Een primeur: Waarom RoomRaccoon het bedrijf iHotelligence overnam

december 1, 2023 Tymen van Dyl
Home > Geen onderdeel van een categorie > Een primeur: Waarom RoomRaccoon het bedrijf iHotelligence overnam
Dit bericht delen

Vandaag is een bijzondere dag, want we kondigen de overname aan van iHotelligence, een hotel management systeem voor onafhankelijke hoteliers in Ierland.

Dit markeert onze allereerste overname en is een natuurlijke volgende stap in het streven om ’s werelds beste hotel management software te worden. Bovendien hebben we deze mijlpaal bereikt met behoud van onze financiële onafhankelijkheid sinds de start van RoomRaccoon in 2017.

Graag geef ik wat meer toelichting bij de overname en waarom het zo geweldig is voor zowel RoomRaccoon als de gewaardeerde hoteliers van iHotelligence die deel gaan uitmaken van de RoomRaccoon-familie.

 

Wat is iHotelligence?

iHotelligence, opgericht in 2012, heeft een uitgebreid softwarepakket ontwikkeld dat bestaat uit een on-site property management systeem, booking engine en channel manager. Ze hebben een sterk klantenbestand opgebouwd in Ierland en richten zich op boetiek- en onafhankelijke hotels.

 

Waarom is iHotelligence overgenomen door RoomRaccoon?

De overname van iHotelligence is een belangrijke mijlpaal voor ons. Het benadrukt onze toewijding om onze aanwezigheid op de Ierse markt uit te breiden en hoteliers te voorzien van geavanceerde technologie die de omzet maximaliseert, de bedrijfsvoering stroomlijnt en gasten tevreden stelt.

Door iHotelligence te verwelkomen in de RoomRaccoon-familie vergroten we ons klantenbestand in Ierland aanzienlijk en positioneren we onszelf als marktleider op het gebied van hotel management software in de regio.

 

Wat betekent dit voor iHotelligence hoteliers?

iHotelligence heeft een groot aantal onafhankelijke hoteliers in Ierland die hun on-site HMS gebruiken.

De overname brengt grote voordelen met zich mee voor iHotelligence hoteliers. Ze krijgen beschikking tot één cloud-based platform met geavanceerde functies om de operationele efficiëntie te verbeteren en de omzet te verhogen.

Met RoomRaccoon krijgen iHotelligence hotels toegang tot een groot aantal nieuwe functies – van dynamische prijstools tot geautomatiseerde upselling en nog veel meer.

Bovendien hebben we een fantastisch team in Ierland en het Verenigd Koninkrijk om iHotelligence hoteliers te verwelkomen bij RoomRaccoon en ervoor te zorgen dat hun overgang zo naadloos mogelijk verloopt.

 

Wat is de volgende stap?

Als we naar de toekomst kijken, zijn we enorm enthousiast over het volgende hoofdstuk voor RoomRaccoon. We kunnen niet wachten om door te groeien en nieuwe klanten toe te voegen aan onze klantenkring. Het is niet alleen een strategische zet; het is een weerspiegeling van onze toewijding aan het leveren van de beste oplossingen en service binnen de hotelbranche.

Deze uitbreiding is een grote stap in het versterken van onze aanwezigheid in Ierland. Met de overname van iHotelligence bevinden we ons in een geweldige positie om daadwerkelijk impact te hebben op de Ierse markt.

We streven er niet naar om de zoveelste leverancier te zijn; we willen de beste leverancier van hotel management software zijn, die nieuwe standaarden stelt op het gebied van innovatie, klanttevredenheid en operationele perfectie.

Author Image

Tymen van Dyl

As the CEO and Founder of RoomRaccoon, Tymen is on a mission to empower independent hoteliers around the world with the most complete and innovative hotel management system.

Gerelateerde berichten