Flexipass

FLEXIPASS

Koppel met FLEXIPASS in de RoomRaccoon Marktplaats en automatiseer het gehele proces vóór aankomst. De gast gebruikt de FLEXIPASS app om deuren te ontgrendelen tijdens het verblijf.

Over FLEXIPASS

FLEXIPASS is sinds 2005 gespecialiseerd in toegangsoplossingen. Het bedrijf werd opgericht vanuit de veronderstelling dat bestaande mobiele toegangsoplossingen te ingewikkeld waren om te gebruiken voor de hospitality industrie en haar klanten. FLEXIPASS ging van start met als doel de markt te voorzien van de snelste, veiligste en eenvoudigste oplossing voor mobiele toegang, ondersteund door baanbrekende technologie.

De voordelen van de integratie

  • Bespaar je personeel talloze uren met self-service technologie.
  • Verhoog de gastbetrokkenheid en genereer extra omzet.
  • Bespaar geld op de vervanging van sleutels en voorkom plastic kaartafval.

Hoe werkt het integreren van FLEXIPASS met RoomRaccoon?

Door RoomRaccoon en FLEXIPASS te koppelen kunnen gasten hun mobiele apparaten veranderen in digitale sleutels voor eenvoudige en veilige toegang tot kamers, ingangen van gebouwen, liften, spa’s en nog veel meer.

Modern toegangsbeheer voor gasten is mogelijk met de FLEXIPASS integratie voor RoomRaccoon.

Wanneer de kamer klaar is, stuur je een unieke en beveiligde mobiele sleutel vanuit het RoomRaccoon PMS. De gast ontvangt een e-mail met een unieke eenmalige code en wordt gevraagd om de FLEXIPASS app te downloaden uit de App Store of Google Play om vervolgens de code in te voeren.

De gast gebruikt de app om deuren te ontgrendelen tijdens het verblijf. Zodra de gast uitcheckt, laat RoomRaccoon dit automatisch weten aan FLEXIPASS en wordt de sleutel direct gedeactiveerd.

Met FLEXIPASS kun je de app aanpassen aan je bedrijfsstijl en de technologie is compatibel met de toonaangevende leveranciers van deursloten Assa Abloy, Dormakaba en Salto.

Mobiele sleutels voor hotels helpen bij het stroomlijnen van de werkzaamheden, zodat het personeel zich kan richten op andere aspecten van de bedrijfsvoering. Het bevordert ook duurzaamheid en speelt zo in op de toenemende vraag van je klanten te midden van de sterke groei in groene gebouwen..

Koppel met FLEXIPASS

Zoek FLEXIPASS in het Connectiviteitscentrum en klik op het plus-icoon. Er wordt een integratiemelding naar een van onze connectivity managers gestuurd.

Categorie

Deurslot technologie

-

-

– –

LEES MEER