RaccoonRev CompSet Dashboard

Krijg een voorsprong op je concurrentie met de inzichten uit RaccoonRev - onze volledig geïntegreerde tool voor concurrentieanalyse waarmee je de tarieven en de bezettingsgraad van je grootste concurrenten voor een periode van 30 dagen kunt volgen en vergelijken. Met deze krachtige tool kun je heel eenvoudig een concurrerende prijsstrategie ontwikkelen waarbij je tarieven automatisch worden geoptimaliseerd en je RevPAR wordt verhoogd.

Wat staat er in deze brochure?

1. Wat is een CompSet Dashboard?
Een Competitive Set (CompSet) Dashboard is een groep hotels die jij hebt uitgekozen om je concurrerende prijsstrategie op te baseren. Het dashboard wordt iedere ochtend bijgewerkt met nauwkeurige gegevens en inzichten binnen jouw markt.
2. Hoe je je CompSet kiest
Ontdek de zes factoren die belangrijk zijn bij het kiezen van je CompSet. Van locatie tot de faciliteiten van je accommodatie: leer hoe je de meest effectieve CompSet voor jouw prijsstrategie kunt creëren.
3. Hoe je competitive yield regels gebruikt
Je kunt competitieve yield regels instellen die jouw tarieven automatisch bijwerken op basis van wat de concurrentie doet. Wanneer bijvoorbeeld één of meerdere concurrenten volgeboekt zijn, worden jouw tarieven door de yield manager automatisch verhoogd.

Geef jezelf alle tools die je nodig hebt voor succes met hotel revenue management