Hotel Booking Engine: Een handleiding voor meer directe boekingen

Deze handleiding geeft een overzicht van hoe je een hotel booking engine kunt gebruiken om het aantal directe boekingen effectief te maximaliseren. We behandelen de verschillende kenmerken van een hotel booking engine, hoe je verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken en handige tips en trucs voor het maximaliseren van de gastervaring tijdens het boeken.

Wat staat er in deze handleiding?

Voordelen en onmisbare functies
Een hotel booking engine is een softwaretoepassing die op je website wordt gebruikt om reserveringen op een veilige manier te verwerken. Maar niet alle booking engines bieden dezelfde mogelijkheden. Ontdek dé onmisbare functies om in 2023 het meeste uit jouw booking engine te halen.
Hoe je een hotel booking engine gebruikt om van het billboard-effect te profiteren
Het billboard-effect is een slimme marketingstrategie waarmee een hotel met behulp van een booking engine-website meer directe boekingen kan binnenhalen. Ontdek hoe je deze strategie kunt gebruiken om meer bezoekers naar je eigen website te trekken!
Andere tools die je kunt gebruiken in combinatie met je hotel booking engine
Integratie is ongelooflijk belangrijk. Een booking engine moet kunnen worden geïntegreerd met enkele belangrijke systemen om de nauwkeurige en soepele werking van de front- en backoffice van je accommodatie te garanderen.

Geef jezelf alle tools die je nodig hebt voor succes met hotel revenue management