Buyer’s Guide: Channel Management Software voor Hotels & Hosts

RoomRaccoon heeft ontdekt dat het gemiddelde hotel voor de kamer verkoop afhankelijk is van tussen de 3 en 5 boekingskanalen. Channel management software is ontworpen om updates van tarieven en beschikbaarheid via een netwerk van verkoopkanalen mogelijk te maken.

Ben je op zoek naar een nieuwe softwareoplossing? Download dan onze buyers guide en leer hoe je de perfecte oplossing voor jouw accommodatie kiest.

Master the Digital Landscape with a Channel Manager

Het belang van channel management
Het proces van het beheren van verschillende booking channels om je gewenste zakelijke doelen te bereiken wordt ook wel channel management genoemd. Deze strategie kan worden gebruikt om het aantal boekingen te verhogen, de omzet te vergroten, internationale bekendheid te verwerven en de online reputatie te verbeteren. Ontdek de belangrijkste criteria voor het selecteren van de juiste booking channels voor je bedrijf.
Begrijp de mogelijkheden van een channel manager
Je moet begrijpen welke uitgebreide mogelijkheden en voordelen een channel manager buiten de administratie kan hebben. Software voor channel management met functies zoals yield management is essentieel om de tarieven van je kamers op een concurrerend niveau te houden. De krachtige tool speelt zelfs een sleutelrol bij het versterken van directe boekingen. Maak kennis met de voordelen van een channel manager die nog niet zo bekend zijn.
Stel jezelf deze tien vragen om de juiste channel manager te kiezen
‘’Kan ik de prestaties van mijn accommodatie volgen met verschillende prestatierapporten?’’ Als het gaat om het kiezen van de juiste leverancier van hotel software voor je accommodatie, zijn er veel keuzes. Om te garanderen dat je de beste keuze maakt en altijd het meeste uit je investering haalt, hebben we tien vragen van experts verzameld. Gebruik deze om de beste channel channel manager voor jouw accommodatie te kiezen.

Geef jezelf alle tools die je nodig hebt voor succes met hotel revenue management