Pegasus

Pegasus CRS

Maak verbinding met Pegasus in de RoomRaccoon Marketplace en begin met het distribueren van je hotelkamers op het krachtige wereldwijde distributiesysteem (GDS), waardoor je meer mogelijkheden creëert om GDS-boekingen naar jouw accommodatie te sturen.

Over Pegasus Central Reservations System (CRS)

Pegasus stelt hoteliers in staat om beter in contact te komen met reisagenten en wereldwijde reizigers via een innovatief en flexibel platform dat de vraag stimuleert en de inkomsten en winstgevendheid verhoogt. Pegasus werd door Hotel Tech Report uitgeroepen tot Beste CRS 2020. Met meer dan 30 jaar ervaring in wereldwijde distributie bedient Pegasus hotels in 120 landen vanuit acht kantoren wereldwijd. Pegasus merged under the Cendyn brand in January 2022.

Hoe werkt de Pegasus integratie met RoomRaccoon?

Pegasus en RoomRaccoon hebben een directe interface die het gemakkelijk maakt om de beschikbaarheid van kamers up-to-date te houden voor alle GDS-boekingen. Dit omvat nieuwe reserveringen, wijzigingen in bestaande reserveringen en annuleringen. U kunt ook live tarief updates rechtstreeks vanuit RoomRaccoon beheren.

 

Een GDS extranet kan overweldigend zijn om door te navigeren. Daarom werkt RoomRaccoon samen met World Hospitality Solutions (WHS), de toonaangevende distributiedienstverlener voor onafhankelijke logiesverstrekkers wereldwijd.

 

Met dit partnerschap kun je profiteren van een volledige administratie van de Pegasus GDS namens jou, inclusief het instellen van je vermeldingen om ervoor te zorgen dat alle vereiste tarieven worden gekoppeld en correct worden weergegeven op de GDS.


WHS beheert de inhoud om de GDS informatie actueel en on-brand te houden. Met 30 jaar ervaring weet WHS hoe het hotels kan helpen hun inkomsten en bezettingsgraad te maximaliseren en hogere kamerprijzen te realiseren. In feite is de ADR (Average Daily Rate) via Pegasus 30-35% hoger dan de gemiddelde tarieven. WHS bewaakt verder je vermeldingen voor optimale prestaties met continue rapportage en inzichten.

Verbind met Pegasus

Zoek Pegasus in het Connectivity Centre en klik op het plus icoontje. Een integratiemelding wordt naar een RoomRaccoon gestuurd. a RoomRaccoon connectivity manager.

Category

Boekings Kanale