HyperGuest

HyperGuest verbindt hotels met reisaanbieders, waardoor ze kamers met lagere commissies kunnen verkopen en toegang krijgen tot klantgegevens.

Over HyperGuest

Het tech platform van HyperGuest stelt hotels in staat kamers aan te bieden met maximale efficiëntie en winstgevendheid. De HyperGuest Marketplace is een intelligent en toch eenvoudig te gebruiken B2B distributiekanaal dat de supply chain voor boekingen verkort en een directe boekingsstroom voor zowel hotels als reisaanbieders op grote schaal mogelijk maakt.

Deze open en zeer schaalbare laag van cloud-technologie opent nieuwe kansen voor het maken van winst, zonder handmatige inspanning en met de snelste boekingstijd.

Voordelen van HyperGuest

  • Haal meer boekingen binnen tegen lagere commissies: Netto of op commissie basis, je zal hogere marges en netto RevPAR zien, terwijl je de bezetting maximaliseert met HyperGuest, zonder extra kosten.
  • De touwtjes in handen houden: Je stelt tarieven, voorwaarden en het beleid zelf in en hebt volledige controle om de tariefverschillen te controleren en te beperken.
  • Geen gedoe met contracten: Er is geen voorafgaande contractering nodig, maar je hebt wel de volledige flexibiliteit om speciale contracten of voorwaarden met individuele partners af te spreken.
  • Beheer je relatie met gasten: Dankzij transparante boekingsgegevens kun je up- en cross-sellen om de ervaring van iedere gast te verbeteren.

Hoe werkt de integratie van HyperGuest met RoomRaccoon?

HyperGuest integreert met RoomRaccoon en automatiseert de gehele partnerrelatie, zonder dat je daar extra kosten aan kwijt bent. De tweerichtings API-verbinding met de channel manager van RoomRaccoon zorgt ervoor dat je live tarieven en beschikbaarheid worden gecommuniceerd met HyperGuest en stroomlijnt het beheer van je tarieven, wat resulteert in meer boekingen, zonder extra moeite.

Koppelen met HyperGuest

Zoek HyperGuest in de RoomRaccoon Marktplaats en klik op het plus-icoon. Er wordt een integratiemelding verzonden naar een Customer Success Manager. Nog geen klant van RoomRaccoon? Vraag een gratis demo aan.

Categorie

Boekingskanaal