Nederlands techbedrijf RoomRaccoon uitgeroepen tot ’s werelds beste Hotel Channel Manager

oktober 16, 2023 Lindsay
Home > Press Release > Nederlands techbedrijf RoomRaccoon uitgeroepen tot ’s werelds beste Hotel Channel Manager
Dit bericht delen

Het alles-in-één systeem gaat er met de prijs vandoor tijdens de prestigieuze World Travel Tech Awards 2023.

(Breda) 16 oktober 2023 – RoomRaccoon, een toonaangevend hotel management systeem opgericht in Nederland, is uitgeroepen tot ’s werelds beste Hotel Channel Manager tijdens de jaarlijkse World Travel Tech Awards 2023.

Dit is de meest recente prestatie in de lange reeks successen van RoomRaccoon, dat wereldwijd erkenning heeft gekregen voor zijn geavanceerde hotel management systeem dat onafhankelijke hoteliers over de hele wereld in staat stelt om succesvol te opereren.

DeWorld Travel Tech Awards, het zuster evenement van de gerenommeerde World Travel Awards, vormt een wereldwijd initiatief om kwaliteit in een aantal belangrijke sectoren van de reistechnologie te erkennen en te bekronen. Er werd gestemd door hoteliers, experts uit de branche en consumenten. De winnaars zijn officieel bekendgemaakt tijdens de World Travel Tech Awards uitreiking op 15 oktober 2023 in Atlantis The Royal, Dubai.

CEO en oprichter van RoomRaccoon, Tymen van Dyl, zegt: “We zijn erg trots op de erkenning van de World Travel Tech Awards voor onze channel management oplossing. Deze prijs bewijst de kracht van ons product en de toewijding van ons team om hoteliers over de hele wereld te voorzien van slimme technologie die de bedrijfsvoering stroomlijnt, inkomsten genereert en gasten tevreden stelt.”

Als onderdeel van het kernproduct beschikt RoomRaccoon over een van de snelste hotel channel managers op de markt met een synchronisatie van 5 seconden. De channel manager koppelt naadloos met meer dan 100 regionale en internationale boekingskanalen en stuurt actuele tarieven en beschikbaarheid door naar de reserveringskalender en alle gekoppelde boekingskanalen.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het op de cloud gebaseerde platform van RoomRaccoon stelt hoteliers en aanbieders van accommodaties in staat om met een uitgebreid assortiment producten en oplossingen de omzet te verhogen, de activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van de gast te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Voor meer informatie, bezoek roomraccoon.nl

Media Contact
Lindsay Krause, PR Manager
[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten