Guestnet

Guestnet is de ultieme oplossing op het gebied van gastcommunicatie en -management en tilt de gastervaring naar een hoger niveau door middel van een volledig aanpasbare en geïntegreerde webapplicatie. Guestnet faciliteert naadloze communicatie, levert essentiële informatie en stroomlijnt upsell-aankopen en zet daarmee een nieuwe standaard voor uitmuntende gastvrijheid.

Over Guestnet

Guestnet is een veelzijdig informatiesysteem dat gasten altijd en overal helpt met hun wensen. Het systeem is toegankelijk via verschillende kanalen, waardoor hoteliers makkelijker met hun klanten kunnen communiceren. Meer dan 1.600 hospitalitybedrijven gebruiken Guestnet om hun werkzaamheden te verbeteren, hun omzet te verhogen en gasten een unieke ervaring te bieden.

De mobiele toegankelijkheid van Guestnet zorgt voor een hoge gastbetrokkenheid, wat de verkoop van hotels kan stimuleren, waardoor het een populaire keuze is voor hotelketens en onafhankelijke hotels. De gastcommunicatie wordt moeiteloos beheerd met Guestnet, waardoor het personeel geen extra taken meer hoeft uit te voeren en gasten gemakkelijker gebruik kunnen maken van digitale systemen.

De voordelen van de integratie

  • Aanpasbare inhoud: Guestnet geeft gebruikers de mogelijkheid hun eigen content te beheren, zodat ze hun systeem naar eigen voorkeur kunnen samenstellen.
  • Gasttevredenheid: De gasttevredenheid stijgt doordat de communicatieoplossing van Guestnet zorgt voor moeiteloze planning van ervaringen met voortdurend bijgewerkte, gepersonaliseerde gegevens.
  • Verhoog Upsell ROI: De communicatieoplossing van Guestnet zorgt voor een stijging van de verkoop door extra inkomstenmogelijkheden te bieden via digitale upselling direct ter plaatse.

Hoe werkt het integreren van Guestnet met RoomRaccoon?

RoomRaccoon, een alles-in-één hotel management systeem, werkt naadloos samen met Guestnet, een veelzijdig informatiesysteem dat altijd en overal voorziet in de behoeften van gasten. Door deze samenwerking fungeert Guestnet als een digitale conciërge web-app, die gasten voorziet van uitgebreide informatie over het hotel, de lokale omgeving en roomservice opties.

RoomRaccoon stuurt gast- en reserveringsgegevens naar Guestnet, waardoor de communicatie met gasten tijdens hun verblijf wordt verbeterd. Terwijl RoomRaccoon de interacties voor en na het verblijf beheert, verbetert Guestnet de ervaring tijdens het verblijf, wat verder wordt ondersteund door de integratie met Flexipass voor de toegang van gasten. Samen optimaliseren RoomRaccoon en Guestnet de gasttevredenheid en stroomlijnen ze de bedrijfsvoering van hotels.

Koppel met Guestnet

Zoek Guestnet in het Connectiviteitscentrum en klik op het plus-icoon. Er wordt een integratiemelding naar RoomRaccoon gestuurd.

Categorie

Hotel applicaties