RoomRaccoon breidt het aanbod van Globale Distributiekanalen uit met nieuwe Reconline integratie

februari 6, 2024 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon breidt het aanbod van Globale Distributiekanalen uit met nieuwe Reconline integratie
Dit bericht delen

De bidirectionele integratie geeft hotels eeneenvoudige doch doeltreffende en betaalbare manier om online distributie te beheren.

(Breda) 6 februari 2024 – RoomRaccoon, een toonaangevend hotel management systeem voor onafhankelijke hotels, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met Reconline, een gerenommeerde oplossing voor hotel distributie en connectiviteit. De samenwerking biedt gebruikers van RoomRaccoon een naadloze koppeling met een aantal van de meest invloedrijke globale distributiesystemen (GDS) in de industrie, waaronder Sabre, Amadeus, Galileo en Worldspan.

De integratie geeft RoomRaccoon gebruikers een krachtige maar betaalbare manier om hun online distributie te beheren. Door een realtime koppeling met grote wereldwijde distributiesystemen (GDSen) kunnen gebruikers van RoomRaccoon meer dan 450.000 reisagenten over de hele wereld bereiken en hun accommodaties aan een breder publiek van potentiële gasten tonen. Dit kan hen helpen om hun inkomsten te verhogen.

“Als partner zijn we erg blij dat RoomRaccoon onze hoogwaardige GDS distributie technologie gebruikt om klanten de mogelijkheid te bieden nieuwe inkomstenbronnen te genereren in dit groeiende marktsegment”, zegt Markus Maissen, Managing Director van reconline AG.

“Omdat we onze marktplaats voor hotel distributie connectiviteit blijven uitbreiden, zijn we enthousiast over de samenwerking met Reconline en het verlenen van toegang tot hun uitgebreide distributienetwerk aan onze gebruikers,” zegt Steven Reffin, Head of Partnerships bij RoomRaccoon. “Dankzij de verbeterde distributie kunnen onze hotels hun accommodaties presenteren aan een wereldwijd publiek, wat leidt tot meer boekingen en inkomsten.”

Hotels kunnen nu hun reserveringsproces automatiseren met behulp van RoomRaccoon en Reconline. Met de channel manager van RoomRaccoon kan het property management systeem efficiënt en in realtime informatie naar het distributiesysteem sturen. Dit zorgt ervoor dat reisagenten toegang hebben tot accurate informatie over beschikbaarheid en tarieven.

De integratie van RoomRaccoon en Reconline is beschikbaar voor hoteliers wereldwijd.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het cloud-based platform van RoomRaccoon biedt hoteliers een uitgebreide reeks producten en oplossingen om de omzet te verhogen, de bedrijfsvoering te stroomlijnen en de gastervaring te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon is in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en een technisch specialist en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report bekroond met de titel van beste hotel management systeem ter wereld.

Media contact
Lindsay Krause
[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten