OPLOSSINGEN

Hotel Management Systeem: Maak Je Accommodatie Nog Succesvoller Met RoomRaccoon

Het nummer één hotel management systeem biedt je de belangrijkste tools die je nodig hebt om je activiteiten te verbeteren en meer gasten te verwelkomen.

Probeer 30 dagen gratis. Geen creditcard. Op ieder moment gratis annuleren.

De meest vertrouwde alles-in-één hotel management software

Property Management

Beheer je activiteiten van A tot Z vanaf één enkel scherm. Bespaar tijd doordat terugkerende processen, van housekeeping tot gastenmanagement, met dit hotel management systeem worden geautomatiseerd.

Channel Management

Maak verbinding met meer dan 100 regionale en wereldwijde boekingskanalen, waaronder Booking.com, Expedia en Airbnb. Met een hotel management systeem synchroniseer je de beschikbaarheid, tarieven en inventaris (ARI) binnen 5 seconden over alle verkoopkanalen.

Direct Booking Engine

Enkele minuten na de installatie van het hotel management systeem kun je via je eigen website boekingen accepteren. De responsieve hotel booking engine van RoomRaccoon maakt het voor gasten gemakkelijk om direct bij jou te boeken, vanaf ieder apparaat. Profiteer ook van nul toegevoegde commissies!

Geïntegreerd betaalplatform

Maak het voor je gasten gemakkelijk, snel en veilig om op ieder moment te betalen, of dat nu online of bij de front desk is. Houd alle transacties bij op één plek en vind in het hotel management systeem gemakkelijk overzichten en uitsplitsingen per dag, maand of jaar.

Breng een revolutie teweeg in je hotelactiviteiten met de favoriete hotel management software van de branche

Wereldwijd gebruikt door hotels met 10 tot 100 kamers. Onze hotel boekingsoftware biedt flexibele pakketten voor grote en kleine zakelijke behoeften.

Kies voor alles-in-één hotel management software

Waarom zou je betalen voor afzonderlijke hotel management software oplossingen als je ook één compleet kant-en-klaar hotel management systeem kunt gebruiken – waar je ook nog eens meer boekingen mee kunt genereren?

Betere gastervaring, meer 5-sterren beoordelingen

Vermijd complexe en dure tech stacks

Gebruiksvriendelijke interface, gemakkelijk te leren

Plan een afspraak met ons team in

Veelgestelde vragen over hotel management software

Hotel management software is een uitgebreide oplossing die is ontworpen om verschillende activiteiten in een hotel te stroomlijnen en te automatiseren. Denk daarbij aan reserveringen, gastenmanagement, facturering en rapportage. . Het fungeert als een centrale hub voor het beheren van boekingen, het optimaliseren van kamerbezetting en het verbeteren van de ervaring van de gasten. Een hotel management software die sterk wordt aanbevolen is RoomRaccoon. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies stelt RoomRaccoon hoteliers in staat om dagelijkse taken efficiënt af te handelen, het aantal directe boekingen te verhogen en waardevolle inzichten voor de groei van je accommodatie te verwerven. Of je nu een klein boetiekhotel runt of een groter etablissement, RoomRaccoon biedt de flexibiliteit en tools die je nodig hebt om succesvol te zijn in de hotelbranche.

Hotel management software biedt hoteliers tal van voordelen. Het maakt het efficiënt beheren van reserveringen, gastprofielen, facturering en rapportage mogelijk. Hierdoor kun je veel tijd besparen en worden handmatige fouten verminderd. Met RoomRaccoon, een hotel management systeem dat sterk wordt aanbevolen, kun je extra voordelen ontgrendelen. De gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies stroomlijnen de activiteiten, stimuleren directe boekingen en verbeteren de ervaringen van gasten. RoomRaccoon biedt inzichtelijke analyses, waarmee je datagestuurde beslissingen voor je accommodatie kunt nemen. Of je nu een klein boetiekhotel of een groter etablissement runt, RoomRaccoon geeft je de tools die nodig zijn om te slagen in de competitieve hotelbranche.

De geautomatiseerde functies voor reserveringen, gastenmanagement en facturering dragen bij aan het stroomlijnen van de bedrijfsvoering en het verminderen van handmatige werkzaamheden. Hierdoor krijgen je medewerkers de kans om zich te concentreren op het leveren van uitzonderlijke gastervaringen en lopen ze niet langer vast op administratieve taken. Het efficiënte hotel management systeem van RoomRaccoon laat alles soepel verlopen, zelfs wanneer je een kleiner team hebt, terwijl tegelijkertijd de productiviteit van medewerkers en tevredenheid van gasten worden gemaximaliseerd.

Hotel management software, zoals RoomRaccoon, bevat een uitgebreide set functies die je kunt gebruiken om de activiteiten binnen je hotel te stroomlijnen. Denk daarbij aan het managen van reserveringen, gastprofielen, facturering, rapportage en analyse. RoomRaccoon kijkt veel verder dan deze essentiële zaken en biedt extra tools voor online boekingen, channel- en housekeeping management. Met de alles-in-één oplossing van RoomRaccoon kunnen hoteliers hun accommodatie efficiënt beheren, directe boekingen stimuleren en de ervaring van gasten verbeteren, allemaal via één gebruiksvriendelijk platform.

Ja! Hotel management software zoals RoomRaccoon heeft een gebruiksvriendelijk design, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is en alle medewerkers het snel onder de knie zullen krijgen. Ons Help Center staat vol met artikelen en veelgestelde vragen en onze implementatiespecialisten kunnen je met het speciale onboardingprogramma helpen bij het migreren van je huidige hotel management systeem.

Hotel management software, zoals RoomRaccoon, zorgt voor een revolutie in de hotelactiviteiten. Het automatiseert taken zoals reserveringen, gastenmanagement, facturering en rapportage. De gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies van RoomRaccoon vereenvoudigen processen, verbeteren de efficiëntie en verbeteren de ervaringen van de gasten. Met RoomRaccoon beheer je moeiteloos boekingen, optimaliseer je de bezetting en neem je op data gebaseerde beslissingen over de groei van je accommodatie. Hoteliers van over de hele wereld vertrouwen al op RoomRaccoon en het is de ultieme oplossing voor het stroomlijnen van activiteiten en het behalen van succes in de hotelbranche.