RoomRaccoon kondigt zijn eerste energiebeheer integratie aan met Zennio

februari 28, 2024 Lindsay
Home > Press Release > RoomRaccoon kondigt zijn eerste energiebeheer integratie aan met Zennio
Dit bericht delen

De integratie stelt hoteliers in staat het energieverbruik te optimaliseren, de operationele efficiëntie te verbeteren en uiteindelijk de kosten te verlagen zonder afbreuk te doen aan het comfort of de beleving van de gasten.

(Breda) 28 februari 2024 – RoomRaccoonhet toonaangevende hotel management systeem voor onafhankelijke hotels, kondigde vandaag de integratie aan me Zennio, een pionier in oplossingen voor beheer en automatisering. Dit is de allereerste integratie voor energiebeheer die beschikbaar is voor gebruikers van RoomRaccoon, waardoor hoteliers het comfort van hun gasten kunnen verbeteren en het energieverbruik kunnen verlagen.

De energiebesparende oplossingen van Zennio, in combinatie met RoomRaccoon, optimaliseren de instellingen van de kamers op basis van bezetting. Deze slimme integratie verhoogt de energie-efficiëntie en leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen, waarbij kamers automatisch overschakelen naar een energiebesparende modus bij het uitchecken van gasten in RoomRaccoon’s PMS.

“Controle over de bedrijfskosten is essentieel voor het succes van elk hotel. Gezien de huidige marktomstandigheden en de constante druk op de hospitality industrie, kan investeren in technologie voor klimaatbeheersing een slimme zet zijn om de operationele kosten te verlagen. Met de toevoeging van Zennio aan onze marktplaats kunnen we onze hoteliers een uitgebreide oplossing bieden die niet alleen de gastervaring verbetert, maar ook het energieverbruik optimaliseert, wat leidt tot een aanzienlijke verlaging van de operationele kosten”, zegt Steven Reffin, Head of Partnerships bij RoomRaccoon.

Andere voordelen van de integratie zijn:

Gepersonaliseerde ervaring: Hoteliers kunnen de gasttevredenheid verhogen door de gastgegevens en -voorkeuren direct weer te geven op de slimme interface van Zennio, zodat de kamerinstellingen en voorzieningen tijdens het verblijf kunnen worden aangepast.

Efficiënt inchecken: Het property management systeem van RoomRaccoon synchroniseert naadloos met de smart locks van Zennio, waardoor gasten probleemloos kunnen inchecken.

Verbeterde milieubewuste reputatie: Hotels die gebruikmaken van deze integratie kunnen hun reputatie als milieubewust bedrijf versterken, milieubewuste reizigers aanspreken en een concurrentievoordeel op de markt halen.

De integratie van RoomRaccoon en Zenniois beschikbaar voor hoteliers wereldwijd.

Over Zennio

Zennio is een gespecialiseerde fabrikant van KNX-automatiseringsoplossingen voor onroerend goed; woningen, hotels en commerciële gebouwen met vestigingen in 117 landen.

Over RoomRaccoon

RoomRaccoon is een bekroond hotel management systeem dat al door duizenden onafhankelijke accommodaties over de hele wereld vertrouwd wordt. Het cloud-based platform van RoomRaccoon biedt hoteliers een uitgebreide reeks producten en oplossingen om de omzet te verhogen, de bedrijfsvoering te stroomlijnen en de gastervaring te verbeteren. En met meer dan 400 integraties is RoomRaccoon in deze markt een van de oplossingen met de meeste connecties. RoomRaccoon werd in 2017 opgericht door een hoteleigenaar en tech-ondernemer en werd in 2020 en 2021 door Hotel Tech Report uitgeroepen tot het Beste Hotel Management Systeem ter wereld.

Media Contact:
Lindsay Krause, Senior Brand Manager
[email protected]

Author Image

Lindsay

Gerelateerde berichten