Nuki

Nuki Smart Locks

Met Nuki home connections kunnen hoteliers en eigenaren van onroerend goed hun sleutelbeheersysteem vereenvoudigen. Het smart Nuki lock stroomlijnt het beheer van kamersleutels en verbetert de incheck- en toegangservaring van gasten. Onafhankelijke beveiligingsinstituten hebben de veiligheid van Nuki smart locks geverifieerd.

Gebruik de code “RoomRaccoon10” om 10% korting te krijgen op de Nuki Smart Lock Hosting Set.

Over Nuki Smart Locks

Nuki smart lock is een elektronisch retrofit deurslot, perfect voor horecaondernemers die de controle over de toegang willen stroomlijnen. Nuki is Europa’s toonaangevende slimme hoteloplossing, een betrouwbare en veilige optie voor een slim slot.

Nuki en RoomRaccoon stellen hoteliers in staat om hun zakelijke en operationele efficiëntie te verbeteren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervangen van verloren sleutelkaarten, de frustraties van klanten over buitengesloten zijn of het beheren van de fysieke sleutelkaartvoorraad.

Je bespaart tijd en geld met de digitale oplossing van Nuki smart locks. Daarbij verbeter je tegelijkertijd de gastervaring in je verblijf. Er is nog nooit een beter moment geweest om te investeren in slimme kamertechnologie dan nu.

3 voordelen van de samenwerking tussen Niku Smart Lock en RoomRaccoon

  • Nuki verbetert de ervaring van gasten door handige en gemakkelijke toegang tot hun kamers te bieden, zodat ze zich nooit zorgen hoeven te maken over verloren of vergeten sleutels.
  • RoomRaccoon & Nuki werken synchroon om ervoor te zorgen dat de gegevens en het toegangsproces van gasten met slimme sloten veilig en betrouwbaar zijn.
  • Hoteliers besparen kosten door minder uit te geven aan fysieke kamersleutels die kunnen beschadigen of kwijtraken en besparen tijd door de sleuteloverdracht uit het incheckproces te halen.

Hoe werkt de Nuki Smart Lock integratie samen met RoomRaccoon?

Wanneer je de Nuki home solutions met RoomRaccoon verbindt, kunnen je gasten tijdens hun verblijf hun smartphone gebruiken om via ons PMS toegang te krijgen tot hun hotelkamers. Door de sleutelcode verbinding is kamersleutelbeheer nog nooit zo eenvoudig geweest. Eigenaars van onroerend goed kunnen de Nuki smart locks eenvoudig en zonder schade of gedoe op hoteldeuren installeren – boren of schroeven is niet nodig!

Nuki heeft overal aan gedacht om ervoor te zorgen dat gasten altijd toegang hebben tot hun kamer. Hoewel intelligente sleutels via smartphones de eerste optie zijn, hebben gasten nog steeds toegang tot kamers met fysieke sleutels als de digitale toegangsoptie om wat voor reden dan ook niet werkt. Houd er rekening mee dat om deze integratie te activeren, je een Nuki Smart Lock, een Nuki Bridge en een Nuki-webaccount nodig hebt.

Hoe verbind ik Nuki met RoomRaccoon?

Zoek Nuki in het Connectivity Center en klik op het plus-icoontje. Er wordt vanzelf een integratieverzoek naar RoomRaccoon gestuurd.

Category

Kamersleutels