Gids voor 2023: Instagram bericht ideeën voor hotels om je volgers te betrekken

Als het gaat om het Instagram account van je hotel is consistentie en inhoud belangrijker dan de hoeveelheid berichten. In deze gids vind je leuke en originele ideeën voor Instagram berichten, zodat je met regelmaat kunt posten en je zichtbaarheid kunt vergroten.

Wat staat er in deze handleiding?

Instagram bericht ideeën X 20
We hebben 20 ideeën voor Instagram berichten opgesteld onder vier pijlers: verbinding, scholing, merk affiniteit en promotie, die tot doel hebben de zichtbaarheid van je accommodatie te vergroten, directe boekingen te stimuleren en meer potentiële gasten aan te trekken.
Blink uit met reels in 2023!
Reels zijn een essentieel onderdeel van je feed als je je merkpersoonlijkheid wil laten zien en de betrokkenheid in 2023 wil vergroten. Laat op een leuke, luchtige manier zien wie je bent en wat je accommodatie te bieden heeft door reels te maken. In de gids wordt in drie eenvoudige stappen uitgelegd hoe je dit doet.
Het belang van social proof
Bij social proof draait alles om de kracht van invloed, met name de invloed van mond-tot-mondreclame. We hebben ter inspiratie voorbeelden van social proof op een rijtje gezet om je te helpen een geweldige online reputatie op te bouwen en reizigers te verleiden om zelf te komen zien waar het allemaal om draait.

Geef jezelf alle tools die je nodig hebt voor succes met hotel revenue management