Slowey POS systeem

Slowey POS producten zijn speciaal ontworpen om de dagelijkse uitdagingen van de hospitality industrie aan te gaan. Ze zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk, flexibel, innovatief en vooruitstrevend te zijn.

Over Slowey POS

Slowey POS heeft meer dan 90 jaar ervaring in de POS- en kassa-branche. De bekroonde oplossing is ontworpen om kosten te verlagen, inkomsten te maximaliseren, loyaliteit van klanten te garanderen en uitzonderlijke klantenservice te leveren.

Als ondernemer in de hospitality industrie begrijp je dat je kassasysteem niet alleen cruciaal is voor je bedrijf, maar ook voor je reputatie. Daarom doet Slowey POS er alles aan om je het best mogelijke systeem te leveren. Of je nu een café runt met 50 couverts of een groep met 50 vestigingen, Slowey POS heeft de producten en de vaardigheden om ervoor te zorgen dat je zowel het systeem als de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

De voordelen van de integratie

  • Integreer kassabonnen in RoomRaccoon's PMS, stroomlijn het factuurbeheer en verbeter de nauwkeurigheid.
  • Verbeter de verkooprapportage door POS-rapporten rechtstreeks uit de rapportagemodule van RoomRaccoon te halen.
  • Het gemak van het in rekening brengen van de aankopen van een gast op zijn/haar kamer resulteert in een naadloze en persoonlijke ervaring.

Hoe werkt de Slowey POS integratie met RoomRaccoon?

Een property management systeem (PMS) en een point-of-sale (POS) systeem zijn twee belangrijke hotelsystemen die goed samenwerken. Je verkoop, receptiebeheer, housekeeping, betalingsverwerking en inkomstenbeheer kunnen worden geconsolideerd door het PMS van RoomRaccoon te integreren met Slowey POS.

De integratie stroomlijnt het proces van het in rekening brengen van restaurantverkoop en andere bijkomende kosten op de kamer van een gast via procesautomatisering. Dit elimineert handmatige fouten bij het factureren en geeft het personeel meer tijd om zich te richten op de gastenservice.

Hoteliers zullen blij zijn te weten dat RoomRaccoon een geavanceerde rapportagefunctie biedt waarmee ze eenvoudig POS-omzetrapporten kunnen genereren.. Dit geeft een duidelijker inzicht in de verkoopprestaties door de POS-verkopen te scheiden van de kamerverkopen, waardoor een vertekend beeld van de rapporten wordt voorkomen.

Koppel met Slowey POS

Zoek Slowey POS in de RoomRaccoon Marktplaats en klik op het plus-icoon. Er wordt een integratiemelding verzonden naar een Customer Success Manager. Nog geen klant van RoomRaccoon? Vraag een gratis demo aan.

Categorie

POS-systeem