetailleerde analyse kan je helpen om de betalingen aan leveranciers te stroomlijnen, verbeterpunten te identificeren en datagedreven beslissingen te nemen om de inkomsten en prestaties van je hotel te optimaliseren.

 • Booking Engine omzet
 • Omzet per omzetgroep
 • Kameromzet
 • POS omzet

Geavanceerde omzetrapportage

Onze premium- en enterprise gebruikers hebben toegang tot geavanceerde rapporten die uitgebreide omzetgegevens bieden om de omzet af te zetten tegen het doelbudget. Deze rapporten omvatten:

 • Jaar-op-jaar rapporten: Deze rapporten laten zien hoe je omzet in de loop van de tijd is veranderd, zodat je kunt zien of je op koers ligt om je doelen te halen.
 • Werkelijke versus budget rapporten: Deze rapporten vergelijken je werkelijke omzet met je budget, zodat je kunt zien waar je over- of onderpresteert.

  Hotel Rapportage

  1Wat is hotel rapportage software?
  Hotel rapportage software levert inzichten om je hotel te helpen bij het nemen van strategische beslissingen op korte en lange termijn. De rapportagemodule van RoomRaccoon houdt de gegevens van je accommodatie bij, zodat je de prestaties altijd kunt analyseren.
  2Wat zijn de voordelen van hotel rapportage?
  Als je iets niet kunt meten, kun je het ook niet verbeteren. Om succesvol te zijn, heeft je hotel een effectieve rapportage nodig om de doelen te bereiken. Dit zijn de belangrijkste voordelen van hotel rapportage:

  - Omzet optimalisatie: Door gedetailleerde omzetrapporten te analyseren, kunnen hoteliers de inkomstenstromen identificeren, analyses maken en zich richten op gebieden met het hoogste inkomstenpotentieel. Dit leidt tot effectiever revenue management en verbeterde winstgevendheid.
  - Prognoses en planning: Rapporten met historische gegevens en trends kunnen helpen bij het voorspellen van de toekomstige vraag, bezetting en omzet. Deze informatie is nuttig voor het plannen van de groeistrategie van je accommodatie.
  - Doelgerichte marketing: Rapporten helpen bij het genereren van gastprofielen. Dit leidt tot effectievere marketingstrategieën en een betere gastervaring.
  3Welke hotel rapportage biedt RoomRaccoon aan?
  De rapportagemodule van RoomRaccoon is de perfecte oplossing voor onafhankelijke hoteliers die inzicht willen krijgen in hun accommodatie om de belangrijkste prestaties te optimaliseren. RoomRaccoon legt uitgebreide boekingsgegevens vast om hoteliers direct inzicht te geven in gemakkelijk te bekijken grafieken en tabellen die eenvoudigmet één klik kunnen worden geëxporteerd.