RoomRaccoon uitgeroepen tot finalist in de HotelTechAwards voor Beste Hotel Management Software

januari 9, 2024 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon uitgeroepen tot finalist in de HotelTechAwards voor Beste Hotel Management Software
Dit bericht delen

(Breda, Nederlands) 9 januari 2023 – RoomRaccoonis door Hotel Tech Report erkend als een van de beste aanbieders in de branche en heeft een finaleplek behaald in de categorie Beste Hotel Management Software bij de HotelTechAwards van 2024.

RoomRaccoon eindigde in de top drie en wist 65 aanbieders van hotelmanagement systemen achter zich te laten. De erkenning als finalist benadrukt de toewijding van het bedrijf om door middel van geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologie een revolutie teweeg te brengen in de wereld van hotelmanagement.

“Het is een eer om erkend te worden als een van de beste aanbieders van hotel management software wereldwijd,” zegt Tymen van Dyl, de CEO en oprichter van RoomRaccoon. “Ondanks de concurrentie van grote spelers in de branche dit jaar, vielen onze op maat gemaakte diensten voor onafhankelijke hotels op. Deze prestatie onderstreept onze toewijding aan het bieden van effectieve oplossingen en laat zien dat we op mondiaal niveau kunnen concurreren. We zijn trots op onze vooraanstaande positie op het gebied van hotel management software en blijven ons inzetten om onafhankelijke hotels te voorzien van de beste technologie en service.”

De HotelTechAwards zijn gebaseerd op feedback van duizenden hoteliers en professionals uit de branche, waardoor het een werkelijke afspiegeling is van de producten die de meeste indruk maken op de hospitality branche. Andere bepalende factoren zijn belangrijke bedrijfseigenschappen zoals de integratie compatibiliteit, de organisatorische gezondheid, het marktaandeel, het netwerk van partners en de kwaliteit van de klantenservice.

“De ranking is eenvoudig, transparant en onbevooroordeeld en de stemming is gebaseerd op beproefde factoren die speciaal voor de branche zijn ontwikkeld. Alleen geverifieerde hoteliers die ervaring hebben met het gebruik van elk product kunnen deelnemen aan het stemproces. Dit betekent dat de gebruikers van RoomRaccoon hebben beslist over de Beste Hotel Management Software,” aldus Jordan Hollander, CEO van Hotel Tech Report.

Dit is het vijfde jaar op rij dat RoomRaccoon een plaats heeft veroverd in de top drie van de categorie Best Hotel Management Software van de HotelTechAwards.

Over Hotel Tech Report

HotelTechReport.com is het toonaangevende online onderzoeksplatform voor aankoopadvies en inzichten op het gebied van technologie in de hotelbranche. Elke maand helpt HTR meer dan 250.000 hoteleigenaren en exploitanten van ’s werelds toonaangevende hotels bij het ontdekken en beoordelen van de beste digitale producten om hun bedrijf te runnen en te laten groeien.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het cloud-based platform van RoomRaccoon biedt hoteliers een uitgebreide reeks producten en oplossingen om de omzet te verhogen, de bedrijfsvoering te stroomlijnen en de gastervaring te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon werd in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en tech-ondernemer en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report uitgeroepen tot het Beste Hotel Management Systeem ter wereld.

Voor meer informatie, kijk op roomraccoon.nl.

Persbericht uitgegeven door:
Lindsay Krause, Senior Brand Manager, RoomRaccoon
[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten