CASE STUDIES VAN KLANTEN

DE HOTELS HERDEFINIËREN SUCCES IN DE HOSPITALITYWERELD

Ontdek de hotels die toonaangevend zijn op het gebied van property management en innovatie. Met trots presenteren we de case studies van onze vooraanstaande hoteliers.

Onze hoteliers vormen het hart van ons bedrijf. Hoor wat ze te zeggen hebben over het gebruik van onze intuïtieve oplossing.

Ontgrendel het potentieel van je accommodatie

Onze software oplossing is jouw sleutel tot de toekomst van hospitality. Boek een demo om je hotel met behulp van RoomRaccon te verwelkomen in het digitale tijdperk.

Waarom hoteliers gek zijn op RoomRaccoon

Hoeve de Mertel

"Ik ben RoomRaccoon gaan gebruiken om te besparen op commissiekosten en om mijn directe boekingen een boost te geven. De resultaten kwamen snel en het werkt erg goed."


Hannelore van Rijswijk
Rooms on Water

"De dienstverlening van de medewerkers is prima, het voorkomt dubbelboekingen en neemt me veel werk uit handen. "


Moniek van der Werff
Ster Logies Leeuwarden

"Wij zijn al klant sinds de start van dit bedrijf en was de beste beslissing ooit! De online agenda,het klantenbestand, de koppelingen met alle booking platforms, de diverse opties die het systeem mogelijk maakt, waaronder automatische mails."


Josien Bouma
B&B en SPA Landgoed Matanze

"Het is echt een alles-in-één hotel softwaresysteem. Veel dingen zijn geautomatiseerd in het systeem en daardoor bespaart het me veel tijd."


Lucia Kiesbrink

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws op het gebied van hospitality en RoomRaccoon updates, rechtstreeks in je inbox! Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe informatie, brochures, evenementen en meer.