Ons management team

Aan het roer van RoomRaccoon staat een indrukwekkend leidinggevend team wiens expertise en toewijding aan onafhankelijke hoteliers nieuwe mogelijkheden hebben gecreëerd om meer inkomsten te genereren, de bedrijfsvoering te stroomlijnen en de gastervaring te verbeteren.

Tymen van Dyl

Als CEO en oprichter van RoomRaccoon streeft Tymen ernaar om hoteliers wereldwijd te voorzien van het meest complete en innovatieve hotel management systeem.

Met een passie voor technologie richtte Tymen met succes verschillende hostingbedrijven op voordat hij in 2017 samen met partner en boutique hotelier Nadja Buckenberger RoomRaccoon oprichtte.

Nadja Buckenberger

Nadja Buckenberger is de oprichter en Chief Product Officer (CPO) van RoomRaccoon. Als voormalig hotelier heeft ze zich tijdens haar tijd als eigenaar van het Bliss Boutique Hotel laten inspireren om een oplossing te creëren voor de belangrijkste knelpunten waar hotels dagelijks mee te maken hebben.

Het starten van een onderneming is haar niet vreemd; voordat ze het Bliss Boutique Hotel kocht in 2014, had Nadja twee online bedrijven opgericht - GadjetDeals en BierGaarde.

Adam Clarke

Adam Clarke is Chief Revenue Officer bij RoomRaccoon. De afgelopen tien jaar heeft Adam waardevolle ervaring opgedaan in leidinggevende posities bij diverse hospitality technologiebedrijven in uiteenlopende sales-, marketing- en commerciële functies.

Na zijn start bij RoomRaccoon in oktober 2019 heeft Adam een centrale rol gespeeld in het versterken van RoomRaccoon's positie als toonaangevende softwareoplossing voor onafhankelijke hotels in Europa, Zuidelijk Afrika en Noord-Amerika.

Rene Edeling

Rene is Head of Operations met meer dan tien jaar ervaring in consultancy en operations management met eerdere functies in sales en marketing, finance, human resources, customer service en IT.

Rene is een gedreven leider die begrijpt wat het betekent om met vereenvoudigde oplossingen innovatieve veranderingen te realiseren. Zijn passie voor technologie heeft ertoe geleid dat hij de beste ervaring kan bieden aan de gebruikers van RoomRaccoon.